XM. 11 470 Opublikowano piątek o 12:47 Opublikowano piątek o 12:47 3 godziny temu, Schranz1985 napisał(a): Hmmm już gdzieś widziałem coś podobnego w gierce ubi xd. Masakra. A tu pokaż z gry sprzed 23 lat 4 1 Cytuj
Josh 5 540 Opublikowano piątek o 13:35 Opublikowano piątek o 13:35 To nie jest tylko porównanie jednej gry do drugiej. To porównanie, które pokazuje jakim ścierwem stało się całe Ubisoft. 1 1 Cytuj
Patapon 106 Opublikowano piątek o 13:55 Opublikowano piątek o 13:55 15 minut temu, Josh napisał(a): To nie jest tylko porównanie jednej gry do drugiej. To porównanie, które pokazuje jakim ścierwem stało się całe Ubisoft. Ścierstwem było porzucenie Raymana po genialnej 3 części. Mam nadzieję, że Ancel zdąży coś tam usmażyć nim Ubi zdechnie (no chyba, że znowu jakieś 2D to wtedy niech się nie trudzi). Cytuj
Gregorius 506 Opublikowano piątek o 14:41 Opublikowano piątek o 14:41 Ja tam od Ubi (Mainz) czekam już tylko na Anno 117: Pax Romana - reszta może zawijać mandżur. Cytuj
Faka 4 135 Opublikowano piątek o 14:43 Opublikowano piątek o 14:43 Obstawiam, że Ubi nieprędko zawinie mandżur, zaraz dostaną kasę od państwa i tyle się skończy. 1 Cytuj
Starh 3 202 Opublikowano piątek o 15:39 Opublikowano piątek o 15:39 Beka, że od czasów mgs5 nikt nie zrobił lepszej gry skradankowej od Kojimy, a minęło już tyle lat :E 1 1 Cytuj
Rotevil 137 Opublikowano piątek o 17:02 Opublikowano piątek o 17:02 https://www.ppe.pl/news/366062/ubisoft-sie-pograza-firma-zbanowala-streamerke-za-sponsorowana-transmisje-assassins-creed-shadows.html Co za dzbany Cytuj
Chewie 212 Opublikowano piątek o 17:20 Opublikowano piątek o 17:20 5 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): A ja kupiłem na steam, bo ciekawosc wygrała( i zwrocilem ), żeby tylko obczaić graficzkę i czy jest coś co by mnie zachęciło w przyszłości to kupić po taniości albo z abonamentu. No niestety nic oprócz grafiki nie zachęca. Tu od pierwszej minuty czuć, że rzygniesz po 10h. Hajs wraca na steam wallet pewnie? Chybna szkoda mi czasu, żeby się w to bawić. Do tego bym im jeszcze podbił statsy na te dwie godziny. Przypominam, że muszą sprzedać 10 mln kopii aby wyjść z dołka Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano piątek o 17:37 Opublikowano piątek o 17:37 Mnie to zastanawia jaki oni mają budżet i na co to idzie. Przecież ta gra to reskin, kopiuj wklej zamki, animacje jak 15 lat temu, mimika też. Fabuła i dialogi pisane przez neandertala na zasiłku. Podejrzewam że taką gierkę to co roku mogli by wydać, nie wierzę że na coś takiego idzie 100 czy tam więcej baniek. Skąd te 10mln? To się powinno po 1mln spłacić a cała reszta, passy, mikro to czysty zarobek. To jest jakiś eksperyment społeczny. No ciekaw jestem jaki peak będzie w weekend na stream, bo widać że ludzie już zniechęceni . Cytuj
Shen 10 461 Opublikowano piątek o 17:42 Opublikowano piątek o 17:42 Może za bardzo się skupiają na złapaniu wszystkich pokemonów i zebraniu wszystkich odznak, zamiast zatrudnianiu kompetentnych ludzi i po prostu robieniu dobrych gier https://www.ubisoft.com/en-us/company/about-us/diversity-inclusion-accessibility 2 Cytuj
Homelander 2 632 Opublikowano piątek o 17:44 Opublikowano piątek o 17:44 Najważniejsze, że Figaszcze tego świata są zaduwolono. Co do peaku to obstawiam max 70 tysi Cytuj
Sebas 1 651 Opublikowano piątek o 17:48 Opublikowano piątek o 17:48 Czyli rozpad się zaczyna tak mniej więcej przy 20% bab w kadrze Przejebane. Cytuj
Paolo de Vesir 9 661 Opublikowano piątek o 17:52 Opublikowano piątek o 17:52 7 minut temu, Homelander napisał(a): Najważniejsze, że Figaszcze tego świata są zaduwolono. zadowolonu* poszedł raporcik za misgendering 1 1 Cytuj
Starh 3 202 Opublikowano piątek o 17:55 Opublikowano piątek o 17:55 6 minut temu, Sebas napisał(a): Czyli rozpad się zaczyna tak mniej więcej przy 20% bab w kadrze Przejebane. CDred też ma już chyba ponad 20% Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano piątek o 18:58 Opublikowano piątek o 18:58 1 godzinę temu, Chewie napisał(a): Hajs wraca na steam wallet pewnie? Chybna szkoda mi czasu, żeby się w to bawić. Do tego bym im jeszcze podbił statsy na te dwie godziny. Przypominam, że muszą sprzedać 10 mln kopii aby wyjść z dołka Wraca normalnie na konto bankowe. Cytuj
szurubur 131 Opublikowano piątek o 19:06 Opublikowano piątek o 19:06 ogolnie czuc tu na forum negatywne nastawienie do nowego AC a ogolnie z recenzji wychodzi, ze to najlepszy Wspolczesny Assasyn ze wszystkimi bolaczkami ukazujacymi, ze forumuła juz sie wypaliła, no ale wiadomo było, że ten AC tego nie zmieni. Osobiscie chyba najwiekszym minusem jest zwalona podróż poza drogami, cała reszta to stary "dobry" asassyn. Cytuj
Sebas 1 651 Opublikowano piątek o 19:40 Opublikowano piątek o 19:40 No ja się świetnie bawiłem przy Origins, Bayek to moj ulubiony protagonista zaraz po Ezio, przy Odyssey już lewactwo wjechało i zgrzytałem zębami na babę spartanke i olimpijczyka, Valhalla mnie rozwalcowała kontentem na jedno kopyto (te festiwale sezonowe w wiosce, ło matko). Nie mam już cierpliwości do kompromisów w tej serii, zarówno technologicznych jak i ideologicznych. Cytuj
Starh 3 202 Opublikowano piątek o 19:45 Opublikowano piątek o 19:45 4 minuty temu, Sebas napisał(a): No ja się świetnie bawiłem przy Origins, Bayek to moj ulubiony protagonista zaraz po Ezio, przy Odyssey już lewactwo wjechało i zgrzytałem zębami na babę spartanke i olimpijczyka, Valhalla mnie rozwalcowała kontentem na jedno kopyto (te festiwale sezonowe w wiosce, ło matko). Nie mam już cierpliwości do kompromisów w tej serii, zarówno technologicznych jak i ideologicznych. origins było świetne w dniu swojej premiery to fakt Egipt robił ogromne wrażenie wtedy. Cytuj
Observer 10 986 Opublikowano piątek o 20:30 Opublikowano piątek o 20:30 AC2, Black Flag i Origins to były bardzo dobre gry, stąd taki ból na to jak tę serie zjebali. Tak jakby sami nie wiedzieli co sprawiało, że niektóre gry z serii im wyszły, a inne nie. Tak jak z Black Flag trafili proof of concept, publika kupiła pomysł gry single player o piratach w otwartym świecie - a ci zamiast pójść za ciosem to przez kilka lat pocili jakiegoś gaasa który nikogo, gdzie zjebali wszystko to co Black Flag robił dobrze. Albo fakt, że ludzie od lat chcieli AC w Japonii, sami im ten pomysł dali krzycząc że to chcą kupić... to najpierw zwlekali kilka lat aż wyprzedziła ich konkurencja, a potem jak już sie obudzili i zabrali za robote, to na środek wstawili wielkiego czarnego balasa którego nikt nie chciał. Debile, no debile. 3 2 5 Cytuj
iluck85 3 232 Opublikowano piątek o 22:46 Opublikowano piątek o 22:46 Czyli poczekać i do wakacji 159zł albo wakacyjne czyszczenie magazynów- 119zł. Za 89zł wezmę box w sklepie dla sprawdzenia Japonii. Mi się tylko Black Flag podobał, Origins spoko przez kilka h, potem już to odstawiłem i nigdy nie wróciłem. Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano wczoraj o 06:54 Opublikowano wczoraj o 06:54 Ten łysy drwal to jakiś festiwal hipokryzji jest. Hi hi ha ha z gierki, ale granko jest i udawanie grillowania gry. Co lepsze kolejny stream zapowiedział. Nie oglądam oczywiście, ale YouTube teraz chyba u większości zasrany tym. Za to KCD2 nawet nie tknął a się podniecał. Najlepsze, że nie ma ani jednego komentarza poddającego wątpliwość jego działalności. Ładna hodowla publiki była. Cytuj
mcp 2 087 Opublikowano wczoraj o 08:12 Opublikowano wczoraj o 08:12 Ej, ale od Cassandry z Odyssey to mi wara. Wcisnęli kobietę, ale wyszła im mega charakterna postać, chyba jedna z najfajniejszych żeńskich postaci w grach w ogóle i główny powodów, dla którego wbiłem tam kilkadziesiąt godzin. 1 1 Cytuj
Basior 1 166 Opublikowano wczoraj o 08:25 Opublikowano wczoraj o 08:25 11 minut temu, mcp napisał(a): Ej, ale od Cassandry z Odyssey to mi wara. Wcisnęli kobietę, ale wyszła im mega charakterna postać, chyba jedna z najfajniejszych żeńskich postaci w grach w ogóle i główny powodów, dla którego wbiłem tam kilkadziesiąt godzin. Eee to ja chlopkiem grałem i dla mnie Odyseja to gó'wno. Za to w Valhallę się grało fajnie. Warto Orignis? W sensie serio jest lepszy jak reszta mimo wieku? 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano wczoraj o 08:27 Opublikowano wczoraj o 08:27 2 minuty temu, Basior napisał(a): Eee to ja chlopkiem grałem i dla mnie Odyseja to gó'wno. Za to w Valhallę się grało fajnie. Warto Orignis? W sensie serio jest lepszy jak reszta mimo wieku? Serio w Odyssey ktoś grał chłopem? Niezła odklejka xD. Dla mnie Odyssey > Origins > Valhalla, ale to w sumie zależy tylko od tego, jaki setting Ci odpowiada. 1 1 Cytuj
Basior 1 166 Opublikowano wczoraj o 08:29 Opublikowano wczoraj o 08:29 Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Serio w Odyssey ktoś gral chłopem? Niezła odklejka xD. Why? Wskoczyłem do serii po dużej przerwie, przeważnie jak mam wybór to gram chłopkiem. Nie czytałem LORE, że nie wolno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi