Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 5.02.2025 o 16:52, Faka napisał(a):

No ja tam dam dałem preordera, niech Ubi się tam trzyma, bo nie widzę następcy, który by ogarniał historyczne open worldy. 

Owszem rozwija się - Warhorse.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jimmy napisał(a):

Kwiknę jak to będzie najlepiej sprzedający się Asasyn w historii serii :) nie starczy maści na ból dupy dla wszystkich hejterków

Najlepsza seria o zabójcy to Tenchu. AC z gry na grę notuję spadek w dół pod każdym względem. Nie rozumiem tylko czemu oni sami sobie krzywdę robią własnymi decyzjami. Nie chcę ich upadku ponieważ lubię ich gry z serii FC.

Edytowane przez czarek250885
Opublikowano
2 hours ago, jimmy said:

Kwiknę jak to będzie najlepiej sprzedający się Asasyn w historii serii :) nie starczy maści na ból dupy dla wszystkich hejterków

Po pierwsze raczej Valhalli nie przebiją. Po drugie po prostu najlepiej sprzedający się Assassin może nie wystarczyć. Ta gra musi się sprzedać wybitnie

Opublikowano

No tak, ale sami sobie winni przez ostatnie lata robiąc dużo, średnio i sprzedając poniżej oczekiwań. Więc teraz nawet dobry Asasyn może nie wystarczyć, tak jak nie wystarczył rewelacyjny Książę Persji. To będzie ciekawy miesiąc.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak komuś pudełko "wypadło z ciężarówki" to już może grać:

Tak to jest, jak się przesuwa premierę, ale niedokończona wersja została rozesłana po sklepach już dawno temu, żeby wyrobić się na poprzednią datę w lutym.
W sumie ciekawe, że to w ogóle odpala, biorąc pod uwagę te ich "Online Connection Required" co ostatnio na każdej okładce mają.

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał(a):

Tak to jest, jak się przesuwa premierę, ale niedokończona wersja została rozesłana po sklepach już dawno temu, żeby wyrobić się na poprzednią datę w lutym.

Wersja płytowa jest średnio gotowa na 4-6 tygodnie przed premierą i taka idzie do tłoczni. Potem pracuje się nad day1 patchem. 

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał(a):

Ocenianie gierki przed day one patchem. Ok. 

A gdzie ktoś pisał o ocenianiu czegokolwiek? O graniu pisałem.
A jeśli chodzi Ci o tytuł filmiku to chodzi po prostu o kolejną wtopę UBI w marketingu AC Shadows - że nie jest dobrze, bo to zaczyna na jakąś klątwę wyglądać.

Opublikowano
23 godziny temu, Wredny napisał(a):

że nie jest dobrze, bo to zaczyna na jakąś klątwę wyglądać.

To nie klątwa tylko aktualnie trwa nagonka na Ubi i każdy ich ruch nieważne jaki wiąże się z dramą z dupy. 

Jakieś drzewko kwitnie w złym czasie, data wydania w rocznice jakiejś katastrofy z pizdy, jakaś figurka z dupy związana z WW2.

Ostatnio też trafiłem na jakiś filmik, że można rozdupcać jakieś kapliczki. Dla mnie ogromny plus, że destruktywne otoczenie reaguje na poczynania gracza ale zamiast tego wielkie oburzenie za obrazę uczuć religijnych. Tak jakby ludzie zapomnieli, że w AC2 napierdalaliśmy się kurwa z papieżem.

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano

W ogóle już ta cała nagonka na to Ubi już zrobiła się żałosna i słabe zagranie od słabych ludzi typu wąsate pizdy czy inne chuj asmongoldy. Ile można już wałkować taki temat w internatach. Ludzie są zmęczeni debilizmem ludzi walących gównem w ubi. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Faka napisał(a):

W ogóle już ta cała nagonka na to Ubi już zrobiła się żałosna i słabe zagranie od słabych ludzi typu wąsate pizdy czy inne chuj asmongoldy. Ile można już wałkować taki temat w internatach. 

Kliki, wyświetlenia, dzwoneczki, subskrypcje. A i tak ci wszyscy influ polecą day1 do sklepu żeby robić zasięgi na murzyńskim Asasynie.

Ale nie ma co się dziwić jak nawet tu na forum niektórzy zachowują się jakby Ubi przeleciało im starą :kekw:

• beka z typa 4
Opublikowano
13 godzin temu, jimmy napisał(a):

A i tak ci wszyscy influ polecą day1 do sklepu

Influ nie płacą za gierki tylko dostają kody za fryla jako część kampanii marketingowej.

Opublikowano

Wszystkie te gry są dostępne w abonamencie, więc bazowanie na Steamie w tym przypadku jest obarczone błędem. Przeszedłem Outlaws i mnie nie wliczyli do statystyk. ;) Trzeba by porównać statystyki jakiejś gry Ubi, która jest w abonamencie i jednocześnie była bardzo dobrze oceniona przez graczy. Tylko takie coś to się nie wydarzyło już od dawna. Black Flag by pasował, ale w czasie swojej premiery nie mógł być w abonamencie, bo wtedy jeszcze Ubi+ nie istniało.

Opublikowano
6 godzin temu, Homelander napisał(a):

Myślę, że więcej tych influencerów poleciało na darmową wycieczkę do Disneylandu w ramach promocji Star Wars Outlaws niż faktycznie ludzi zagrało w grę :leo:

Tak mi się wydawało, że już gdzieś to dziś czytałem o tej wycieczce:notsure:

Przechwytywanie.JPG.d856a549acb4d543ed71bff3dbcf5bc4.JPG

• Haha 1