Czoperrr 5 539 Opublikowano piątek o 15:58 Opublikowano piątek o 15:58 8 hours ago, oFi said: Arkadius wymiekl gdy musiał zacząć nosić drewno do budowy jakieś chałupy w głównym queście Ale nawet podpatrzyłem ten jego półtora godzinny seans i w sposób jaki on to ogrywał wskazywał tylko na to, że robi materiał pod wyświetlenia i bojkot. Stracić półtorej godziny z życia na oglądanie kogoś kto gra w Assassina. Zazdroszczę wolnego czasu Cytuj
oFi 2 654 Opublikowano piątek o 16:03 Opublikowano piątek o 16:03 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Stracić półtorej godziny z życia na oglądanie kogoś kto gra w Assassina. Zazdroszczę wolnego czasu Obejrzałem tylko środek jak wzdycha i końcówkę, bo chcialem zobaczyć jak to podsumuje. Nie zawiodłem się Cytuj
SpacierShark123 1 546 Opublikowano piątek o 16:09 Opublikowano piątek o 16:09 15 minut temu, Pupcio napisał(a): Ty widziałeś ten filmik czy pierdolisz żeby pierdolić? Proszę tak brzydko do mnie się nie odzywać. Pozdrawiam serdecznie 2 Cytuj
Josh 5 632 Opublikowano piątek o 16:22 Opublikowano piątek o 16:22 23 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Stracić półtorej godziny z życia na oglądanie kogoś kto gra w Assassina. Zazdroszczę wolnego czasu To jeszcze nic. Pomyśl, że niektórzy tracą czas na granie w to. Cytuj
Faka 4 136 Opublikowano piątek o 16:29 Opublikowano piątek o 16:29 Czyli te wszystkie sutki, faki, donatelle i inna rzesza graczy marnują czas na granie w Shadows? Aha. Przy okazji dobrze się przy tym bawiąc. Suteq to tam nie wiem, bo czasami mam wrażenie, że w niektórych tam tematach rzucał sarkazmem xd Cytuj
Czoperrr 5 539 Opublikowano piątek o 16:34 Opublikowano piątek o 16:34 Brutalne jak murzyn samuroj obcinający głowy chińczykom Cytuj
Czoperrr 5 539 Opublikowano piątek o 16:40 Opublikowano piątek o 16:40 18 minutes ago, Josh said: To jeszcze nic. Pomyśl, że niektórzy tracą czas na granie w to. Jak ktoś gra i się dobrze bawić to spędza czas przyjemnie niezależnie od gry 2 Cytuj
Butt 3 505 Opublikowano piątek o 16:54 Opublikowano piątek o 16:54 Godzinę temu, Faka napisał(a): Nie wiedziałem, że ten śmieć był karany za pobicie. To teraz mam motywację jebać tutaj każdego kto będzie wklejał jego gówno filmy z grami, które w ogóle nie gra. I miałem rację, że na zlocie z grami to tego śmiecia bym zajebał. A myślałeś, że czemu on w tej Rumunii mieszka akurat od 2019, czyli tego roku w którym pobił żula. Cytuj
Wredny 10 133 Opublikowano piątek o 17:32 Opublikowano piątek o 17:32 Godzinę temu, Faka napisał(a): Czyli te wszystkie sutki, faki, donatelle i inna rzesza graczy marnują czas na granie w Shadows? Aha. Przy okazji dobrze się przy tym bawiąc. Suteq to tam nie wiem, bo czasami mam wrażenie, że w niektórych tam tematach rzucał sarkazmem xd Czyli zdrowo - bez tak popularnej na forumku zerojedynkowości - można się dobrze w czymś bawić, jednocześnie zauważając wady i cisnąć bekę z głupot. Cytuj
Observer 11 043 Opublikowano piątek o 17:41 Opublikowano piątek o 17:41 2 godziny temu, shoegaze napisał(a): oczywiście kiszak został skazany za to scurwysyństwo To on został skazany? To dlaczego w kołko fani ruchania w dupę przez korporacje piszą, że spierdolił do rumunii żeby uciec od odpowiedzialności karnej? Cytuj
easye 3 451 Opublikowano sobota o 00:46 Opublikowano sobota o 00:46 W dniu 27.03.2025 o 21:36, tjery napisał(a): Jo, pojebane jak to w ruchu wygląda, co tu się dzieje na ekranie, jakość i ilość efektów cząsteczkowych, zwierząt, pory roku, pogoda - zdecydowanie najładniejsza gra jeżeli chodzi o "przyrodnicze" światy. Plus. Aż mi się przypomniało za co lubiłem grać w stare Assasiny. Co do walki to dla mnie jest chyba najlepsza z ostatnich lat, mam całkowicie odmienne zdanie niż @suteq. Takiej Valhalli nie zdzierżyłem właśnie za chujowy system walki. pogralem 2h i jak dla mnie zdecydowanie lepszy Assasin niż ostatnie, graficznie na PC prezentuje się rewelacyjnie, ale trzeba mieć do tego niestety drogi sprzęt (optymalizacja leży). Cytuj
Donatello1991 1 521 Opublikowano wczoraj o 08:00 Opublikowano wczoraj o 08:00 No i mi już dość. Po 20h wystarczy. Jestem zadowolony. To było całkiem przyjemne 20h. Grafika wymiata, muzyczka fajna tylko czasem wjeżdżał jakiś afrykański hip hop. Fabułka średnia na jeża i mi brakuje jednak wątku współczesnego, więcej tajemnic, mistycyzmu. Yasuke da się polubić. Ogólnie te główne postacie są spoko. Wchodzi mimo wszystko za duża powtarzalność i już się potem nie chce latać z punktu do punktu, z zamku do zamku. Ktoś kto ograł większość AC wie z czym to się je i że pora w sumie jak to powiedział UV na reboot. Ktoś kto gra pierwszy raz w AC będzie się na pewno duuużo lepiej bawił. Gra na pewno też nie zasługuje na taki hejt. W sezonie ogórkowym po taniości może sobie kupię, żeby jeszcze popykać. Na ten moment tyle. Dobrze wydane 18 euro i tak w sumie polecam grać niezdecydowanym. 4 2 Cytuj
Sebas 1 677 Opublikowano wczoraj o 11:55 Opublikowano wczoraj o 11:55 Czy ty właśnie napisałeś, że gra jest za nudna, żeby ją ukończyć po tym jak ją zachwalałeś w każdym poście? 1 1 Cytuj
Rozi 1 014 Opublikowano wczoraj o 12:07 Opublikowano wczoraj o 12:07 Przecież Donek to jest znany troll. Ewentualnie przygłup, można samemu ocenić. 1 Cytuj
PiotrekP 2 182 Opublikowano wczoraj o 12:18 Opublikowano wczoraj o 12:18 21 minut temu, Sebas napisał(a): Czy ty właśnie napisałeś, że gra jest za nudna, żeby ją ukończyć po tym jak ją zachwalałeś w każdym poście? Po tych 20h już widział wszystko, więc pewnie nie ma sensu dalej ciągnąć. Cytuj
Sebas 1 677 Opublikowano wczoraj o 12:51 Opublikowano wczoraj o 12:51 Przeciez jeszcze mu zostalo z 60 godzin fetch questów, dretwych dialogów i homoseksualnych przygód. Cytuj
Donatello1991 1 521 Opublikowano wczoraj o 12:55 Opublikowano wczoraj o 12:55 59 minut temu, Sebas napisał(a): Czy ty właśnie napisałeś, że gra jest za nudna, żeby ją ukończyć po tym jak ją zachwalałeś w każdym poście? Głównie zachwalałem grafikę. W sumie tylko. No i stwierdziłem, że fabuła lepsza od GoT. 1 Cytuj
Starh 3 202 Opublikowano wczoraj o 13:53 Opublikowano wczoraj o 13:53 W dniu 28.03.2025 o 09:26, Bzduras napisał(a): https://www.sadistic.pl/kolejny-patus-z-youtube-bije-pijaczka-vt497446,45.htm kiszczak Widzę, że dostał tylko karę grzywny. W sumie jeżeli nic temu gościowi nie połamał.. a szkoda, bo bym go z chęcią ściągnął do Polszy z tej Rumunii Cytuj
Homelander 2 660 Opublikowano wczoraj o 13:54 Opublikowano wczoraj o 13:54 Wydaje mi się, że grę się rzuca jak przestaje się nią dobrze bawić. Widziałem przypadki, że ktoś się męczy, ale chce dokończyć. Ale przypadku, gdzie ktoś się dobrze bawi, zachwala i rzuca jeszczs nie widziałem Cytuj
Observer 11 043 Opublikowano wczoraj o 16:08 Opublikowano wczoraj o 16:08 Grę single player się rzuca przed ukończeniem jak jest chujowa, co tu rozkminiać. 1 Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano wczoraj o 16:31 Opublikowano wczoraj o 16:31 8 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): muzyczka fajna tylko czasem wjeżdżał jakiś afrykański hip hop. muzyka ludowa Japończyków Cytuj
SlimShady 3 551 Opublikowano wczoraj o 16:39 Opublikowano wczoraj o 16:39 Z tymi rapem, to jakieś kuriozum, jakby ktoś robił sabotaż. Cytuj
Josh 5 632 Opublikowano wczoraj o 16:46 Opublikowano wczoraj o 16:46 Murzyn jako główny bohater gry dziejącej się w feudalnej Japonii też brzmi jak sabotaż. Cytuj
Mejm 15 636 Opublikowano wczoraj o 16:54 Opublikowano wczoraj o 16:54 Podobno nie jest to glowny bohater tej odslony tylko laska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi