Josh 5 585 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Ja jebe, te ryje z wczesnego PS3, ta mimika, ten v-a. Serio za to płacicie? Cytuj
Paolo1986 944 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 10:56, Josh napisał(a): Ja jebe, te ryje z wczesnego PS3, ta mimika, ten v-a. Serio za to płacicie? Rozwiń Może to jest to PS5PRO enhanced Cytuj
KrYcHu_89 2 634 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Kurde no trochę jednak szkoda tych Japończyków, pewnie musi im się gotować pod kopułą. Wiadomo niby to tylko gra, ale te filmy z dekapitacji na pewno obrażą niejednego samuraja, ciekawe ile pozwów się szykuje, CI Francuzi to jednak nieźli debile są xD. Cytuj
Czoperrr 5 535 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Czekam na reckę Klocucha, chłopak będzie rozdarty bo z jednej strony gramy mocarnym murzynem, a z drugiej babą. 3 Cytuj
TuPaz 1 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Tylko, że w poprzednich seriach też przedstawiali jakieś świątynie i inne rzeczy, też można było robić jakieś krzywe akcje i nikt z tego powodu nie płakał. Dlatego też całe to obsranie się ministrów z Azji jest trochę nad wyraz, oprócz niektórych rzeczy. Rozumiem, że dla kogoś może to być obraźliwe i tak dalej, ale to nadal dzieło fikcyjne, a nie prawdziwe życie. Wątpliwe jest, że ktoś ogra Shadows i będzie leciał do Japonii aby rozwalać stoły w świątyni czy dopuszczać się aktów wandalizmu. Cytuj
Bzduras 13 353 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem. Cytuj
KrYcHu_89 2 634 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 11:12, Czoperrr napisał(a): Czekam na reckę Klocucha, chłopak będzie rozdarty bo z jednej strony gramy mocarnym murzynem, a z drugiej babą. Rozwiń Fakt, to jest idealny materiał zrodłowy dla niego :). W dniu 20.03.2025 o 11:12, TuPaz napisał(a): Tylko, że w poprzednich seriach też przedstawiali jakieś świątynie i inne rzeczy, też można było robić jakieś krzywe akcje i nikt z tego powodu nie płakał. Dlatego też całe to obsranie się ministrów z Azji jest trochę nad wyraz, oprócz niektórych rzeczy. Rozumiem, że dla kogoś może to być obraźliwe i tak dalej, ale to nadal dzieło fikcyjne, a nie prawdziwe życie. Wątpliwe jest, że ktoś ogra Shadows i będzie leciał do Japonii aby rozwalać stoły w świątyni czy dopuszczać się aktów wandalizmu. Rozwiń W dniu 20.03.2025 o 11:14, Bzduras napisał(a): Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem. Rozwiń Wiadomo odklejka w drugą stronę, natomiast jednak obecnie gry są po pierwsze bardziej realistyczne, po drugie więcej w nich polityki i czasy inne. A Japonia to też inna kultura jednak i jakiś tam szacunek mają do takich rzeczy. No ale grę sklasyfikowali jest w sprzedaży, więc mogą sobie kupić i tyle. Najwyżej się ubrażą i zrobią grę o mordowaniu murzynów. Cytuj
Pupcio 19 433 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 10:57, KrYcHu_89 napisał(a): nie no to już jest Manhunt Rozwiń Już nie ma w tej serii kary za mordowanie cywilów czy tylko murzyn może tak robić i jest to traktowane jako swego rodzaju SMACZEK? 1 Cytuj
Homelander 2 645 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Japońce pierwsi zrobili grę o mordowaniu floryd. Teraz to tylko odwet black life matters, w czym problem Cytuj
Czoperrr 5 535 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca okropna rasistowska gra. Yellow Lives Matter... Cytuj
SpacierShark123 1 543 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Ciekawe czy gra dobije chociaż do 100k na steam, tak jak te wątki gejowskie mi powiewają tak śmieszy mnie że w Feudalnej Japonii w okresie Sengoku są ludzie niebinarni. Cytuj
Lukas_AT 1 241 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 10:18, KrYcHu_89 napisał(a): Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D? Rozwiń W jeden dzien juz przeszli gre. Wrazenia pewnie po kilku godzinach gry. Ciekawe czy sie zmienia juz po jakis 30h? I przede wszystkim, ilu z tych graczy ukonczy gre? To bedzie wyznacznik dla mnie. Cytuj
Mustang 1 808 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 10:18, KrYcHu_89 napisał(a): Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D? Rozwiń Przecież to tak znana marka, że robiąc kolejną część na jedno kopyto, można łatwo zadowolić wiernych fanów. Sam mam takiego kumpla, ogrywa wszystkie asasyny i wystarczy mu to samo po raz kolejny tylko w innych realiach, żeby spędzić z grą kilkadziesiąt godzin. Problemem jest, że Ubi nie robi praktycznie nic, żeby przekonać graczy, których seria znużyła dobre kilka części temu. Testują jedynie kolejne epoki i miejsca. W dużej mierze wynika to ze zbytniej częstotliwości tych gier, nawet gdyby to Rockstar wydawał nowe GTA co rok, ludziom by się przejadło. Cytuj
Observer 11 025 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 11:14, Bzduras napisał(a): Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem. Rozwiń Białych i katolików to w propagandowych produkcjach lewackich korporacji można dowolnie nakurwiać. Obudź mnie jak będzie można zniszczyć synagogę, ewentualnie najebać z pięści proroka Mahometa. 2 2 1 Cytuj
Bzduras 13 353 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Woke hunterów to ja nie chcę wołać nawet z odległości 30km, więc niestety musisz mi wybaczyć - nie obudzę cię. Cytuj
czarek250885 374 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 12:01, Observer napisał(a): Białych i katolików to w propagandowych produkcjach lewackich korporacji można dowolnie nakurwiać. Obudź mnie jak będzie można zniszczyć synagogę, ewentualnie najebać z pięści proroka Mahometa. Rozwiń Tego nie zrobią, bo wpadną tam panowie z karabinami i później będę ulice kredkami malować w ramach sprzeciwu. A w gazecie napiszą wybaczamy. Cytuj
Chewie 214 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 10:32, Krzysztof93 napisał(a): Ja chciałbym tylko powiedzieć, że nie grałem w Avatara, nie grałem w SW: Outlaws i serio nic złego się nie stało, nie straciłem nic. Podobnie zrobię w przypadku AC: Shadows i jestem pewny, że tak samo wyjdę z tego cało. Polecam taki styl życia. Rozwiń Czyli nie trzeba grać we wszystkie najnowsze slopy i można ogrywać tylko dobre gierki? Ale Outlaws kiedyś sprawdzę jako fan SW jak będą go dodawać do laysów Cytuj
Josh 5 585 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Przeciwnie: stało się coś dobrego. Nie wsparłeś chciwego korpo wypuszczającego leniwie i niedbale wykonane sraki, dając tym samym sygnał że jako gracz nie życzysz sobie podobnych produkcji w przyszłości. Może gdyby więcej ludzi było takich jak Ty, to zamiast Outlaws otrzymalibyśmy dobre jakieś Gwiezdne Wojny, a Assassiny skończyłyby się jakoś przy okazji Black Flag oszczędzając nam przykrego widoku dwumetrowego murzyna biegającego od jednego znaczka na mapie do drugiego i robiącego lachę koledze między bambusami. Może w jakiejś alternatywnej linii czasowej, gdzie świadomi, inteligentni i szanujący się gracze mają więcej do powiedzenia, gramy teraz w nowego Księcia Persji albo Splinter Cella 1 1 2 Cytuj
messer88 6 985 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W dniu 20.03.2025 o 11:30, SpacierShark123 napisał(a): w Feudalnej Japonii w okresie Sengoku są ludzie niebinarni. Rozwiń tacy się urodzili Cytuj
Observer 11 025 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Zaraz się dowiemy że Japonią rządził Nonbinaga. 2 3 Cytuj
Sebas 1 665 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Niebinarni istnieli zawsze tylko Templariusze ich ukrywali. Cytuj
Homelander 2 645 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca No nic, trzeba pograć w normalną grę o samurajach Bo od tego ubishitu można raka dostać. ... oh, wait... 2 1 Cytuj
Chewie 214 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca "recenzenci" z VG się z Tobą nie zgodzą 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi