oFi 2 652 Opublikowano piątek o 07:22 Opublikowano piątek o 07:22 Arkadius wymiekl gdy musiał zacząć nosić drewno do budowy jakieś chałupy w głównym queście Ale nawet podpatrzyłem ten jego półtora godzinny seans i w sposób jaki on to ogrywał wskazywał tylko na to, że robi materiał pod wyświetlenia i bojkot. Cytuj
Donatello1991 1 521 Opublikowano piątek o 07:25 Opublikowano piątek o 07:25 Teraz, oFi napisał(a): Arkadius wymiekl gdy musiał zacząć nosić drewno do budowy jakieś chałupy w głównym queście Ale nawet podpatrzyłem ten jego półtora godzinny seans i w sposób jaki on to ogrywał wskazywał tylko na to, że robi materiał pod wyświetlenia i bojkot. No raczej. Drwal z tego co widzę też już kolejny stream ale mu się chyba podoba bo 6h. Oczywiście " XD " i te sprawy muszą być zawarte na udawane grillowanko gry. Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano piątek o 07:27 Opublikowano piątek o 07:27 Chłopy po 40 lat rozkminiają w której części tej papki jest lepsza walka, niech mnie chuj! 1 2 Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano piątek o 07:28 Opublikowano piątek o 07:28 6 minut temu, oFi napisał(a): Arkadius Po pierwsze to arkadikus, a po drugie chuj na kurwę ludologom którzy biją meneli Cytuj
Homelander 2 659 Opublikowano piątek o 07:30 Opublikowano piątek o 07:30 Też oglądałem tego streama od Arkadikusa. Podchodząc do gry w ten sposób i Baldura 3 można ośmieszyć i próbować zrobić crapa. 2 Cytuj
jimmy 1 686 Opublikowano piątek o 08:24 Opublikowano piątek o 08:24 Ciekawe gdzie umiejscowią kolejną część AC, może czasy współczesne i dożynanie woke i anti-woke hołoty oraz ludologów 1 Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano piątek o 08:24 Opublikowano piątek o 08:24 55 minut temu, Bzduras napisał(a): Po pierwsze to arkadikus, a po drugie chuj na kurwę ludologom którzy biją meneli Rozwiń z tym biciem meneli, bo chyba mnie jakaś drama omineła Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano piątek o 08:26 Opublikowano piątek o 08:26 Teraz, jimmy napisał(a): Ciekawe gdzie umiejscowią kolejną część AC, może czasy współczesne i dożynanie woke i anti-woke hołoty Ciekawe kiedy przeczytamy jakieś wrażenia z gry od użytkownika jimmy, jakieś ciekawe questy wymieni, chyba już ostro ciora w tytuł, który tak zawzięcie broni, aż do ośmieszenia się... 2 1 1 1 3 Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano piątek o 08:26 Opublikowano piątek o 08:26 https://www.sadistic.pl/kolejny-patus-z-youtube-bije-pijaczka-vt497446,45.htm kiszczak, arkadikus, obaj z jednego chuja wypluci to wrzucam ich do jednego worka. 1 1 Cytuj
jimmy 1 686 Opublikowano piątek o 08:29 Opublikowano piątek o 08:29 5 minut temu, Rozi napisał(a): Ciekawe kiedy przeczytamy jakieś wrażenia z gry od użytkownika jimmy, jakieś ciekawe questy wymieni, chyba już ostro ciora w tytuł, który tak zawzięcie broni, aż do ośmieszenia się... Jak zagram, skończę i wyrobię sobie opinię. Wiem że to może być dla Ciebie szok misiaczku, ale niektórzy jeszcze tak robią. Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano piątek o 08:31 Opublikowano piątek o 08:31 Racja, przecież gry z serii Assassin's Creed co godzinę zaskakują nas nowymi pomysłami, mechanikami, trzeba przejść je w całości, żeby wyrobić sobie opinię. 3 1 3 3 Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano piątek o 08:36 Opublikowano piątek o 08:36 nie da się ocenić pierwszych 10 godzin gry nim nie skończysz jej w 100 Cytuj
Donatello1991 1 521 Opublikowano piątek o 08:41 Opublikowano piątek o 08:41 Przecież po pierwszych 10h to jest 10/10. Dopiero potem spada na 8/10. Cytuj
KrYcHu_89 2 640 Opublikowano piątek o 08:44 Opublikowano piątek o 08:44 Kiszczak już leci 2nd playthrough pewnie. Gra, ale się nie cieszy. Cytuj
Homelander 2 659 Opublikowano piątek o 09:22 Opublikowano piątek o 09:22 A to forumek nie ustalił, że trzeba mieć 40 lat doświadczenia w giereczkach żeby oceniać? 1 Cytuj
Josh 5 623 Opublikowano piątek o 10:46 Opublikowano piątek o 10:46 Dzieci już sobie pograły, teraz czas na produkcję dla dorosłych 1 Cytuj
SpacierShark123 1 545 Opublikowano piątek o 13:39 Opublikowano piątek o 13:39 5 godzin temu, Bzduras napisał(a): https://www.sadistic.pl/kolejny-patus-z-youtube-bije-pijaczka-vt497446,45.htm kiszczak, arkadikus, obaj z jednego chuja wypluci to wrzucam ich do jednego worka. Jakby ci menel zabrał czapkę to byś się patrzył i prosił aby przestał ci dokuczać? Wy w tej Polsce to za dużo mleka sojowego pijecie, ten pobór wojskowy dobrze wam zrobi. 3 Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano piątek o 13:41 Opublikowano piątek o 13:41 Na pewno nie rzuciłbym się do nikogo z łapami (a już na pewno nie do słabszego), bo nie jestem małpą która rozumie tylko język siły Cytuj
SpacierShark123 1 545 Opublikowano piątek o 13:46 Opublikowano piątek o 13:46 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Na pewno nie rzuciłbym się do nikogo z łapami (a już na pewno nie do słabszego), bo nie jestem małpą która rozumie tylko język siły No właśnie to miałem na myśli, czyli menel mógłby obrażać ci kobietę pluć ci w twarz a ty byś prosił by przestał bo tak nie można. Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano piątek o 13:48 Opublikowano piątek o 13:48 Czyżbym obraził Twojego ulubionego jutubera znawcę czy od razu dwóch do spółki z tym drugim? Oddychaj i nie obawiaj się - jestem pewien, że kiszczak i ten drugi wysrają z siebie jeszcze całą masę filmów, będziesz miał co oglądać. Cytuj
SpacierShark123 1 545 Opublikowano piątek o 13:56 Opublikowano piątek o 13:56 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Czyżbym obraził Twojego ulubionego jutubera znawcę czy od razu dwóch do spółki z tym drugim? Oddychaj i nie obawiaj się - jestem pewien, że kiszczak i ten drugi wysrają z siebie jeszcze całą masę filmów, będziesz miał co oglądać. Nie no nie przepadam za Kiszakiem a tym bardziej jego widownią bo to banda debili natomiast jak ktoś pozwoliłby się obrażać drugiej osobie i naruszać nietykalność cielesną jest po prostu miękką kluchą życiową czy jak to w sieci się zwie przegrywem. Cytuj
Donatello1991 1 521 Opublikowano piątek o 14:36 Opublikowano piątek o 14:36 No, ale ta sytuacja kompletnie nie wymagała użycia jakiekolwiek siły ( procenty zaowocowały). Gadają sobie z gościem, trzymają się za ramię a ten mu za takie coś " bomba " ( te pierdnięcie nawet uderzeniem nie można nazwać) . No proszę. Przykurwic komus za obrażanie rodziny czy jak ci ktoś pierwszy odwinie to oki, ale za takie coś no nie. Cytuj
shoegaze 70 Opublikowano piątek o 15:23 Opublikowano piątek o 15:23 na szczęście npce z wypranymi łbami gotowi wskoczyć w ogień za swoimi idolami w stylu tego @SpacierShark123 nie są decyzyjni i wydawaniem wyroków zajmuje się sąd. oczywiście kiszak został skazany za to scurwysyństwo, zresztą nawet pomijając literę prawa, to trzeba być po prostu durniem, żeby podważać zasadność jechania po znęcaniu się nad słabszym. dziesięciu dorosłych chłopów otacza żulka, cisną z niego bekę, ten myśli, że łapie z nimi wspólny wajb i ledwo dotyka czapkę dwa razy większego jupitera, po czym ów jupiter reaguje w najbardziej prymitywny i patologiczny sposób - agresją zauważcie, że jak menelinho już leży, to kiszak podbija, żeby go dodatkowo opluć xd no nie ma wytłumaczenia na takie zezwierzęcenie i każdy, kto próbuje tę sytuację racjonalizować, jest takim samym śmieciem. jaranie się drwalem, arkadickusem, kiszakiem i resztą tych patusów = jaranie się dziennikarstwem uprawianym przez randomów z ign, ten sam stopień upośledzenia 5 1 Cytuj
Faka 4 135 Opublikowano piątek o 15:35 Opublikowano piątek o 15:35 Nie wiedziałem, że ten śmieć był karany za pobicie. To teraz mam motywację jebać tutaj każdego kto będzie wklejał jego gówno filmy z grami, które w ogóle nie gra. I miałem rację, że na zlocie z grami to tego śmiecia bym zajebał. Cytuj
Pupcio 19 449 Opublikowano piątek o 15:52 Opublikowano piątek o 15:52 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a): Nie no nie przepadam za Kiszakiem a tym bardziej jego widownią bo to banda debili natomiast jak ktoś pozwoliłby się obrażać drugiej osobie i naruszać nietykalność cielesną jest po prostu miękką kluchą życiową czy jak to w sieci się zwie przegrywem. Ty widziałeś ten filmik czy pierdolisz żeby pierdolić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi