Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
30 minut temu, Bzduras napisał(a):

20250319_210043.thumb.jpg.d17b3200736782d51c9dc12a1d19bc64.jpg

Kiszczak jaki szał dziury, nagłówków to by się PPE nie powstydziło :kekw: Skrin nie mój, trafione na twyterze

lUdOlOdZy mają prawdziwe żniwa 

Opublikowano

Oglądam recke i mówią, że nawet "otwarta" mapa jest przekłamana bo pełno ścian w postaci bambusów, skarp których nie da się przejść i między lokacjami poruszany się głównie korytarzowy mi drogami więc wychodzi na to, że seria cofnęła się do eksploracji przed trójka.

Opublikowano

Może i to lepiej, że mapa nie będzie tam pojebanie wielka jak w Valhalli. Dla mnie to żaden minus, jeśli chodzi o skondensowaną eksplorację. 

Opublikowano

Skoro nawet naczelny dad gamer polskiego youtuba i wieloletni fan ubisofciaków mówi że gra go zamula i zamiast mieć przyjemność z grania czuje się jakby zapierdalał w kołchozie, to coś musiało tu pójść mocno nie tak.

Opublikowano
18 minut temu, Observer napisał(a):

Skoro nawet naczelny dad gamer polskiego youtuba i wieloletni fan ubisofciaków mówi że gra go zamula i zamiast mieć przyjemność z grania czuje się jakby zapierdalał w kołchozie, to coś musiało tu pójść mocno nie tak.

Ładnie podsumował, granie laską ninja bardzo spoko, murzyn pasuje jak pięść do nosa.

Opublikowano

Mega jestem zaskoczony tą recenzją, bo wiedząc, że NRGeek jest fanbojem serii, spodziewałem się może nie laurki, ale jednak pozytywnej opinii. A jest wręcz przeciwnie i jego wnioski są bardzo podobne do tych, które wysnuł Rock - nuda nuda nuda. No i kolejna osoba twierdząca, że Yasuke jest tam niepotrzebny. Zwykły tokenizm dla odhaczenia checklisty. 

Sytuacja jest mega ciekawa teraz. Gra ma marne szanse na przekonanie nowych graczy, a starzy narzekają. Zobaczymy jak się to sprzeda i co dalej. 

A, odnośnie zachodnich portali to chyba recenzje Assassina i kolejne teksty prosto z broszur reklamowych w większości z nich to gwóźdź do trumny z napisem wiarygodność. Mam nadzieję, że chociaż drogo się sprzedali

Opublikowano (edytowane)

Jestem z serią od początku i czuję się jakby ktoś na mnie narzygał i nasrał, wciągnął to odkurzaczem a potem worek z niego założył mi na łeb. Od początku mi to śmierdziało jak zapowiedzieli tego czarnucha ale jeszcze do końca łudziłem się, że fabuła i gameplay się wybronią. Man nadzieję, że za to co zrobili z tą serią w końcu to będzie koniec tych francuskich świń.

Edytowane przez Przemas10pl
  • Plusik 2
Opublikowano

To co zobaczyłem do tej pory jest właściwie tym czego się spodziewałem. Jako fan serii, który wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze od kilku lat, zamówiłem też i Shadows. Tylko, że RTV Euro AGD coś w kulki leci i na razie mogę sobie jedynie pooglądać u innych. Nie jest to na pewno wspaniała gra, nawet taka gorsza Valhalla po tym co zobaczyłem i biorąc pod uwagę, że czasu jest coraz mniej być może jej nie ukończę. Na pewno nie będę maksował, bo to czysty masochizm już przy tej ilości powtarzalnych questów.

Opublikowano

Czyli mamy sold out Asasyna z top graficzką na Pro, zajebistym OST, pięknymi japońskimi krajobrazami i ćwiartowaniem skośnych czarnym zabijaką. No dowieźli jebaniutcy i Media Expert też już wiezie :banderas:

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Minusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, Przemas10pl napisał(a):

Jestem z serią od początku i czuję się jakby ktoś na mnie narzygał i nasrał, wciągnął to odkurzaczem a potem worek z niego założył mi na łeb

Dopiero teraz to czujesz?

Opublikowano
10 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Dopiero teraz to czujesz?

Będę kolegi bronił, bo jak jest się zaślepionym fanem serii, to na wiele rzeczy się oko przymyka. Nam się oczy otworzą jak wam zamkną :D