Josh 5 560 Opublikowano piątek o 07:25 Opublikowano piątek o 07:25 Też jestem zdania, że Raymanowi, Fisherowi i Księciu będzie lepiej pod innym dachem. Szczerze to nawet gdyby Ubi wypuściło nową odsłonę takiego Splinter Cella, to bałbym się ile cweliozy by tam zamontowali i jak bardzo by ogłupili gameplay. W tej chwili najlepszą rzeczą jaką może zrobić Ubisoft jest dosłownie to, żeby zdechnąć i już wszystkich nie denerwować. 5 godzin temu, Observer napisał(a): Ciekawe jak teraz będzie to tłumaczone, w końcu Shadows był przedstawiany jako blockbuster i gra która ma dźwignąć cały Ubisoft z dołka. Jak to jak? Sięgną po argument ostateczny: WINA GRACZY. Pieprzone homofoby i rasiści nie chcą grać w naszą dopracowaną do perfekcji gierkę z najlepszej możliwej serii, w której gameplay był w pocie czoła szlifowany od 2007 roku, a każda kolejna część przekraczała kolejne granice grywalności. Kurde, dziwne że ci sami rasiści i homofoby nie mieli problemu kupić TLoU2 albo Spider-mana Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano piątek o 07:26 Opublikowano piątek o 07:26 31 minut temu, drozdu7 napisał(a): Jak Shadows się wyjebie na ryj razem z Ubi to chyba trzeba się cieszyć. Bo może posprzedaja swoje marki innym i jest szansa na dobre gry. Bo umówmy się, na te swoje największe serie oni nie mają już pomysłu Ale to chyba tencent ich wtedy zgarnia a to raczej też nic dobrego Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano piątek o 07:28 Opublikowano piątek o 07:28 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Ale to chyba tencent ich wtedy zgarnia a to raczej też nic dobrego No kurde nie wiem, chinczyki dostarczaja gry bez woke gówna bo lubią zarabiać. Gorzej nie bedzie. 2 Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano piątek o 07:43 Opublikowano piątek o 07:43 7 godzin temu, Starh napisał(a): nie no lepiej zakłamywać rzeczywistość, że jest zaje.... jeżeli nawet taki Rock jedzie grę jak burą su... to sorry, ale nie można pobłazać na wypuszczanie tego typu produktów. Kiszak jest specyficzny, ale akurat jeb.... gry, które na to w pełni zasługują. Jakoś kiedy wyszło dobre POE2 to je zachwalał. Nie lubię się wypowiadać na temat tego internetowego osobnika, coś niecoś widziałem, jest męczący, ja wiele nie obejrzę bez dłuższej przerwy. Po jego totalnym zeszmaceniu Jedi Fallen Order zachciało mi się grać, przeszedłem ten tytuł i bawiłem się zajebiście (bo tak trochę zapomniałem o tej grze) rozumiem problemy tej gry i co miał jej do zarzucenia ale trzeba sobie samemu zdawać sprawę czego szukamy w danym tytule i problemy Kiszaka nie muszą przesądzać nad tym jak ja ostatecznie będę się bawił w danej średniej grze. Ciekawi mnie natomiast jak jego ,,twórczość'' wpłynie na patrzenie na gry w naszym kraju wszak jest cholernie popularny z tego co widziałem Twitter ma ból dupki co chwila, wielu ludzi boli, wielu ludzi piecze, do wielu ludzi dotrze. Zostawi po sobie pozytywne zmiany w mentalności graczy, którzy może są młodsi od nas, nie korzystają z forumka pełnego prawdziwych znawców, nie mają jeszcze a może nigdy nie wykształcą własnego rozumu do oceniania i celnego wybierania gier w sklepie? Nie dowiemy się teraz ale branża i gierki niekoniecznie mają się lepiej od przesadnego chwalenia, głaskania po głowie, bzdurnych recenzji, z których wynika, że rocznie mamy po kilkadziesiąt genialnych gier. 1 Cytuj
Pix 1 146 Opublikowano piątek o 08:13 Opublikowano piątek o 08:13 Beka z lewaków. Pamiętam obesranie przy Resident Evil 5, że w grze dziejącej się w Afryce zabija się prawie samych zombie murzynów. Teraz oczywiście nie ma dla nich problemu, jak potężny czarny książę morduje na prawo i lewo bezbronne azjatyckie kobiety. NO PRZECIEŻ GRA DZIEJE SIĘ W JAPONII!! KOGO MA MORDOWAĆ? INNYCH MURZYNÓW?!?! 1 Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano piątek o 08:19 Opublikowano piątek o 08:19 5 minutes ago, Pix said: Beka z lewaków. Pamiętam obesranie przy Resident Evil 5, że w grze dziejącej się w Afryce zabija się prawie samych zombie murzynów. Teraz oczywiście nie ma dla nich problemu, jak potężny czarny książę morduje na prawo i lewo bezbronne azjatyckie kobiety. NO PRZECIEŻ GRA DZIEJE SIĘ W JAPONII!! KOGO MA MORDOWAĆ? INNYCH MURZYNÓW?!?! Mocarne Ubi się nie ugięło jak cieńki Capcom, który wprowadził wąsatych latynosów obok murzynów żeby nie byli osamotnieni. 2 Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano piątek o 08:29 Opublikowano piątek o 08:29 Nigdy nie zrozumiem po cholerę ten murzyn. Tyle opcji do wyboru to na siłę dokopali się do jakiejś postaci historycznej (z tego co wiem to zawsze grało się fikcyjnymi). Jak dobrze rozumiem to babsztyl jest skrytobójcą bardziej w stronę shinobi a ten jest niby samurajem... tylko, że brakuje mu jakby finezji, za którą tak lubimy te klimaty? Więc jest samurajem ogrem, który wpada i robi pogrom siłowo. Nie pojmę tego. Nic mnie do tej gry nie ciągnie i więcej do powiedzenia mieć nie będę. 1 1 Cytuj
Pierre Deck 813 Opublikowano piątek o 08:48 Opublikowano piątek o 08:48 8 godzin temu, Starh napisał(a): nie no lepiej zakłamywać rzeczywistość, że jest zaje.... jeżeli nawet taki Rock jedzie grę jak burą su... to sorry, ale nie można pobłazać na wypuszczanie tego typu produktów. Kiszak jest specyficzny, ale akurat jeb.... gry, które na to w pełni zasługują. Jakoś kiedy wyszło dobre POE2 to je zachwalał. Po co ktos tego CWELA kiszczaka - komucha oglada i opiera swoje zdanie na jego malpim rozumie? Typ jest kononowiczem branzy gier. Mozna sobie dla beki odpalic, by posmiac sie z typa, ale brac jego zdanie na powaznie? XD 1 1 Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano piątek o 09:07 Opublikowano piątek o 09:07 47 minut temu, Czoperrr napisał(a): Mocarne Ubi się nie ugięło jak cieńki Capcom, który wprowadził wąsatych latynosów obok murzynów żeby nie byli osamotnieni. Przecież Capcom tak osrał pantalony, że specjalnie wprowadził do gry czarną bohaterkę Cytuj
Basior 1 167 Opublikowano piątek o 09:08 Opublikowano piątek o 09:08 Teraz, Josh napisał(a): Przecież Capcom tak osrał pantalony, że specjalnie wprowadził do gry czarną bohaterkę No i teraz zemsta po latach za szczelanie do Afrykańców! Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano piątek o 09:22 Opublikowano piątek o 09:22 Hmmm już gdzieś widziałem coś podobnego w gierce ubi xd. Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano piątek o 09:29 Opublikowano piątek o 09:29 8 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Po co ktos tego CWELA kiszczaka - komucha oglada i opiera swoje zdanie na jego malpim rozumie? Typ jest kononowiczem branzy gier. Mozna sobie dla beki odpalic, by posmiac sie z typa, ale brac jego zdanie na powaznie? XD No prawda ale ja się ciągle zastanawiam czy wszystkie z tych kilkudziesięciu tysięcy osób ogląda go dla beki? I jaki ma wpływ na młodych. Nie wiem też czy ten małpi rozum jest taki małpi skoro ma kilka rozmów na kanale z ludźmi i nigdy nie wyszedł z nich jako kretyn wszak używa różnych technik aby sprowadzić swojego rozmówcę do roli dziecka o małej wiedzy. Ciekawe czy ktokolwiek z forumka mógłby go przegadać argumentami i pokazać jaki to jest debil o małpim rozumie i czy ktokolwiek miałby odwagę to zrobić. Ja nie ale chciałbym to zobaczyć. Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano piątek o 09:30 Opublikowano piątek o 09:30 Teraz, Krzysztof93 napisał(a): No prawda ale ja się ciągle zastanawiam czy wszystkie z tych kilkudziesięciu tysięcy osób ogląda go dla beki? I jaki ma wpływ na młodych. Nie wiem też czy ten małpi rozum jest taki małpi skoro ma kilka rozmów na kanale z ludźmi i nigdy nie wyszedł z nich jako kretyn wszak używa różnych technik aby sprowadzić swojego rozmówcę do roli dziecka o małej wiedzy. Ciekawe czy ktokolwiek z forumka mógłby go przegadać argumentami i pokazać jaki to jest debil o małpim rozumie i czy ktokolwiek miałby odwagę to zrobić. Ja nie ale chciałbym to zobaczyć. Wątpie żeby młodzi ludzie oglądali tego cwela Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano piątek o 09:33 Opublikowano piątek o 09:33 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Wątpie żeby młodzi ludzie oglądali tego cwela Oglądają gorszych cweli a typki na YT, którzy się lekko do niego przyklejają są też młodsi od samego Kiszaka Cytuj
suteq 376 Opublikowano piątek o 09:42 Opublikowano piątek o 09:42 9 godzin temu, Starh napisał(a): nie no lepiej zakłamywać rzeczywistość, że jest zaje.... jeżeli nawet taki Rock jedzie grę jak burą su... to sorry, ale nie można pobłazać na wypuszczanie tego typu produktów. Kiszak jest specyficzny, ale akurat jeb.... gry, które na to w pełni zasługują. Jakoś kiedy wyszło dobre POE2 to je zachwalał. Nie no zajebisty typ. Gry fabularne PRZEBIEGA i SKIPUJE cutscenki bo ma w to wyjebane a potem mówi że gra chujowa na 2h jak było z Indyką gdzie gra skupia się na opowiadaniu historii i przeżyciach bohaterki. Avowed to samo, przebiega, speedrun robi, nie poznaje mechanik, świata, nie robi questów, chuja wie o grze ale szczyci się tym że skończył i może mówić jakie to gówno. Weź ty kurwa przeczytaj czasem co piszesz. 2 godziny temu, Josh napisał(a): Też jestem zdania, że Raymanowi, Fisherowi i Księciu będzie lepiej pod innym dachem. Nawet pod innym dachem nie oznacza że jakieś nowe części z tych serii wyjdą. Szczerze to duże ryzyko i raczej, poza budżetowym Raymanem 2D, byłyby to wtopy finansowe. 1 Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano piątek o 09:48 Opublikowano piątek o 09:48 3 minuty temu, suteq napisał(a): Nie no zajebisty typ. Gry fabularne PRZEBIEGA i SKIPUJE cutscenki bo ma w to wyjebane a potem mówi że gra chujowa na 2h jak było z Indyką gdzie gra skupia się na opowiadaniu historii i przeżyciach bohaterki. Avowed to samo, przebiega, speedrun robi, nie poznaje mechanik, świata, nie robi questów, chuja wie o grze ale szczyci się tym że skończył i może mówić jakie to gówno. Weź ty kurwa przeczytaj czasem co piszesz. To jest pijawa żywiąca się negatywnymi emocjami a jego kanał wygląda jak badziewiaste targowisko, jak się jebaniec przyklei do chodliwego tematu to zasra tym cały internet i będzie wrzucał kolejny co 20 minut. Ostatnia, ostateczna, finalna rozprawka o AC:Shadows wrzucona będzie zapewne 40 minut po poprzedniej ostatecznej rozprawce o AC: Shadows. Wszedł w totalne zarabianie hajsu na masowej produkcji. 2 Cytuj
Figaro 8 468 Opublikowano piątek o 09:49 Opublikowano piątek o 09:49 Teraz, Krzysztof93 napisał(a): To jest pijawa żywiąca się negatywnymi emocjami Czyli jak 90 procent growych youtuberow. Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano piątek o 09:52 Opublikowano piątek o 09:52 6 minut temu, suteq napisał(a): Nawet pod innym dachem nie oznacza że jakieś nowe części z tych serii wyjdą. Szczerze to duże ryzyko i raczej, poza budżetowym Raymanem 2D, byłyby to wtopy finansowe. No przecież samo Ubi szykuje remake Sands of Time i pierwszego Splintera, więc chyba jednak nie aż takie ryzyko, żeby nie opłacało się w te gry inwestować. Problem w tym, że jakiś inny dev by się z tym tak nie pierdolił i max po kilku latach oba tytuły śmigałyby już na Steamie, PSN i na Microsoft Store, a Francuzi zanim to wypuszczą to zdążą w tym czasie wydalić kolejne 10 Assassynów i z 5 Far Cry'ów... to znaczy ok, już chyba nie zdążą. Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano piątek o 10:08 Opublikowano piątek o 10:08 Ja nie wiem po co wy w takie gry gracie, to chyba nie wnosi zbyt wiele do życia. Rozrywka też raczej marna. 1 Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano piątek o 10:13 Opublikowano piątek o 10:13 22 minuty temu, suteq napisał(a): Nie no zajebisty typ. Gry fabularne PRZEBIEGA i SKIPUJE cutscenki bo ma w to wyjebane a potem mówi że gra chujowa Przypomina mi taki magazyn PSX Extreme gdzie był opis przejścia pirata NTSC pierwszej części Metal Gear Solid po japońsku i była tam złota rada "skipuj dialogi i tak nic nie zrozumiesz". 2 Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano piątek o 10:29 Opublikowano piątek o 10:29 38 minut temu, Figaro napisał(a): Czyli jak 90 procent growych youtuberow. Lepsze to niż dziennikarstwo growe. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 540 Opublikowano piątek o 11:24 Opublikowano piątek o 11:24 9 godzin temu, Homelander napisał(a): Powoli zaczyna się propaganda sukcesu i chwalenie się "zainteresowaniem" graczy. Coś Wam to przypomina? Tymczasem peak na Steamie 41 tysi. Mało imponująco jak na tytuł z tak potężnej franczyzy, tak rzekomo wyczekiwany i zbierający 9 i 10 w recenzjach. Dla porównania inna gra o samurajach będąca portem kilkuletniej gry z poprzedniej generacji konsol w peaku miała 77 tys. A i dziś, w dniu premiery, grało 10tys osób. Już o różnicach w cenach na Steam nie wspomnę (81 vs 93). Nie chodzi mi o jakość samej gry, ale o liczby. A te wypadają koszmarnie źle jak na tak ważny tytuł Obecnie 41k, jestem ciekaw czy dzisiaj bądź w weekend będzie pogrom i wejdzie chociaż te 100-150k czy zostanie tak marny wynik. Wiadomo że gra również jest na launcher Ubi ale każdy kto siedzi na PC wie że głównie tam raczej się gier nie kupuje jak jest steam jako alternatywa. Co lepsze wspomniałeś o Ghost of Tsushima, który z średnio 3-4k graczy online w czasie premiery Shadows poszybował do tych nawet 13k. Lekki hype na feudalną Japonie również mi się udzielił i albo dobije resztki do calaka na ps5 albo ogram od nowa na PC ten majstersztyk. Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano piątek o 11:29 Opublikowano piątek o 11:29 A ja kupiłem na steam, bo ciekawosc wygrała( i zwrocilem ), żeby tylko obczaić graficzkę i czy jest coś co by mnie zachęciło w przyszłości to kupić po taniości albo z abonamentu. No niestety nic oprócz grafiki nie zachęca. Tu od pierwszej minuty czuć, że rzygniesz po 10h. 1 Cytuj
Homelander 2 639 Opublikowano piątek o 11:45 Opublikowano piątek o 11:45 19 minutes ago, SpacierShark123 said: Obecnie 41k, jestem ciekaw czy dzisiaj bądź w weekend będzie pogrom i wejdzie chociaż te 100-150k czy zostanie tak marny wynik. Wiadomo że gra również jest na launcher Ubi ale każdy kto siedzi na PC wie że głównie tam raczej się gier nie kupuje jak jest steam jako alternatywa. Co lepsze wspomniałeś o Ghost of Tsushima, który z średnio 3-4k graczy online w czasie premiery Shadows poszybował do tych nawet 13k. Lekki hype na feudalną Japonie również mi się udzielił i albo dobije resztki do calaka na ps5 albo ogram od nowa na PC ten majstersztyk. Ja też zacząłem Ghosta właśnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi