Bzduras 12 908 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Zagrać na pewno zagra dużo osób, bo po pierwsze AC to popularna marka i nawet na forum ma swoich fanów, po drugie ci właśnie fani cieszą się na Japonię w serii którą lubią, a po trzecie nie każdy ma najebane pod garem na tyle, żeby codziennie pisać, że murzyn w gierce wideo zabił im marzenia i chęć do życia. 3 Cytuj
mario10 573 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Lubię gry w Japonii jak gierka będzie przyzwoita, choć walka mi się wydawała na filmiku średnia, to dam szansę tej serii od czasów Black Flag Cytuj
Josh 5 104 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Zagrać na pewno zagra dużo osób, bo po pierwsze AC to popularna marka i nawet na forum ma swoich fanów, po drugie ci właśnie fani cieszą się na Japonię w serii którą lubią, a po trzecie nie każdy ma najebane pod garem na tyle, żeby codziennie pisać, że murzyn w gierce wideo zabił im marzenia i chęć do życia. Za to mają najebane, żeby codziennie pisać jakoby makumba to był największy problem z tą grą - kolejny bezduszny sequel od Ubisoftu - 10 razy przekładanie premiery, żeby doprowadzić gierkę do stanu względnej używalności (bo chyba nikt nie sądzi, że to będzie działać dobrze na premierę) - formuła wypalona już tak z 10 lat temu - wielka mapka, milion znaczków od odhaczenia, questy typu: przynieś, podaj, jebnij się miotłą w łeb - Assassyn w Japonii wyszedł już kilka lat temu i nazywa się Ghost of Tsushima, więc to nie jest tak, że wszyscy fani KKW się jarają jakby już nie ograli czegoś o wiele lepszego Musicie się bardziej postarać z bronieniem tej gry. Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Widzisz jak ci się we łbie popierdoliło? Ja stwierdziłem tylko suche fakty, a ty mi wyjeżdżasz z OBRONĄ. Dawaj, taki czelendż mam, nawet ty sobie z nim poradzisz: cofnij się parę-paręnaście stron i pokaż wszystkim jak zaciekle broniłem asasynka, no kurwa dawaj Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Josh ale te argumenty sa valid juz od wielu odslon a jakos tam nie walczyles tak mocno o swoja sprawe. 2 Cytuj
Josh 5 104 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Cytat Josh ale te argumenty sa valid juz od wielu odslon a jakos tam nie walczyles tak mocno o swoja sprawe. Ubisoftem gardzę już od dawna, jeszcze zanim poszli w DEI i nigdy się z tym nie kryłem, natomiast z Assassynów nabijam się już mniej więcej od trzeciej części tej pożal się boże serii. Oczywiście zintesyfikowanie woke w ich grach zintesyfikowało również moją nienawiść do nich, bo teraz nie tylko robią syf, ale co gorsza: tęczowy syf. Jebanie takich gier to przyjemność oraz obowiązek. Cytat Zagrać na pewno zagra dużo osób, bo po pierwsze AC to popularna marka i nawet na forum ma swoich fanów, po drugie ci właśnie fani cieszą się na Japonię w serii którą lubią, a po trzecie nie każdy ma najebane pod garem na tyle, żeby codziennie pisać, że murzyn w gierce wideo zabił im marzenia i chęć do życia. Jakie fakty? Że dużo osób zagra? No widać to zwłaszcza po ilości złożonych preorderów (gdyby była wysoka, to by nie osrali pantalonów i nie musieliby przekładać tyle razy premiery) i ogólnej reakcij szerszej publiczności na kolejne nowinki czy trailery Shadows - pod każdym zwiastunem na YT przeważają łapki w dół i wszyscy cisną bekę w komentarzach. Na forum może ze 20 osób to kupi, ale nie wiem czy im to pomoże Próbujesz przesdstawiać sytuację jakby gra zapowiadała się na jakiś hit sprzedażowy, "bO pOpUlArNA mARkA", "bO lUdZie LubIOM AsASyNKA", "bO tO i SRAmtO", ale na ten moment nic na to nie wskazuje. Więc tak, brzmisz dokładnie tak samo jak reszta obrońców nowego AC i z tego powodu wrzucam Cię do tego samego wora. Niestety, musisz z tym żyć Edytowane 13 godzin temu przez Josh 1 Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ok, walcz dalej z woke, powodzenia w życiu. 1 Cytuj
Figaro 8 373 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Gracze szerzący dezinformację tylko by usprawiedliwiać swój jad i nienawiść? Cytuj
KrYcHu_89 2 485 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 13 godzin temu, Josh napisał(a): Nie za dużo jak na tych wszystkich trzech forumowiczów, którzy w to zagrają? Cytuj
Butt 3 447 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 7 minut temu, Figaro napisał(a): Gracze szerzący dezinformację tylko by usprawiedliwiać swój jad i nienawiść? As early as 8th century, tyle że kawałek dalej podali, że first clear record was in 1696. Cytuj
jimmy 1 454 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Gracze kłócący się o to kiedy były arbuzy w Japonii Cytuj
Figaro 8 373 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Musi być ta WIARYGODNOŚĆ HISTORYCZNA CO DO ROKU, niestety tylko wtedy kiedy jest to wygodne, w innym przypadku wyjebane na cyce Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Masakra, rozumiem jak by tam wstawili Sega Center z automatami ale do chuja wafla klocic sie o arbuzy 2 Cytuj
Mejm 15 459 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Czy jak jasuke podejdzie do krzaczka bawelny to pojawi sie opcja interact? Cytuj
Sebas 1 628 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Czyli jednak samuraj! Kozacki portret. Trzeba kupić gierkę i zagrać najsilniejszym wojownikiem w nipponie. Cytuj
Butt 3 447 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 16 minut temu, Figaro napisał(a): Musi być ta WIARYGODNOŚĆ HISTORYCZNA CO DO ROKU, niestety tylko wtedy kiedy jest to wygodne, w innym przypadku wyjebane na cyce Ale mi to zwisa ogółem. To Ty twierdzisz, że jeden random z neta sieje dezinformację, podając info innego randoma z neta jako argument. Ja tam arbuzy lubię, chętnie sam bym opierdolił jakąś dorodną sztukę. Cytuj
jimmy 1 454 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ej ale pamiętacie, że gra wyjdzie w rocznicę zamachu w tokijskim metrze? Dotychczas tak bezczelni byli tylko Japończycy z Nintendo wydając Animal Crossing i Becia ze swoim Doom Eternal. A teraz jeszcze ta akcja z arbuzami... 1 Cytuj
PiotrekP 2 026 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dziwne że wszyscy w kółko o mudzinie, a nikt o tej japońce co jednym susem powala męskich wrogów. Cytuj
Butt 3 447 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Japonki tak działają na mężczyzn. 1 1 Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Kazuo, ale wszystkie wady i zalety Assassinów są dobrze znane. Shadows będzie je wszystkie miał. Więc jak ktoś lubi to będzie się dobrze bawił. Jak ktoś nie lubi to się nie przekona. Ani nie trzeba gry bronić ani atakować za to jaką jest. Jedyne co należy potępiać to sposób w jaki Ubisoft "promował" tytuł i komunikował się z graczami. A koń jaki jest każdy widzi Cytuj
PiotrekP 2 026 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ale assassyn assaynowi nierówny. Black Flag bym sobie z chęcią znowu przeszedł, za to Valhalli i Mirage nawet nie dałem rady skończyć. Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 9 minutes ago, PiotrekP said: Ale assassyn assaynowi nierówny. Black Flag bym sobie z chęcią znowu przeszedł, za to Valhalli i Mirage nawet nie dałem rady skończyć. No są stare Assassiny do Origins i nowe od Origins. Przecież to jest też jasne Cytuj
Butt 3 447 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu No średnio jasne, bo Origins i Odyssey weszły jak śmietana z rana, a też się odbiłem od Valhalli. Kupsztal jakich mało. Mirage nawet nie sprawdzałem. 1 Cytuj
PiotrekP 2 026 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W Origins zrobiłem nawet platynę. Odyseja też całkiem spoko była. Może za bardzo się cofnąłem z tym BF. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi