Sedrak 857 Opublikowano poniedziałek o 18:04 Opublikowano poniedziałek o 18:04 On 1/12/2025 at 1:44 PM, Josh said: \\ absolutnie zero woke Matko jedyno najświętsza, ja nawet nie wiedzioł, że tak takie akcje są... Pisałem to już w DA:V. Dlaczego oni do cholery starają się w wymyślonych światach fantasy czy SF (wiem, że Star Wars to bardziej fantasy niż SF, ale wiecie o chodzi) wrzucają rzeczy z naszej codzienności? Ja chcę pograć w wyimaginowany świat gdzie jest moc, lasery, miecze świetlne, a nie czuć się jak w amerykańskim korpo... Cytuj
SlimShady 3 453 Opublikowano wtorek o 10:01 Opublikowano wtorek o 10:01 Co ci się nie podoba, przecież to też jest wyimaginowany świat. Cytuj
Observer 10 648 Opublikowano czwartek o 23:36 Opublikowano czwartek o 23:36 Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd 5 Cytuj
Donatello1991 1 472 Opublikowano czwartek o 23:38 Opublikowano czwartek o 23:38 Ja pierdole jakby to fajnie wyglądało gdyby nie ten niepasujacy murzyn. Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano wczoraj o 06:44 Opublikowano wczoraj o 06:44 Ten chiński dzieciak jak z tej bajki up wygląda xD 2 Cytuj
Paolo1986 826 Opublikowano wczoraj o 07:03 Opublikowano wczoraj o 07:03 7 godzin temu, Observer napisał(a): Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd Bohater drugiego planu Cytuj
Ma_niek 873 Opublikowano wczoraj o 07:07 Opublikowano wczoraj o 07:07 Jak ten murzyn wogole wygląda na tym arcie xd Cytuj
Josh 5 012 Opublikowano wczoraj o 07:18 Opublikowano wczoraj o 07:18 32 minuty temu, Pupcio napisał(a): Ten chiński dzieciak jak z tej bajki up wygląda xD No właśnie nie wiem co mnie bardziej rozśmieszyło, to że asfalta umieścili z tyłu czy ten dzieciak wygądający jakby go wkleili z jakiejś bajki Pixara Cytuj
Shen 9 905 Opublikowano wczoraj o 07:19 Opublikowano wczoraj o 07:19 7 godzin temu, Observer napisał(a): Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd Sytuacja podobna do tej z plakatem Star Wars w Chinach 1 8 Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Niebinarny grafik płakal jak projektował Cytuj
Szermac 2 928 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Boże jakie to generyczne do porzygu. Już całą grę w te 3 minuty widziałeś xd Cytuj
Rooofie 176 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Mam wrażenie, że wszystkiego jest znowu za dużo, świat za wielki, znaczników od zajebania i ogromna powtarzalność rodem z Valhalli. Ale mimo wszystko, życzę sobie i wam żeby w końcu ubisoft zrobił dobrą grę Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Znowu gameplay bez murzyna? A cóż tak? Valhalla wycisnęła ostatnie soki z tej formuły. Cytuj
oFi 2 523 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu O przynajmniej w tej edycji nie morduję się wszystkich stworzeń w zasięgu wzroku tylko rysuje na płótnie. Nice touch Cytuj
Sedrak 857 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja próbowałem do Vallhali podejść dwa razy i czułem się jakbym szedł do pracy, a nie grał w grę. Cytuj
suteq 242 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu Ależ będzie grane. Aż nie wiem czy nie kupić na PS5 za 3 i pół bomby aby jak najbardziej wesprzeć Ubisoft. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi