Homelander 2 639 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 24 minutes ago, Czoperrr said: A skąd wiesz, byłeś tam? A Ty byłeś, że o jakiś faktach historycznych piszesz? Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): 17:00 hmm jednak 18:00 Cytuj
SlimShady 3 548 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Nie, ale zna kogoś kto był i opowiedział mu, to i owo. Cytuj
czarek250885 371 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 11 minut temu, Czoperrr napisał(a): A skąd wiesz, byłeś tam? Poczytaj książki w tej tematyce, nie musisz mi wierzyć, ba ja chcę byś sam to sprawdził. Żyjemy w czasach gdzie ludzi chcą przekonać, że baronowie czy książęta byli czarni, Miszka z rewolucji bolszewickiej jest super przykładem, kto uwierzy w coś tak nieprawdopodobnego, serial Dżentelmen w Moskwie ma tylu kolorowych, że to masakra. Ja nie mam problemu z aktorami innej karnacji, chodzi tu tylko o to, że one zaburzają postrzeganie obrazu w filmach/serialach historycznych. To tak jakbyś nagrał film, że Martin Luther King jest biały. Raz że od rasistów by ciebie wyzwali, dwa że w USA ulice płonęły by przez oburzenie Afroamerykanskiej społeczności. A Portugalczyka podałem nieprzypadkowo, zapewne uczyli ciebie, że pierwszymi Europejczykami, którzy tam dotarli byli właśnie oni. Ale tak, sprawdź to sobie, zawsze staraj się szukać prawdy, nie bądź dyktafonem, co usłyszę to powtarzam. Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 18 minutes ago, Homelander said: A Ty byłeś, że o jakiś faktach historycznych piszesz? Nie ale czytałem o nim w PSX Extreme i oglądałem Afro Samurai więc mam kompetencje. 1 Cytuj
czarek250885 371 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca A tak ogólnie jeśli kogoś interesuję tematyka, to bardzo polecam zapoznać się postacią Nobunaga Oda, jeśli macie możliwość to również ogrania serii Kessen. Dalej idąc do Chin "Dzieje trzech królestw", lub film Trzy Królestwa. Cytuj
Ken Adams 378 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 18 minut temu, Czoperrr napisał(a): Nie ale czytałem o nim w PSX Extreme i oglądałem Afro Samurai więc mam kompetencje. dokladnie poza tym Yasuke wystepuje w samurai warriors 5 gierce stworzonej przez koei tecmo i gra tam samuraja to chyba nie pozostawia zadnych watpliwosci Cytuj
GearsUp 473 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 45 minut temu, czarek250885 napisał(a): Poczytaj książki w tej tematyce Dawno przeczytane 1 Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Wklejcie jeszcze zdjęcie z epoki yasuka z rodziną Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Ale ta walka jest beznadziejna xd. No nie da się na to patrzeć o grywalności nie mówiąc. Taki nioh starusienki przy tym to maestria . W 2025 roku nie można tak robić gierki. Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Gra ma mniejszą średnią niż jakiś single player mmo z robotami na nintendo xD ubi może zwijać interes Cytuj
czarek250885 371 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Gra ma mniejszą średnią niż jakiś single player mmo z robotami na nintendo xD ubi może zwijać interes Lepiej nie bo uwielbiam ich serię Far Cry, nawet ta słaba 6 dała trochę zabawy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca ale dzisiaj święto lasu wśród sekciarzy, nowy assassin dostarczył na gr00bo to ta słynna jakość za 3.5 stówy Cytuj
SpacierShark123 1 540 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Oglądam stream UV i pierwsze wejście do wioski i nikt nawet nie spojrzał na czarnego jaske. Nie miał on wywoływać jakieś reakcji? Cytuj
SlimShady 3 548 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 6 miejsce na 100 odsłon póki co. Emocje sięgają zenitu, aż się lalki z serii zatrzęsły na półce. Cytuj
GearsUp 473 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Wygląda pięknie, warto będzie zagrać dla samych widoczków po kilku patchach. Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): ale dzisiaj święto lasu wśród sekciarzy, nowy assassin dostarczył na gr00bo Poziom sucker punch jest. 4 Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Dla mnie to jest gierka na poziomie Veilguard, nie warto nawet z plusa ściągać. Jak ja patrzę na tą " walkę" i elementy skradankowe to mnie śmiech ogarnia. Nie wiem do kogo jest to kierowane. 27 marca Khazan first berserker. 1 1 Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 3 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a): Oglądam stream UV i pierwsze wejście do wioski i nikt nawet nie spojrzał na czarnego jaske. Nie miał on wywoływać jakieś reakcji? Murzyn jak murzyn, wtedy takich było na pęczki na ulicach kioto Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Kupi się kiedyś na promce za 40zl jak swojego czasu Origins. Cytuj
Sebas 1 657 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Będzie jedna scenka jak ktoś zrobi minę i krzyknie a potem już cała Japonie będzie znała yasuke. Na tyle stać skurwiałe ubi Cytuj
jimmy 1 683 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Pięknie hejterzy rozyebani, miało być krapiszcze co chłopaki, tyle postów jak krew w piach Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Kupi się kiedyś na promce za 40zl jak swojego czasu Origins. Fajnie jakby dali ten pseudo naukowy tryb żeby nie trzeba w to grać tylko na luzaku pojeździć sobie po mapce. Chociaż nie wiem czy nawet do tego jest sens jak zaraz będzie got2 z grafiką jak życie typu baśniowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi