Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chyba warto czekać na recenzje kogoś komu ufasz. Nie wiem, Arhn, Quaz? No chyba, że mimo wszystko nadal wierzysz w IGN, Eurogamera czy PC Gamera. Oczywiście nie mogę się doczekać opinii Drwali i innych Arkadikusów, zawsze można się pośmiać i odmóżdżyć w drodze z albo do pracy

20 minutes ago, Figaro said:

Nie wspieram duchowo, jestem tu tylko dla beki z graczy.

Gdyby na wikipedii było hasło "modern audience" powinieneś być tak jako przykład. Głośny na twitterku/forumku, nawołujący i krytykujący wszystkich komu się nie podoba, ale, rzecz jasna, nie będący klientem produktu który tak wspiera i broni :)

Opublikowano
8 minut temu, Homelander napisał(a):

Gdyby na wikipedii było hasło "modern audience" powinieneś być tak jako przykład. Głośny na twitterku/forumku, nawołujący i krytykujący wszystkich komu się nie podoba, ale, rzecz jasna, nie będący klientem produktu który tak wspiera i broni :)

Przecież ja jebię Asasyna na forumku odkąd wyszła trójeczka. Czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

Lubię klimaty samurajskie i chciałbym, żeby to była spoko gra, ale robi to Ubisoft, gameplay z tego co widziałem, to valhalla w Japonii, czyli nic nowego, będzie pewnie bezpiecznie 80+ na metacritic, gierka do popykania dla casuali, reszta się wynudzi po kilku godzinach.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minutes ago, Rotevil said:

Lubię klimaty samurajskie i chciałbym, żeby to była spoko gra, ale robi to Ubisoft, gameplay z tego co widziałem, to valhalla w Japonii, czyli nic nowego, będzie pewnie bezpiecznie 80+ na metacritic, gierka do popykania dla casuali, reszta się wynudzi po kilku godzinach.

Idealnie w punkt

Opublikowano
35 minut temu, Homelander napisał(a):

Chyba warto czekać na recenzje kogoś komu ufasz. Nie wiem, Arhn, Quaz? No chyba, że mimo wszystko nadal wierzysz w IGN, Eurogamera czy PC Gamera. Oczywiście nie mogę się doczekać opinii Drwali i innych Arkadikusów, zawsze można się pośmiać i odmóżdżyć w drodze z albo do pracy

Jak ktoś tyle gra w gry to recenzje nie są potrzebne bo po samych wideo z rozgrywki się wie czy chce się w to zagrać czy nie.

Aktualnie oceny/cyferki na MC są głównie argumentem w wojenkach między zwolennikami gry a stroną przeciwną. 

• This 1
Opublikowano
Teraz, suteq napisał(a):

Aktualnie oceny/cyferki na MC są głównie argumentem w wojenkach między zwolennikami gry a stroną przeciwną. 

Zawsze byly. Dzisiaj te funkcje przejely statystyki stema.

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Figurka zrobiona z wysoce historyczną dokładnością :obama:

ja yebie ale to się będzie prezentować na półeczce :banderas:

• Haha 1
Opublikowano
58 minutes ago, suteq said:

Jak ktoś tyle gra w gry to recenzje nie są potrzebne bo po samych wideo z rozgrywki się wie czy chce się w to zagrać czy nie.

Co do cyferek pełna zgoda

Co do recenzji to jak się waham, albo nie mam pewności czy gra jest dla mnie to oglądam recenzje. Wolę to niż gameplaye

Opublikowano (edytowane)

Screenshot_2025-03-17-12-42-31-108_com.scee.psxandroid.jpg

Kupiłem żebyście wy nie musieli NAMASTE.

A tak serio to brat, a współdzielimy konta. 

Edytowane przez Plackus
Opublikowano

Szybciej uwierzę w Portugalskiego wojownika w tamtym okresie, niż Murzyna z kataną, co nie zmienia faktu, że ani jeden ani drugi nie mógłby być samurajem, ponieważ takim tytułem mogli mianować się tylko rodowici japończycy z klasy szlacheckiej.

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Sebas napisał(a):

Żaden recenzent nie da jako wady murzyn w feudalnej japonii jako protagonista, więc żadna recenzja nie ma znaczenia.

Oczywiście wiadome media będą zawyżać, tak samo jak było z Avowed i Veilguard gdzie gry sprzedawały się bardzo słabo a leciały nagłówki typu WIELKI SUKCES, GRA SPRZEDAJE SIĘ ZNAKOMICIE. Tak dzieje się z każdą grą, która wpasowuje się w ich światopogląd. 

Trochę śmiesznie, że tak chamsko chcieli wepchać to dei, że nawet ten jedyny murzyn, którego znaleźli to jakaś naciągana historia i nie był wcale samurajem. No i to, że nie było nawet miesiąca bez żadnej wpadki gdzie ubisoft nie obraził całego narodu.

• Plusik 3
  • Lubię! 1
  • beka z typa 1
  • This 1
Opublikowano
35 minutes ago, czarek250885 said:

Szybciej uwierzę w Portugalskiego wojownika w tamtym okresie, niż Murzyna z kataną, co nie zmienia faktu, że ani jeden ani drugi nie mógłby być samurajem, ponieważ takim tytułem mogli mianować się tylko rodowici japończycy z klasy szlacheckiej.

A skąd wiesz, byłeś tam?