PiotrekP 2 170 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Formuła mająca w tym roku 18 lat- no dobra, od Origins przeszła zmiany. Ktoś oczekiwał cudów na kiju? Mirage miało być powrotem do korzeni i wyszło jak wyszło. O Shadows jest szum przez mudżina, gdyby go nie było to "kolejny generyczny asasyn, nic nowego w serii" Może bym i wziął kiedyś tam, ale na powyższym się sparzyłem (niby tylko stówka niecała), więc wolę poczekać i dać szansę drugiemu Ghostowi. Cytuj
Qbon 432 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Gra jest dobra po prostu, zakładam, że przyjemnie się w nią będzie grało tylko niektórzy niepotrzebnie się nastawiali na coś wybitnego. Osobiście nie będę tej gry mieszał z błotem bo wiem czego się spodziewać po każdym nowym AC i na co się nie nastawiać. Tylko tyle i aż tyle. 1 Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 13 minut temu, Faka napisał(a): Rozwala mnie, że gry ocenianie na 8/10 to cienkie gówno, idąc takim tokiem rozumowania, to większość gier jest oceniana na 8 i też jest cienkim gównem XD Tak sie dzieje, bo skala ocen teraz to 7-10 1 Cytuj
SpacierShark123 1 540 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Chociaż ścieżkę dźwiękową ogarnęli, moment 25:27 ciary jak podczas walki z pierwszym bossem w Metal Gear Rising. 1 1 1 Cytuj
Homelander 2 639 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Czyli jest tak jak to wychodziło po tych testach kilka tygodni temu. Ubisoft nawet z nożem na gardle nie potrafił wyjąć głowy z własnej dupy i dostarczyć czegoś mocnego. Zamiast tego dostarczyli klasyczną, kolejną i nienatchnioną ubigrę. Zero polotu, zero nowości, zero czegokolwiek wyjątkowego. Ale i z drugiej strony nic w formule nie spierdolili. Jak ktoś lubi to się będzie dobrze bawił, to w końcu dokładnie to samo. A jak ktoś nie lubi to się nie przekona, to w końcu dokładnie to samo. Ciekawy jestem co dalej. Gra musi się sprzedać wybitnie, a jakoś tego nie widzę. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Już nawet recenzenci robią sobie jaja z branży. Game Rant: Cytat Assassin's Creed Shadows is a spectacular return to form for the franchise, delivering one of the series' more tightly focused historical adventures. Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Shadows razem z ostatnim Dragon Age pięknie oddaje obecny stan gier AAA: generyczne, szablonowe, pozbawione artystycznego kunsztu, bezduszne sraki dla mas. Makdonald gier wideo. 6 1 2 1 Cytuj
GearsUp 473 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 3 minuty temu, Josh napisał(a): Shadows razem z ostatnim Dragon Age pięknie oddaje obecny stan gier AAA: generyczne, szablonowe, pozbawione artystycznego kunsztu, bezduszne sraki dla mas. Makdonald gier wideo. Ale teraz to pierdolisz porównując to fioletowe gówno z pięknymi krajobrazami w AC 1 Cytuj
Homelander 2 639 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 38 minutes ago, Josh said: Shadows razem z ostatnim Dragon Age pięknie oddaje obecny stan gier AAA: generyczne, szablonowe, pozbawione artystycznego kunsztu, bezduszne sraki dla mas. Makdonald gier wideo. Nie posuwałbym się tak daleko. Dragon Age to propagandowe gówno i słaba gra. Assassin to solidny tytuł, którego największą wadą i jednocześnie zaletą jest to, że to dokładnie to samo co zawsze. To jest właśnie growy mcdonalds. Dragon Age to... ciężko mi nawet porównanie do jedzenia znaleźć, bo to coś jest niejadalne i trujące Cytuj
standby 1 730 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Oglądałem 3 godzinny stream śledzia i powiem wam że dla mnie jedyny plus tej gry póki co to grafika oraz ścieżka dźwiękowa. Reszta to balas okrutny. Ilość cutscenek poraża ale jeszcze spoko jakby było w nich coś ciekawego. A mamy oczywiście grzeczne wypowiedzi. Naiwne bezsensowne dialogi. Zupełnie bez barwne postacie. Jak gameplay nie będzie nadrabiał i świat będzie z dupy to Ubi R.I.P Cytuj
Dalhi 277 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Tak chyba z okazji premiery tego asasyna to sobie Ghost of Tsushima odświeżę, to już pięć lat minęło od mojego przejścia tego zacnego tytułu jeszcze na ps4. Do tego nie widziałem dodatku. Sam wczoraj widziałem kawałek strymuka i trochę nudą zawiało, nie powiem więcej nic złego bo gra wygłada i działa zacnie. Jednak to chyba trochę za mało żebym w to wskoczył na premierę. Już się ostatnio na Outlaws sparzyłem, a tamta gra miała podstawy na coś naprawdę udanego. Skoro to więcej tego samego co znamy z serii w nowej szacie to siurek się nie wzdrygnął nawet. Może kiedyś jak wydadzą jeszcze coś ciekawego to wezmę ich abonament na miesiąc. Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 34 minuty temu, Dalhi napisał(a): Tak chyba z okazji premiery tego asasyna to sobie Ghost of Tsushima odświeżę, to już pięć lat minęło od mojego przejścia tego zacnego tytułu jeszcze na ps4. Do tego nie widziałem dodatku. Sam wczoraj widziałem kawałek strymuka i trochę nudą zawiało, nie powiem więcej nic złego bo gra wygłada i działa zacnie. Jednak to chyba trochę za mało żebym w to wskoczył na premierę. Już się ostatnio na Outlaws sparzyłem, a tamta gra miała podstawy na coś naprawdę udanego. Skoro to więcej tego samego co znamy z serii w nowej szacie to siurek się nie wzdrygnął nawet. Może kiedyś jak wydadzą jeszcze coś ciekawego to wezmę ich abonament na miesiąc. Zapomnij, bo jak wychodzi coś dobrego to orają studio. Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 1 minutę temu, messer88 napisał(a): Lol. Kukły. Cytuj
Homelander 2 639 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Może wylew miała. Nie wiesz jaki lore jest Cytuj
philipo 208 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) https://gameonly.pl/recenzja/recenzja-assassin-s-creed-shadows#comment-6449 Edytowane 19 marca przez philipo Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Lol. Kukły. Szkoda tylko tej graficzki bo ładnie wygląda. Mogliby zrobić grafikę do Rise of the Ronin 1 Cytuj
GSPdibbler 193 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 11 godzin temu, jimmy napisał(a): Nie, spodziewano się że to będzie najgorsza gra w historii, bo jest z murzynem siekającym skośnych na ich terenie. Tylko że no nie pykło hejterom. Poczekajmy na ocenę graczy. Cytuj
Homelander 2 639 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 36 minutes ago, GSPdibbler said: Poczekajmy na ocenę graczy. Po co? Fani Assassina powiedzą, że zajebiste, bo to Assassin ze wszelkimi zaletami serii. Antyfani Assassina powiedzą, że chujowe, bo to Assassin ze wszelkimi wadami serii. 2 Cytuj
Bzduras 13 335 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca No tutaj nie ma większej filozofii i kiedyś chyba już to pisałem - fani asasynków dostaną to, co lubią, a antyfani będą dalej krzywić się na to, czego nie lubią. Raz na dwa-trzy lata taki AC wchodzi całkiem fajnie i tylko pytanie, czy to nie będzie tak rozwleczone i nudne padło jak Valhalla, którą dosłownie rzygałem i rzygam po dzień dzisiejszy. Cytuj
Homelander 2 639 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 16 minutes ago, Bzduras said: No tutaj nie ma większej filozofii i kiedyś chyba już to pisałem - fani asasynków dostaną to, co lubią, a antyfani będą dalej krzywić się na to, czego nie lubią. Raz na dwa-trzy lata taki AC wchodzi całkiem fajnie i tylko pytanie, czy to nie będzie tak rozwleczone i nudne padło jak Valhalla, którą dosłownie rzygałem i rzygam po dzień dzisiejszy. Wg recenzji dokładnie tak jest. Czyli taka Valhalla Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca PRO 40 FPS RTGI: - Balanced Mode (only on 120Hz): Dynamic 1440p/40fps Upscaled to 2160p with PSSR (Global Ray-Tracing ON) Cytat - Assassin's Creed Shadows is the best optimized open world Ubisoft has created in years. On all platforms it is a solid and recommended experience. Cytuj
oFi 2 649 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Świetna gra za 60zl jak kazdy z tych ostatnich assasynow. Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Są templariusze? Jest wątek współczesny? I te sprawy mistyczne? To jest mnie w stanie zachęcić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi