Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arkadius wymiekl gdy musiał zacząć nosić drewno do budowy jakieś chałupy w głównym queście :pawel:

Ale nawet podpatrzyłem ten jego półtora godzinny seans i w sposób jaki on to ogrywał wskazywał tylko na to, że robi materiał pod wyświetlenia i bojkot.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, oFi napisał(a):

Arkadius wymiekl gdy musiał zacząć nosić drewno do budowy jakieś chałupy w głównym queście :pawel:

Ale nawet podpatrzyłem ten jego półtora godzinny seans i w sposób jaki on to ogrywał wskazywał tylko na to, że robi materiał pod wyświetlenia i bojkot.

No raczej. Drwal z tego co widzę też już kolejny stream ale mu się chyba podoba bo 6h. Oczywiście " XD " i te sprawy muszą być zawarte na udawane grillowanko gry.

Opublikowano
55 minut temu, Bzduras napisał(a):

Po pierwsze to arkadikus, a po drugie chuj na kurwę ludologom którzy biją meneli :boomer:

Rozwiń z tym biciem meneli, bo chyba mnie jakaś drama omineła :sadkek:

Opublikowano
Teraz, jimmy napisał(a):

Ciekawe gdzie umiejscowią kolejną część AC, może czasy współczesne i dożynanie woke i anti-woke hołoty :obama:

Ciekawe kiedy przeczytamy jakieś wrażenia z gry od użytkownika jimmy, jakieś ciekawe questy wymieni, chyba już ostro ciora w tytuł, który tak zawzięcie broni, aż do ośmieszenia się...

• Plusik 2
  • Haha 1
  • beka z typa 1
  • This 1
  • Minusik 3
Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał(a):

Ciekawe kiedy przeczytamy jakieś wrażenia z gry od użytkownika jimmy, jakieś ciekawe questy wymieni, chyba już ostro ciora w tytuł, który tak zawzięcie broni, aż do ośmieszenia się...

Jak zagram, skończę i wyrobię sobie opinię. Wiem że to może być dla Ciebie szok misiaczku, ale niektórzy jeszcze tak robią.

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał(a):

https://www.sadistic.pl/kolejny-patus-z-youtube-bije-pijaczka-vt497446,45.htm

kiszczak, arkadikus, obaj z jednego chuja wypluci to wrzucam ich do jednego worka.

Jakby ci menel zabrał czapkę to byś się patrzył i prosił aby przestał ci dokuczać? Wy w tej Polsce to za dużo mleka sojowego pijecie, ten pobór wojskowy dobrze wam zrobi.

• beka z typa 3
Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Na pewno nie rzuciłbym się do nikogo z łapami (a już na pewno nie do słabszego), bo nie jestem małpą która rozumie tylko język siły :)

No właśnie to miałem na myśli, czyli menel mógłby obrażać ci kobietę pluć ci w twarz a ty byś prosił by przestał bo tak nie można.

Opublikowano

Czyżbym obraził Twojego ulubionego jutubera znawcę czy od razu dwóch do spółki z tym drugim? Oddychaj i nie obawiaj się - jestem pewien, że kiszczak i ten drugi wysrają z siebie jeszcze całą masę filmów, będziesz miał co oglądać.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Czyżbym obraził Twojego ulubionego jutubera znawcę czy od razu dwóch do spółki z tym drugim? Oddychaj i nie obawiaj się - jestem pewien, że kiszczak i ten drugi wysrają z siebie jeszcze całą masę filmów, będziesz miał co oglądać.

Nie no nie przepadam za Kiszakiem a tym bardziej jego widownią bo to banda debili natomiast jak ktoś pozwoliłby się obrażać drugiej osobie i naruszać nietykalność cielesną jest po prostu miękką kluchą życiową czy jak to w sieci się zwie przegrywem.

• Lubię! 1
Opublikowano

No, ale ta sytuacja kompletnie nie wymagała użycia jakiekolwiek siły ( procenty zaowocowały). Gadają sobie z gościem, trzymają się za ramię a ten mu za takie coś " bomba " ( te pierdnięcie nawet uderzeniem nie można nazwać) . No proszę. Przykurwic komus za obrażanie rodziny czy jak ci ktoś pierwszy odwinie to oki, ale za takie coś no nie. 

Opublikowano

na szczęście npce z wypranymi łbami gotowi wskoczyć w ogień za swoimi idolami w stylu tego @SpacierShark123 nie są decyzyjni i wydawaniem wyroków zajmuje się sąd. oczywiście kiszak został skazany za to scurwysyństwo, zresztą nawet pomijając literę prawa, to trzeba być po prostu durniem, żeby podważać zasadność jechania po znęcaniu się nad słabszym. dziesięciu dorosłych chłopów otacza żulka, cisną z niego bekę, ten myśli, że łapie z nimi wspólny wajb i ledwo dotyka czapkę dwa razy większego jupitera, po czym ów jupiter reaguje w najbardziej prymitywny i patologiczny sposób - agresją

zauważcie, że jak menelinho już leży, to kiszak podbija, żeby go dodatkowo opluć xd no nie ma wytłumaczenia na takie zezwierzęcenie i każdy, kto próbuje tę sytuację racjonalizować, jest takim samym śmieciem. jaranie się drwalem, arkadickusem, kiszakiem i resztą tych patusów = jaranie się dziennikarstwem uprawianym przez randomów z ign, ten sam stopień upośledzenia

• Plusik 5
  • This 1
Opublikowano

Nie wiedziałem, że ten śmieć był karany za pobicie. To teraz mam motywację jebać tutaj każdego kto będzie wklejał jego gówno filmy z grami, które w ogóle nie gra. 

I miałem rację, że na zlocie z grami to tego śmiecia bym zajebał. 

Opublikowano
1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a):

Nie no nie przepadam za Kiszakiem a tym bardziej jego widownią bo to banda debili natomiast jak ktoś pozwoliłby się obrażać drugiej osobie i naruszać nietykalność cielesną jest po prostu miękką kluchą życiową czy jak to w sieci się zwie przegrywem.

Ty widziałeś ten filmik czy pierdolisz żeby pierdolić? :)