Paolo1986 876 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Cena spadnie do 100 zł, kupi się, przejdzie i opchnie dalej Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia To poczekaj jak ktoś kupi za 100 i będzie chciał opchnąć. Wytargujesz cenę do 20 zł Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Kupi się, ogra i opchnie za tę samą cenę. To też jak za darmo Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia "Panie, za tą cenę to 2 tyg temu było. Teraz to za free rozdają" Cytuj
Rooofie 190 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia (edytowane) Znowu zachwyty przez premierą gierki ubisoftu, hmmmmmmmm Spierdolony system poziomów przeciwników/regionów nadal obecny. Słabo. Podobało mi się rozwiązanie z GoT gdzie przeciwnicy w poszczególnych regionach byli po prostu więksi/silniejsi/zwinniejsi mieli lepsze brońki/taktyki a nie wyższą cyferkę nad głową. Ech ten ubisoft nic się kurwa nie uczy. 9:07 XDDDDDDDDDDD Edytowane 23 stycznia przez Rooofie Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Kończę z tymi asasinami, choć od trójki (albo Brotherhood) do Odysei lubiłem serię. Dwie ostatnie mnie zmęczyły, podziękuję i za to. Z Farcry to samo. Cytuj
tjery 1 336 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia https://www.ppe.pl/publicystyka/361873/gralismy-w-assassins-creed-shadows-opoznienie-premiery-moze-wyjsc-na-dobre-bo-to-jeden-z-lepszych-asasynow.html Bardzo dobra gra, można się rozejść. Cytuj
Homelander 2 475 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Wygląda to jak bardzo bezpieczna ubigra. Bez jakiejkolwiek iskry, zrobienia czegoś inaczej. Taki Starfield. No cóż, miałem szczerą nadzieję, że mając nóż na gardle Ubi zrobi cokolwiek inaczej. Ale nie. Cytuj
Pupcio 19 072 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ghost of tsushima robiona przez ludzi bez talentu do robienia gier wideo. Cytuj
Homelander 2 475 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 12 minutes ago, Pupcio said: Ghost of tsushima robiona przez ludzi bez talentu do robienia gier wideo. Może nie tyle bez talentu co na bardzo bardzo krótkiej smyczy Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Kurde przed outlaws też taki optymizm był. Cytuj
jimmy 1 558 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Animus będzie teraz gaasowym hubem z extra contentem jak: - dodatkowe ograniczone czasowo misje (również dla poprzednich odsłon) - lore (w tym wątek współczesny) - itemy do odblokowania Całość w założeniu przypomina mi ostatnią trylogię Hitmana. Gdyby jeszcze podpięli pod tego Animusa odsłony przed Origins to Spoko pomysł, ale wszystko zależy teraz od tego czy Shadows okaże się dobrą grą. Cytuj
Faka 4 075 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Nigdy nie lubiłem wątków animusa, nudne to były fragmenty gry, zwłaszcza w origins i odyssey, bo w valhalla to zminimalizowali wszystko do minimum. Tutaj też widzę, że zapowiada się słabo, ale to tylko hub. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia W Black Flag to dopiero był kek jak cholera. 1 Cytuj
Wredny 9 882 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia czołg rozpierdala nawet betonowe balustrady z bara, ale jest tak wielkim klocem, że nie potrafi się wspinać na wieże, ani przeciskać przez mniejsze otwory, więc nawet jakby ktoś chciał nim grać to i tak będzie musiał przełączać się na Naoe. Gra ma trzy elementy - stealth, parkour i otwarta walka, ale Niggasuke ma tylko 1/3, bo stealth i parkour u niego nie istnieje No i oczywiście, jak to w przypadku UBISOFTu, pisarstwo i fabułka to tragedia. Czyli tradycyjnie - granko tylko dla czyszczenia mapy i pstrykania screenshotów ładnych miejscówek. 1 Cytuj
Faka 4 075 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Przy takich gabarytach niggasuke to w sumie ma to sens, że żaden z niego parkourowiec, tylko zwykły tank wojownik XD Rozbudowanie bazy to już mogli darować, na co to i komu potrzebne to nie wiem, oprócz szpiegów, którzy będą dawać Ci znać, co znaleźli na świecie. Cytuj
Rozi 836 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 20 minut temu, Wredny napisał(a): czołg rozpierdala nawet betonowe balustrady z bara, ale jest tak wielkim klocem, że nie potrafi się wspinać na wieże, ani przeciskać przez mniejsze otwory, więc nawet jakby ktoś chciał nim grać to i tak będzie musiał przełączać się na Naoe. Gra ma trzy elementy - stealth, parkour i otwarta walka, ale Niggasuke ma tylko 1/3, bo stealth i parkour u niego nie istnieje No i oczywiście, jak to w przypadku UBISOFTu, pisarstwo i fabułka to tragedia. Czyli tradycyjnie - granko tylko dla czyszczenia mapy i pstrykania screenshotów ładnych miejscówek. Najlepsze są te odpalone świece w tajnym przejściu pod podłogą drewnianego domu Gra dla jebanych debili. 1 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia @Rozi mnie ogólnie rozpierdalają świece/pochodnie/paleniska czy tam lampy olejne palące się w opuszczonych od dawna miejscach. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 23 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Kurde przed outlaws też taki optymizm był. Rdr2 in space, pamiętam to preview, fantastyczna publikacja xD. https://www.gamingbible.com/features/star-wars-outlaws-gameplay-red-dead-redemption-2-2024-461833-20230612 Cytuj
Wredny 9 882 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia No nawet na forumku był @Patricko, który ostro hajpował, pisał że Outlaws zajebiste i będziecie zadowoleni - reckom mogę nie wierzyć, ale żeby forumowicz tak oszukiwał 1 Cytuj
tjery 1 336 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia (edytowane) Tu nawet nie ma co czekać na recki, po prostu nowy asasin w nowej skórce z Japonii, reszta to samo co od czasów Origins, komu się taka formuła podoba to gra się spodoba, komu się nie podoba to chyba nie ma sensu nawet recenzji sprawdzać. Edytowane 24 stycznia przez tjery 3 Cytuj
Observer 10 831 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia W dniu 23.01.2025 o 23:36, Wredny napisał(a): czołg rozpierdala nawet betonowe balustrady z bara, ale jest tak wielkim klocem, że nie potrafi się wspinać na wieże, ani przeciskać przez mniejsze otwory, więc nawet jakby ktoś chciał nim grać to i tak będzie musiał przełączać się na Naoe. Gra ma trzy elementy - stealth, parkour i otwarta walka, ale Niggasuke ma tylko 1/3, bo stealth i parkour u niego nie istnieje No i oczywiście, jak to w przypadku UBISOFTu, pisarstwo i fabułka to tragedia. Czyli tradycyjnie - granko tylko dla czyszczenia mapy i pstrykania screenshotów ładnych miejscówek. Jebłem z beki jak pokazał że ten czarny nie może wejść na wieże widokową i zsynchronizować okolicy - czyli tradycyjna mechanika z której znany jest Assassyn u niego nie działa. Cytuj
Rozi 836 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia W ogóle ma bardzo podobny głos do Bayeka, jakby ten sam aktor go dubbingował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi