Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 28.02.2025 o 13:17, Rooofie napisał(a):

Kolejna dosyć istotna aferka, pomylono chińskie znaczki. Teraz już ubi przesadziło.

czy ja wiem, oba języki mają podobieństwa, Japończycy zapożyczyli sobie z chińskiego "Kanji". Myślę, że akurat to, to najmniejszy problem Ubi.

Opublikowano

Gdyby na początku zamiast loga ubisoftu był jakakolwiek inny developer to bez problemu 85+ na metacritic. 

Co prawda nadal to wygląda jak totalna gra dla każuali: paski życia, widzenie przez ściany, ikonki nad głowami, ślepe i głuche NPCe. Oby dało się powyłączać poszczególne opcje HUDa i zwiększyć poziom trudności.

• beka z typa 1
Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Ale by było jak 21 marca okazałoby się że gra jest fajna a legendarny samuraj Yasuke jest dobrze napisaną postacią ;)

Usual suspects coś zawsze znajdą. Nie zapomnijmy o teście widelca.

Opublikowano
2 godziny temu, genjuro napisał(a):

Obejrzałem gameplay. Shinobi, w feudalnej Japonii, która ma detektor ruchu, widzi przez ściany, jakby zabrała sonar Fisherowi ze Splinter Cell'a....ubi, dlaczego?:blink:

Taka konwencja. Animus, teorie Danikena, kosmici jako bogowie, itd. To nadal jest seria AC, od pierwszej części tak to wygląda. Na przyziemny symulator ninja trzeba czekać od innego dewelopera. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 6.03.2025 o 21:01, Rooofie napisał(a):

Gdyby na początku zamiast loga ubisoftu był jakakolwiek inny developer to bez problemu 85+ na metacritic. 

Co prawda nadal to wygląda jak totalna gra dla każuali: paski życia, widzenie przez ściany, ikonki nad głowami, ślepe i głuche NPCe. Oby dało się powyłączać poszczególne opcje HUDa i zwiększyć poziom trudności.

Jak nie będzie w grze to na bank będą mody od razu. Do każdego Assasyna były na wyłączenie tych pasków życia, ikonek, podświetleń, błysków, znaczników, kierunków zagrożenia, kolorków ataków itd. dla niepełnosprawnych.

Edytowane przez tjery
  • Minusik 1