Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I sporo w tym świecie szczegółów, Ghost of Tshuima wydaje się teraz mega sterylne, tutaj jakieś meszki, komary, motyle, koty i psy jednocześnie dodatkowo większość rzeczy możemy ściąć i potraktować kataną, świat jest mega dopracowany 

Opublikowano

Odświeżam, bo widzę że użytkownicy muszą pisać sami do siebie, tak przyciąga i elektryzuje najnowszy HICIOR. A tak btw. Zaczynają się pojawiać dwa rodzaje artykułów. Że nowy Ezio to zajebisty hicior, oraz takie typu że podzieli los Vailgard. Które są prawdziwe?

Opublikowano

Sprawa jasna. Zobacz taki temat o Kingdom Come 2. Non stop ktoś pisze żeby się podzielić wrażeniami i licząc na to, żeby ktoś mu pomógł skończyć tego crapa szybciej. Tu jest inaczej, wszyscy napieprzają nie mogąc się oderwać

Opublikowano

No kurwa faktycznie ludzie się pewnie rzucą do dzielenia wrażeniami wśród hien czekających tylko żeby ich pokazać paluchem i dać klauny z minusami jak - o zgrozo - komuś się spodoba xD A to skamlenie od ludzi którzy już wszystko wiedzą nie widząc tytułu na oczy chyba jeszcze zabawniejsze - hehe no weź coś napisz, no weź no, hehe, przecież fajne. Zdałnienie dyskusji w przypadku tego tematu przebiło moje najśmielsze oczekiwania, a poprzeczka była ustawiona naprawdę nisko.

• Plusik 6
  • This 2
Opublikowano

Ja skończyłem, zrobiłem z 90% rzeczy, splatynowałem i naprawę chciałem napisać wrażenia gdzie miałbym dużo grze do zarzucenia bo sporo mi się tam nie podoba ale nie ma to sensu w tym śmietniku który niektórzy zrobili. Niech żyją w swoim własnym bagnie. :) 

• beka z typa 1
Opublikowano

Ja jebie, dorosłe chłopy sie obraziły i boją się pisać bo ludzie gierkę im skrytykowali :lul:

A "skończyłem i mam dużo do zarzucenia, ale nie napiszę, bo wyjdzie że ludzie którzy mieli grze dużo do zarzucenia od początku mieli racje" na razie najlepsze.

Czyli gra okazała się słaba ale teraz głupio przyznać racje, dlatego w temacie cisza. Ok, przyjęte.

• Haha 1
Opublikowano

Ubiraka, to nie jest żaden wstyd, możesz napisać, że lubisz Assasyna. Nawet bardzo krytyczny redaktur Daro z renomowanego magazynu psx dał 7, a patrząc na oceny innych gier, to 8, a patrząc na januszy, co nigdy w nic nie grali, to nawet 9.

Opublikowano
12 minut temu, Observer napisał(a):

A "skończyłem i mam dużo do zarzucenia, ale nie napiszę, bo wyjdzie że ludzie którzy mieli grze dużo do zarzucenia od początku mieli racje" na razie najlepsze.

To, że umiesz sterować dyskusją tak, żeby wyszło, że masz tę mityczną

R A C J Ę

to wiedziałem. Ale że aż tak zgrabnie to nie wiedziałem :obama: Bluber byłby dumny, pewnie patrzy z nieba w Berlinie i się uśmiecha teraz

Opublikowano (edytowane)

No szury potrafią manipulować rzeczywistością, tak się utrzymują na powierzchni. :) 

P.S Yasuke lepsza postać niż nijaki Jin z GoT.  

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ci fanboje ubi co to sobie gierkę kupili to pewnie mają w pompie wyniki finansowe bo nie są akcjonariuszami ubisoftu, ale no nie wiem - świat woke hunterów może ogląda się przez inną soczewkę czy coś.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał(a):

świat woke hunterów

to ten hejt tyczy się woke? O kurde faja ja myślałem, że chodzi o to, że to do bólu nudna bardzo długa i prosta gierka a woke to tylko element dobijający