czarek250885 340 Opublikowano wczoraj o 20:19 Opublikowano wczoraj o 20:19 W dniu 28.02.2025 o 13:17, Rooofie napisał(a): Kolejna dosyć istotna aferka, pomylono chińskie znaczki. Teraz już ubi przesadziło. czy ja wiem, oba języki mają podobieństwa, Japończycy zapożyczyli sobie z chińskiego "Kanji". Myślę, że akurat to, to najmniejszy problem Ubi. Cytuj
jimmy 1 656 Opublikowano wczoraj o 20:42 Opublikowano wczoraj o 20:42 Najpierw z buta, potem dekapitacja B-E-S-T-I-A Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Jakoś tak naszedł mnie hajpik na kolejnego assassynka. Czuję trochę vibe Odyssey, które mi mocno przypasowało Cytuj
Donatello1991 1 504 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No ja biorę chyba na premierę. Zależy od KCD2. Mam ochotę na assassynka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi