Josh 4 951 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Splinterek jedna z najlepszych serii w historii giereczkowa, ale osobiście chyba wolę żeby nigdy już nie wyszła żadna część niż żeby żabojady miały go przecwelić jak wszystkie inne swoje gry. Oczywiście najlepszą opcją jest sprzedanie praw jakiemuś bardziej ogarniętemu deweloperowi, ale czy do tego dojdzie to nie mamy 100% pewności. Cytuj
PiotrekP 1 952 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Jakby chcieli, to dawno by sprzedali, a nie od ponad dekady nic z tego nie wypuścili. Też bym pograł w nowego Cella, ale musiałby to zrobić ktoś ogarnięty. A tam chyba nie ma takich. Cytuj
Homelander 2 343 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Nie sądzę, żeby programistom Ubisoftu brakował talentu i umiejętności. Potrafią zrobić bardzo dobrego PoPa, potrafią zrobić bardzo dobre Mario&Rabbits. No ale skoro kierownictwo ma takie podejście i priorytety jakie mają to i pracownicy robią to co im się mowi Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Przecież zmiana Pana nie wpłynie jakoś mocno na te gry, no chyba, że zrobią czystkę totalną i reset każdego projektu, w co wątpię, jak to będzie Tencent, to co najwyżej będzie więcej mikropłatności xD. Techland też jest Tencenta, a dalej pracują Ci sami ludzie i robią ten sam Dying Light. Cytuj
Homelander 2 343 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu No oczywiście, że zmiana kierownictwa wpłynie bardzo mocno na gry. O ile kierownictwo będzie chciało zmian Cytuj
Faka 4 053 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 51 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Techland też jest Tencenta, a dalej pracują Ci sami ludzie i robią ten sam Dying Light. No i właśnie przez takie praktyki, które tencent nakazał, to i techland się zjebał i grę zjebali. Ja już napisałem, że bracia guillemot będą chcieli zajebać firmę niż oddać chińskim cwelom. 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 3 godziny temu, Faka napisał(a): A zakład, że nie zdechnie? Utrzyma się, a ten Shadows na bank im wyjdzie dobrze, co wcale, a wcale nie będę tym zaskoczony, ale i też średnio mi się chce wierzyć, że robią jakieś tam dalsze szlify. Specjalnie przesunęli premierę do 20 marca, bo im się rok fiskalny zamyka. Obstawiam, że po tej premierze gry będą grzać temat nowego Far Cry'a. Za mocne marki mają, żeby mieli od tak skończyć XD Pewnie zmienią też plany developingu. Szkoda tego marca mogli zostawić starą date premiery i zaliczć oklep od KCD2 albo pchnąć na końcówkę roku i dostać wpierdol od Crimson Desert było by piekne zwieńczenie dorobku ubisraki. A tak to moze nawet cos na tym zarobią szkoda że akurat w temacie doboru daty premiery ktoś tam akurat pomyślał rozsądnie,pomijając ofc rocznice zamachu,chodzi mi o chwilowe okienko w premierach na duże konsole/pc. Cytuj
Faka 4 053 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 17 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Szkoda tego marca mogli zostawić starą date premiery i zaliczć oklep od KCD2 albo pchnąć na końcówkę roku i dostać wpierdol od Crimson Desert było by piekne zwieńczenie dorobku ubisraki. A tak to moze nawet cos na tym zarobią szkoda że akurat w temacie doboru daty premiery ktoś tam akurat pomyślał rozsądnie,pomijając ofc rocznice zamachu,chodzi mi o chwilowe okienko w premierach na duże konsole/pc. Z mojej strony to ja napiszę tak - Ubi może i chujową politykę miało zawsze, ale dobrze bawiłem się przy ich gierkach. A już odświeżenie Asasyna od origins dobrze im zrobiło, bo to była fajna część jak zrobili "trylogię" czyli origins/odyssey/valhalla to spoko się bawiłem, raz, że w sprawach historii byli ogarnięci i dobrze na ten temat napisali, bo sporo ciekawostek się dowiedziałem, gdzie na zwykłych lekcjach szkolnych chuja takich rzeczy byś się dowiedział (studentów nie wliczam, bo tam to jest zaawansowany exam, ale dla zwykłego laika, gimnazjalisty, średniaka szkoły to było spoko) to raz, dwa gameplay mieli fajny, od razu napiszę, że zrobiłem trzy platyny w tych asasynach jak miałem wolny czas to sobie włączałem i grałem. Największy problem w tej firmie był i jest to ten cały polityczny zgiełk skierowany w stronę DEI i WOKE DEBILIZM. Tak samo jak w przypadku ND. Gry dobre, ale warstwa scenariusza i polityczne pierdololo dei mocno rozpierdalało grę, może nie tyle grę ale cały ten ambaras związany z tym, że to zostało przez dyrektorski szczebel, że tak ma być i tam macie robić i chuj, bo z tego się rozliczacie i macie roboczy hajs. 1 1 Cytuj
Josh 4 951 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 45 minut temu, Faka napisał(a): Ja już napisałem, że bracia guillemot będą chcieli zajebać firmę niż oddać chińskim cwelom. Póki co plan wykonany w 99%. Cytuj
suteq 240 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Godzinę temu, Faka napisał(a): Z mojej strony to ja napiszę tak - Ubi może i chujową politykę miało zawsze, ale dobrze bawiłem się przy ich gierkach. A już odświeżenie Asasyna od origins dobrze im zrobiło, bo to była fajna część jak zrobili "trylogię" czyli origins/odyssey/valhalla to spoko się bawiłem, raz, że w sprawach historii byli ogarnięci i dobrze na ten temat napisali, bo sporo ciekawostek się dowiedziałem, gdzie na zwykłych lekcjach szkolnych chuja takich rzeczy byś się dowiedział (studentów nie wliczam, bo tam to jest zaawansowany exam, ale dla zwykłego laika, gimnazjalisty, średniaka szkoły to było spoko) to raz, dwa gameplay mieli fajny, od razu napiszę, że zrobiłem trzy platyny w tych asasynach jak miałem wolny czas to sobie włączałem i grałem. Największy problem w tej firmie był i jest to ten cały polityczny zgiełk skierowany w stronę DEI i WOKE DEBILIZM. Tak samo jak w przypadku ND. Gry dobre, ale warstwa scenariusza i polityczne pierdololo dei mocno rozpierdalało grę, może nie tyle grę ale cały ten ambaras związany z tym, że to zostało przez dyrektorski szczebel, że tak ma być i tam macie robić i chuj, bo z tego się rozliczacie i macie roboczy hajs. Gówno prawda. Ubi po prostu zatraciło się w robieniu gier od jednego schematu przez co nie potrafiło od lat wydać jakiejś przełomowej gry a do tego nie potrafili odciąć pępowiny kiedy trzeba i wychodziło takie Skull and Bones co robili 6 lat i bylo chyba wtopa dekady obok Concorda. Beyond Good & Evil 2 podobno dalej żyje tylko po co? Ile to kasy już pochłonęło? Far Cry od czasów 3 klepane na jedno kopyto. Ghost Recony były dwa z czego Breakpoint mocny niewypal do czasu przerobienia gry. Asasyn? Origins, Odyssey i Valhalla to były sukcesy finansowe ale Mirage już nie. Avatar? Nikogo. Outlaws? Nikogo. XDefiant które umarło po pół roku. Ta firma zatrudnia prawie 20 tysięcy ludzi. Żadna firma nie jest w stanie mieć takie zatrudnienie jeżeli nie ma stałego, pasywnego źródła dochodu. Ubi tego nie ma jak EA z Fifa czy T2 z GTA Online. Ubisoft jest po prostu chujowo zarządzany bo wyrzucają więcej hajsu w czarna dziurę niż są w stanie dostać od graczy. Redukcja firmy do max 5 tysięcy pracowników, skupienie się na najbardziej zyskownych markach i licencjonowanie reszty to jedna z możliwości która może ich uratować. 2 Cytuj
Figaro 8 333 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Faka napisał(a): Największy problem w tej firmie był i jest to ten cały polityczny zgiełk skierowany w stronę DEI i WOKE DEBILIZM. Nie uwierzę, że ktoś naprawdę uważa, że TO jest największym problemem Ubi. Czy ty gościu śledzisz tę firmę od 3 miesięcy? 1 1 Cytuj
Faka 4 053 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ale skończcie obydwaj kurwa pierdolić, że dei i woke nie miało wpływu, na zarządzanie firmy, bo kurwa jego w dupe jebana mać miało. Mocno to napierdala w ten jebany temat w avatarze, którego teraz ogrywam to aż tak czuć, że aż w zęby można gryźć. Tak samo w SW Outlaws czuć mimo, że kupiłem tę grę w dniu premiery, bo lubię uniwersum SW. To też kurwa to chujostwo mocno wpłynęło na politykę firmy. Tam wszystko jest chujowo zarządzane począwszy od dei i chujni kolorowej pizdy skończywszy na zarządzaniu ludzkim zasobem. Cały czas śledziłem losy tej firmy i wiem jak to u nich wyglądało. Już kurwa chujaro powinien mordę zamknąć, bo ma chuja wspólnego z grami ubisoftu. Już całe te Watch Dogs 3 Legion mocno wykręciło pizdę na lewą stronę i całego tego deizmu pizdowatego, że czułem taką żenadę w kutasie, że nie wiem czy walę konia czy chuj sam się zlewa z mojego chuja, bo ekran oferuje takie zaimki i jeszcze zadania, które robiłeś, że możesz wychujać wiewiórkę z lasku. Calak też w tej kurwie jest zrobiona na xsx. Morda kurwa tam, bo dokładnie wiem jak wyglądała polityka tej skurwiałej polityki pod względem światopoglądu. I tak mocno przyda się otrzęsienie na wysokich szczeblach ubisoftu, że nie tędy droga z kolorowym chujostwem i mocnym skrzywoskrętem w lewo jak z niggasuke w Shadows. Cud kurwa może ich uratować, że Shadows ich uratuje. Mają fiuty szczęście, że lubię Asasynów jak kupię później. Polityka dei i woke nie idzie w parze z graczami. Dobrze to wiedzą, że ogłupiać to sobie mogą chujara z piekarni, a nie normalnych graczy. 2 Cytuj
Słupek 2 195 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu z jednej strony mamy Fake kupującego ich gry na premierę i srającego się a z drugiej rudego i figlaszcze uważającego, że dei nie miało wpływu na upadek śmiecsofta xd - nie wiem co śmieszniejsze xd tak serio Cytuj
Faka 4 053 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Po prostu wiem jak wygląda całe te gówno w Ubisofcie i żaden chuj mnie nie przekona, że woke i dei to bajka wymyślona przez kurwa graczy. Cytuj
Homelander 2 343 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu A co konkretnie Cię śmieszy? Faka sam pisze, że dobrze się przy tych grach bawi, ale jednocześnie widzi co tam się odwala żeby tylko światopoglądową checklistę wypełnić. Nic tu śmiesznego. Podobnie jak nie jest śmieszne twierdzenie forumowych lewicowych płatków śniegu i jednego debila. To raczej jest żenujące. Cytuj
Faka 4 053 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dobrze, że już nie kręcę tematu Asasyna Odyssey, ile tam było debilizmu woke i dei. Starałem się pomijać temat tego chujostwa na rzecz gameplayu, klimatu i historii Grecji, bo w tym temacie nie zawiedli. Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 12 godzin temu, GearsUp napisał(a): Piszesz to z pozycji ogrania wszystkich Splinter Celli i PoPków? Piszę to z pozycji kogoś kto przeczytał nawet wszystkie książki z nazwą "splinter cell" w tytule, które były różnej jakości (chyba tylko pierwsza była najbardziej sensownie napisana). Popek skończył się na starej trylogi dla mnie (a konkretnie na warrior within). Który to byl rok? Aa.... 2004. To jestem pewien, że tam już nikt z tamtej ekipy nie pracuje w ubi by zrobić takiego księcia jakiego gracze by chcieli skoro we wszystkich rankingach to wlasnie dwa pierwsze popki zawsze figurują. Tak, chciałbym by te marki zostały zlecone komuś kompetentnemu, żeby nie bylo tam obesranego open worldu i miroshitu który nikogo. Blacklist widać bylo już skręcał w te rejony ale marka zdechła na tyle szybko byśmy się tego nigdy nie dowiedzieli. Rozumiem że ktoś może powiedzieć że są nowe popki, tyle że w 2d i wracamy do korzeni, bo taki mamy budżet. Litości. Remastery? Pierwszy popek zlecony niebieskowlosej lasce i zespołowi, który do dzisiaj nawet screenów nie pokazał jak tam ich prace postępują od dwóch lat. Komedia. Ostatnio nawet pokazali, że Pan Ironside (glos Fishera) wydobrzał po walce z chorobą i jest gotowy do nowych projektów? Jakich? No właśnie tego nikt nie wie od dwóch lat. Splinter cell nawet swego czasu mial genialnego coopa w double agent oraz conviction. Dziwi fakt, że nikt tej pustki po tych markach nie potrafi wypełnić, bo już przestałem wierzyć w ubi zmartwychwstanie. Cytuj
Figaro 8 333 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, Słupek napisał(a): z jednej strony mamy Fake kupującego ich gry na premierę i srającego się a z drugiej rudego i figlaszcze uważającego, że dei nie miało wpływu na upadek śmiecsofta xd - nie wiem co śmieszniejsze xd tak serio No sprawdźmy ostatnie gry Ubi. Druga część Mario Rabbids na Switcha - słaba sprzedaż, na pewno przez woke xD Skulls and Bones - 10 lat developingu, utopione setki milionów, to pewnie też to DEI i woke sprawiło, że gra się nie sprzedała! AC Mirage - słaba sprzedaż, na pewno też publika się odwróciła przez ogromny WOKE w tej grze. Avatar - też średnia sprzedaż, nic z woke xdefiant - małe zainteresowanie, pewnie też dlatego, że dali jakiś WOKE. Star Wars Outlaws - słyszałem że jest woke, bo gramy BABĄ i to taką wyszczekaną. Dla graczy to jak baba bez chusty dla fanów kozy. Na pewno dlatego gra się nie sprzedała... ... a nie dlatego, że gracze są już po prostu zmęczeni formułą/długimi grami/tymi samymi mechanikami. Trza mieć już kompletnie zryty łeb, by zwalać to wszystko na DEI w grach.... które, tak w ogóle, jest praktyką rekrutacyjną, a nie czymś w grze. To hasełko czy woke już nie ma żadnego znaczenia i wagi, to samo się stało ze słowem hipster = coś czego nie lubię, to jest woke. Firma jest bankrutem kreatywnym, garnitury podejmują wszystkie decyzje, twórcy nie mają nic do gadania, korpo jest kompletnie źle zarządzane i to od lat. Cytuj
Josh 4 951 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, oFi napisał(a): Ostatnio nawet pokazali, że Pan Ironside (glos Fishera) wydobrzał po walce z chorobą i jest gotowy do nowych projektów? Jakich? No właśnie tego nikt nie wie od dwóch lat. Powaga? Ja myślałem, że on już od dawna nie żyje xD No to teraz już nie ma wymówki, musi powstać nowy Splinter Cell. Cytuj
messer88 6 704 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 17 godzin temu, oFi napisał(a): Przecież jakbym kupił outlaws po pierwszym trailerze w preorderze to chyba bym się pochlastał, że znowu dałem się nabrać. ta, kupiłbyś grę na premierę XD 1 Cytuj
Faka 4 053 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Bajeczki figara to możecie od razu pominąć. Cytuj
Shen 9 787 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Zanim upadną, mam nadzieje, że jeszcze to Division 3 wyjdzie, bo w sumie jedyna seria od nich która mnie interesuje. Dziwie się, ze skasowali Division f2p, mega popularna seria, ponad 10 baniek zeszlo kazdej części, przy dobrej monetyzacji mieliby kasy na lata. Cytuj
Figaro 8 333 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 10 minut temu, Faka napisał(a): Bajeczki figara to możecie od razu pominąć. aha, taki twój kontrargument. Oookej. Cytuj
Faka 4 053 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Po co mam się bić z sparciałym lewakiem, który w każdym zdaniu o grze wypluwa same kłamstwa? Zwłaszcza o avatarze, sw outlaws w mirage też się załapał woke, akurat niedawno skończyłem grę, a jestem wyczulony na pierdolenie deizmu i wykręcania kiszek w dupie. Reszty gier nie komentuje, bo nie grałem i nie wypluwam głupoty, obłudy, kłamstwa i oszczerstwa, które bardzo dobrze produkujesz usprawiedliwiając lewacką ideologię, że nic tam wspólnego z grami nie było. Elo makrelo. Cytuj
Pupcio 18 826 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mimo wszystko TROCHE racji ma. To że coś jest zlewaczałe nie znaczy od razu że się nie sprzeda. Jak wjeżdża combo gówniana nudna gra ubisoftu+lewackie pierdolenie to chyba tylko cud może ocalić to przed tragedią. Czy takie gówno jak outlaws zostałoby ocalone gdyby baba miała ładny ryj i pokazała cysia dla gracza? No dla entuzjastów stelar blade może by wystarczyło ale dla reszty graczy raczej nie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi