Słupek 2 193 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu najlepsze jest to, że jeżeli ubisoft przekłada drugi raz premierę. a nie raz, nie dwa wydawali zabugowane shity. to jak w zasranym stanie musiał wyglądać yasuke w listopadzie czy kiedy tam miała być pierwotna premiera xd Cytuj
Homelander 2 330 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 hour ago, Wredny said: Dla mnie jego kolor jest nieistotny, bo gdyby był zwykłym czarnym samurajem to bym nic nie mówił - to UBI, więc wali mnie fabularna kreacja postaci, bo nawet gdyby był to rodowity Japończyk to i tak byłby tragicznie napisany. Mi tylko przeszkadza to, że jest czołgiem i zupełnie nie tego oczekuję od serii o skrytobójcach. A mi przeszkadza jak Ubi usiłował wcisnąć nam do gardeł historyczność tej postaci, a jak się sprawa wydała to zaczął graczy wyzywać Cytuj
Qbon 378 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Elon Musk podobno chce kupić Ubisoft. Proszę nie... Będzie z jednej skrajności w drugą. Cytuj
suteq 238 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Ciekawe czy to ostatnia obsuwa będzie. Nie mają innej opcji bo 31 marca kończy się rok fiskalny i pewnie chcieliby aby ich wyniki roczne nie wyglądały jak totalne gówno zwłaszcza że ważą się ich losy. Najważniejsze to aby redakcje miały jakiś preview do końca stycznia to wtedy się przekonamy w jakim stanie jest gra i co tam oferuje faktycznie. Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 23 minuty temu, Qbon napisał(a): Proszę nie... Będzie z jednej skrajności w drugą. A.I mu zrobi gierke, wywali 70% teamu i się nagle okaże że zrobi najlepszego assasyna w historii xddd Cytuj
Donatello1991 1 466 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu A co jeśli winny XSS, ale nikt głośno nie mówi, bo GP połączone z UBI+? 1 Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Nie jest, osobny abonament jest, płatny. To z premium playstation ma z ubi połączone. XSX ma z EA połączone. Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a): A co jeśli winny XSS, ale nikt głośno nie mówi, bo GP połączone z UBI+? Gra nie przeszła audytu od potencjalnego nabywcy praw większościowych Ubi - Tencentu. https://80.lv/articles/ubisoft-tencent-seem-to-have-put-buyout-talks-on-pause/ -- Innymi słowy Ubisoft musi osiągnąć cel z Shadows do końca marca i wtedy się sprzedać, jak Spoiler dziwka no cóż, życie 1 1 Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu No cóż... Drugie przełożenie premiery, nie jest dobrze w takim razie i z samą grą, ale też i z firmą. Ciekawe w jakim stanie wyjdzie to w marcu - o ile wtedy w ogóle wyjdzie, bo nie zdziwi mnie kolejne przesunięcie. Cytuj
Square 8 781 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 11 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Do tej pory nie było ceny na steam. Na PSN też nie ma ceny. Cytuj
Dalhi 223 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Henryczek Boży razi blaskiem nawet potężny Ubisoft Będąc już zupełnie poważnym to od premiery może zależeć przyszłość firmy, więc chcą dowieść coś co trzyma się kupy i będzie miało szanse się sprzedać. Zrozumiałe. Tylko sprawa jest taka że wokół gry jest kwas, a to bardzo szkodzi obecnie i nie ma co się oszukiwać że jest inaczej. Możliwe że chcą kupić trochę czasu żeby wyciszyć zły marketing wokół tytułu. Tylko mam wątpliwości czy to możliwe, produkują niezły balas i na ostatniej prostej nie odwrócą kilku lat pracy jaką w to włożyli. Nawet jeżeli gra jest wątpliwej jakości to jednak ich sporo kosztowała, a być może rachunek dopiero przyjdzie Skoro już są chętni na zakup ich studiów to i to tacy którzy potencjalnie mają spore wpływy to będą im podcinać nogi żeby zbić cenę. Nie ma złudzeń co do tego. Bardzo, bardzo trudno będzie im się obronić tytułem jak Shadows. Cytuj
Pupcio 18 812 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ależ to ubi nienawidzi japończyków, przykro się na to patrzy Cytuj
Shen 9 773 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Najpierw czarny samuraj, potem ta afera z bramą Torii i wycofaniem figurki ze sprzedazy, teraz to. Przypadek? Cytuj
jimmy 1 422 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No pewnie, może jeszcze sprawdźcie czy czasem tego dnia nie ma imienin Ben Affleck, który strzelał do kitajców w filmie Pearl Harbour w 2001 roku, yeebnięci Cytuj
GearsUp 303 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dobrze, że nie przesunęli na 11 marca bo wtedy trzesięnie ziemi i tsunami było albo na 21 marca bo to data Great Fire of Hakodate. Jak ktoś szuka kutasa do dupy to go znajdzie. Spoiler Edytowane 2 godziny temu przez GearsUp 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi