Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 hours ago, oFi said:

Arkadius wymiekl gdy musiał zacząć nosić drewno do budowy jakieś chałupy w głównym queście :pawel:

Ale nawet podpatrzyłem ten jego półtora godzinny seans i w sposób jaki on to ogrywał wskazywał tylko na to, że robi materiał pod wyświetlenia i bojkot.

Stracić półtorej godziny z życia na oglądanie kogoś kto gra w Assassina. Zazdroszczę wolnego czasu :sadkek:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Stracić półtorej godziny z życia na oglądanie kogoś kto gra w Assassina. Zazdroszczę wolnego czasu :sadkek:

Obejrzałem tylko środek jak wzdycha i końcówkę, bo chcialem zobaczyć jak to podsumuje. Nie zawiodłem się :kekw:

Opublikowano
23 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

To jeszcze nic. Pomyśl, że niektórzy tracą czas na granie w to.

Opublikowano

Czyli te wszystkie sutki, faki, donatelle i inna rzesza graczy marnują czas na granie w Shadows? Aha. 

Przy okazji dobrze się przy tym bawiąc. Suteq to tam nie wiem, bo czasami mam wrażenie, że w niektórych tam tematach rzucał sarkazmem xd

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał(a):

Nie wiedziałem, że ten śmieć był karany za pobicie. To teraz mam motywację jebać tutaj każdego kto będzie wklejał jego gówno filmy z grami, które w ogóle nie gra. 

I miałem rację, że na zlocie z grami to tego śmiecia bym zajebał. 

A myślałeś, że czemu on w tej Rumunii mieszka akurat od 2019, czyli tego roku w którym pobił żula. :pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał(a):

Czyli te wszystkie sutki, faki, donatelle i inna rzesza graczy marnują czas na granie w Shadows? Aha. 

Przy okazji dobrze się przy tym bawiąc. Suteq to tam nie wiem, bo czasami mam wrażenie, że w niektórych tam tematach rzucał sarkazmem xd

Czyli zdrowo - bez tak popularnej na forumku zerojedynkowości - można się dobrze w czymś bawić, jednocześnie zauważając wady i cisnąć bekę z głupot.

Opublikowano
2 godziny temu, shoegaze napisał(a):

oczywiście kiszak został skazany za to scurwysyństwo

To on został skazany? To dlaczego w kołko fani ruchania w dupę przez korporacje piszą, że spierdolił do rumunii żeby uciec od odpowiedzialności karnej?

Opublikowano
W dniu 27.03.2025 o 21:36, tjery napisał(a):

Jo, pojebane jak to w ruchu wygląda, co tu się dzieje na ekranie, jakość i ilość efektów cząsteczkowych, zwierząt, pory roku, pogoda - zdecydowanie najładniejsza gra jeżeli chodzi o "przyrodnicze" światy.

Plus. Aż mi się przypomniało za co lubiłem grać w stare Assasiny. Co do walki to dla mnie jest chyba najlepsza z ostatnich lat, mam całkowicie odmienne zdanie niż @suteq. Takiej Valhalli nie zdzierżyłem właśnie za chujowy system walki.

pogralem 2h i jak dla mnie zdecydowanie lepszy Assasin niż ostatnie, graficznie na PC prezentuje się rewelacyjnie, ale trzeba mieć do tego niestety drogi sprzęt (optymalizacja leży). 

Opublikowano

No i mi już dość. Po 20h wystarczy. Jestem zadowolony. To było całkiem przyjemne 20h. Grafika wymiata, muzyczka fajna tylko czasem wjeżdżał jakiś afrykański hip hop. Fabułka średnia na jeża i mi brakuje jednak wątku współczesnego, więcej tajemnic, mistycyzmu. Yasuke da się polubić. Ogólnie te główne postacie są spoko.  Wchodzi mimo wszystko za duża powtarzalność i już się potem nie chce latać z punktu do punktu, z zamku do zamku. Ktoś kto ograł większość AC wie z czym to się je i że pora w sumie jak to powiedział UV na reboot. Ktoś kto gra pierwszy raz w AC będzie się na pewno duuużo lepiej bawił. Gra na pewno też nie zasługuje na taki hejt. W sezonie ogórkowym po taniości może sobie kupię, żeby jeszcze popykać. Na ten moment tyle. Dobrze wydane 18 euro i tak w sumie polecam grać niezdecydowanym. 

• Haha 4
  • beka z typa 2
Opublikowano
21 minut temu, Sebas napisał(a):

Czy ty właśnie napisałeś, że gra jest za nudna, żeby ją ukończyć po tym jak ją zachwalałeś w każdym poście?

Po tych 20h już widział wszystko, więc pewnie nie ma sensu dalej ciągnąć. 

Opublikowano

Wydaje mi się, że grę się rzuca jak przestaje się nią dobrze bawić. Widziałem przypadki, że ktoś się męczy, ale chce dokończyć. Ale przypadku, gdzie ktoś się dobrze bawi, zachwala i rzuca jeszczs nie widziałem