Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał(a):

A skąd wiesz, byłeś tam?

Poczytaj książki w tej tematyce, nie musisz mi wierzyć, ba ja chcę byś sam to sprawdził. Żyjemy w czasach gdzie ludzi chcą przekonać, że baronowie czy książęta byli czarni, Miszka z rewolucji bolszewickiej jest super przykładem, kto uwierzy w coś tak nieprawdopodobnego, serial Dżentelmen w Moskwie ma tylu kolorowych, że to masakra. Ja nie mam problemu z aktorami innej karnacji, chodzi tu tylko o to, że one zaburzają postrzeganie obrazu w filmach/serialach historycznych. To tak jakbyś nagrał film, że Martin Luther King jest biały. Raz że od rasistów by ciebie wyzwali, dwa że w USA ulice płonęły by przez oburzenie Afroamerykanskiej społeczności. 

A Portugalczyka podałem nieprzypadkowo, zapewne uczyli ciebie, że pierwszymi Europejczykami, którzy tam dotarli byli właśnie oni. Ale tak, sprawdź to sobie, zawsze staraj się szukać prawdy, nie bądź dyktafonem, co usłyszę to powtarzam.

Opublikowano

A tak ogólnie jeśli kogoś interesuję tematyka, to bardzo polecam zapoznać się postacią Nobunaga Oda, jeśli macie możliwość to również ogrania serii Kessen. Dalej idąc do Chin "Dzieje trzech królestw", lub film Trzy Królestwa.

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Nie ale czytałem o nim w PSX Extreme i oglądałem Afro Samurai więc mam kompetencje.

dokladnie poza tym Yasuke wystepuje w samurai warriors 5 gierce stworzonej przez koei tecmo i gra tam samuraja to chyba nie pozostawia zadnych watpliwosci

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

ale dzisiaj święto lasu wśród sekciarzy, nowy assassin dostarczył na gr00bo :kekw:

Poziom sucker punch jest. 

• beka z typa 4
Opublikowano

Dla mnie to jest gierka na poziomie Veilguard, nie warto nawet z plusa ściągać.

Jak ja patrzę na tą " walkę" i elementy skradankowe to mnie śmiech ogarnia.

Nie wiem do kogo jest to kierowane.

27 marca Khazan first berserker.

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):

Oglądam stream UV i pierwsze wejście do wioski i nikt nawet nie spojrzał na czarnego jaske. Nie miał on wywoływać jakieś reakcji? 

Murzyn jak murzyn, wtedy takich było na pęczki na ulicach kioto 

Opublikowano

Będzie jedna scenka jak ktoś zrobi minę i krzyknie a potem już cała Japonie będzie znała yasuke. Na tyle stać skurwiałe ubi

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Kupi się kiedyś na promce za 40zl jak swojego czasu Origins.

Fajnie jakby dali ten pseudo naukowy tryb żeby nie trzeba w to grać tylko na luzaku pojeździć sobie po mapce. Chociaż nie wiem czy nawet do tego jest sens jak zaraz będzie got2 z grafiką jak życie typu baśniowe