Bzduras 13 414 Opublikowano wczoraj o 09:53 Opublikowano wczoraj o 09:53 Nie wiem, widzę kazuo albo obserwera i wiem, że już za chwilę coś o trans kutasach i woke cwelach będzie pisane, więc nie wnikam w to uniwersum za głęboko. Ale mam jakieś 99% pewności, że chodzi o woke murzyna. Cytuj
Observer 11 049 Opublikowano wczoraj o 09:58 Opublikowano wczoraj o 09:58 9 minut temu, Bzduras napisał(a): Ci fanboje ubi co to sobie gierkę kupili to pewnie mają w pompie wyniki finansowe bo nie są akcjonariuszami ubisoftu Eh jak dobrze że sobie zapisałem co fani tej gry pisali rok temu: W dniu 18.05.2024 o 15:22, GearsUp napisał(a): My tylko chcemy żeby gra się dobrze sprzedała Więc proszę tu bez pierdolenia że w pompie obrońcy mieli wyniki finansowe, ja mam na wszystko kwity Cytuj
Bzduras 13 414 Opublikowano wczoraj o 09:58 Opublikowano wczoraj o 09:58 Kwity na trolla który sam napisał, że uprawia trolling niskich lotów? Oks 1 Cytuj
Observer 11 049 Opublikowano wczoraj o 10:07 Opublikowano wczoraj o 10:07 A ok, to ta obrona Ubisoftu i chwalenia Shadows to był tylko trolling uprawiany przez 80 stron, no to ładnie wszystkich strollowaliście, oj wy dowcipnisie wy Cytuj
Bzduras 13 414 Opublikowano wczoraj o 10:15 Opublikowano wczoraj o 10:15 "Wy"? Wypraszam sobie wrzucanie mnie do jednego worka z tym typkiem. To, że on i Donatello znany także jako "Euzebiusz z PPE" są trollami świadczy nie tylko ten jeden temat, ale i cała forumowa twórczość tych osobników. Żeby to wybrzmiało: nie kupiłem asasynka, nie planuję kupić asasynka dopóki nie zejdzie do jakichś pięciu dych i mam w pompie Ubisoft. Mierzi mnie tylko ten gnój, który robią ludzie udający pod płaszczykiem "zainteresowania" w kierunku gierki, o której już wiedzą od pierwszego trailera, że to gówno, zło i rak. Case ten sam co z Krychą i Avowed - robił śmietnik przez kilka miesięcy, a jak zagrał i mu się chyba jednak spodobało to cichutki się zrobił w moment. Tutaj różnica jest taka, że najbardziej zacietrzewieni w swoim rzucaniu gnojem nie planują siedzieć cicho i walczą o tę mityczną obronę wartości, która jedyne co przynosi to właśnie to, że ludziom odechciewa się pisać. I wcale mnie to nie dziwi, jakbym miał wchodzić w temat o gierce gdzie tylko czekają wygłodniałe sępy żeby każdą opinię obśmiać/zdyskredytować/powyżywać się za "niszczenie branży" to też by mi się nie chciało. 5 Cytuj
Observer 11 049 Opublikowano wczoraj o 10:31 Opublikowano wczoraj o 10:31 3 minuty temu, Bzduras napisał(a): "Wy"? Wypraszam sobie wrzucanie mnie do jednego worka z tym typkiem. A z Faką co ci dał plusa, mogę? 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Tutaj różnica jest taka, że najbardziej zacietrzewieni w swoim rzucaniu gnojem nie planują siedzieć cicho i walczą o tę mityczną obronę wartości, która jedyne co przynosi to właśnie to, że ludziom odechciewa się pisać. To jakiś cel jednak osiągnięty, propaganda uprawiana przez ubisoft ma mniejsze zasięgi dzięki temu że ludziom się nie chce o nich pisać. Ale nie przesadzajmy, w temacie TLOUII była jeszcze większa inba, ale jakoś temat żył, a ludzie pisali - bo gra się broniła gameplayem, fakt że niektórzy się śmiali z silnego niezależnego babochłopa czy baby w ciąży robiącej salta przez siatkę tego nie zatrzymał. A tutaj to wiadomo, Ubi wpierdala nam propagandę, ale poza tym to co daje? "No taki średniaczek" "można pograć jak podeszły poprzednie części" "kończę przygodę po 20 godzinach, wynudziła mnie" "mam jej wiele do zarzucenia i nie wszystko mi się podoba". Nic dziwnego że dyskusja ucichła, a nie ma to nic wspólnego z jakimiś "hienami". Jedyną hieną w tym temacie jest ubisoft. Cytuj
Bzduras 13 414 Opublikowano wczoraj o 10:38 Opublikowano wczoraj o 10:38 2 minuty temu, Observer napisał(a): A z Faką co ci dał plusa, mogę? A co ma plus od Faki do rzeczy? Pewnie gdzieś dostałeś plusa od jakiegoś lewaka, mogę wrzucić cię do jednego worka z Figaro? 3 minuty temu, Observer napisał(a): To jakiś cel jednak osiągnięty, propaganda uprawiana przez ubisoft ma mniejsze zasięgi dzięki temu że ludziom się nie chce o nich pisać. Ale nie przesadzajmy, w temacie TLOUII była jeszcze większa inba, ale jakoś temat żył, a ludzie pisali - bo gra się broniła gameplayem, fakt że niektórzy się śmiali z silnego niezależnego babochłopa czy baby w ciąży robiącej salta przez siatkę tego nie zatrzymał. A tutaj to wiadomo, Ubi wpierdala nam propagandę, ale poza tym to co daje? "No taki średniaczek" "można pograć jak podeszły poprzednie części" "kończę przygodę po 20 godzinach, wynudziła mnie" "mam jej wiele do zarzucenia i nie wszystko mi się podoba". Nic dziwnego że dyskusja ucichła, a nie ma to nic wspólnego z jakimiś "hienami". Jedyną hieną w tym temacie jest ubisoft. Cytowanie donatella na poparcie swojej tezy pokazuje mi, że tutaj muszę postawić kreskę i powiedzieć "my job here is done". Jeszcze można próbować wysnuć z tego wniosek, że gracze asasyna nie umieją włączyć dźwięku w pilocie bo donek też w APT:R "grał bez dźwięku bo nie umie pilota naprawić", ale taką zaawansowaną gimnastykę mentalną już zostawię tobie. Mazel tow, szalom i allahu akhbar na drogę, rób co musisz. Cytuj
GSPdibbler 198 Opublikowano wczoraj o 11:12 Opublikowano wczoraj o 11:12 52 minuty temu, Bzduras napisał(a): "Wy"? Wypraszam sobie wrzucanie mnie do jednego worka z tym typkiem. To, że on i Donatello znany także jako "Euzebiusz z PPE" są trollami świadczy nie tylko ten jeden temat, ale i cała forumowa twórczość tych osobników. Żeby to wybrzmiało: nie kupiłem asasynka, nie planuję kupić asasynka dopóki nie zejdzie do jakichś pięciu dych i mam w pompie Ubisoft. Mierzi mnie tylko ten gnój, który robią ludzie udający pod płaszczykiem "zainteresowania" w kierunku gierki, o której już wiedzą od pierwszego trailera, że to gówno, zło i rak. Case ten sam co z Krychą i Avowed - robił śmietnik przez kilka miesięcy, a jak zagrał i mu się chyba jednak spodobało to cichutki się zrobił w moment. Tutaj różnica jest taka, że najbardziej zacietrzewieni w swoim rzucaniu gnojem nie planują siedzieć cicho i walczą o tę mityczną obronę wartości, która jedyne co przynosi to właśnie to, że ludziom odechciewa się pisać. I wcale mnie to nie dziwi, jakbym miał wchodzić w temat o gierce gdzie tylko czekają wygłodniałe sępy żeby każdą opinię obśmiać/zdyskredytować/powyżywać się za "niszczenie branży" to też by mi się nie chciało. No ale jak coś jest chujowe to trzeba to jebać, żeby nikt przypadkiem nie zabulił pełnej ceny za ta abominacje. Nie można już nic krytycznego napisać bo gracze będą płakać. Każdy niech sam wyciągnie wniosek z tych wpisów. Jakoś w KCD 2 też jest murzyn, gejowski wątek i nikt nawet tego nie wspomina bo to wspaniała gra. Warhaouse nie napluło w twarz graczom dając w średniowiecznych Czechach główna postać jako czarnoskórego tanka rozpierdalajacego Czechów na strzała. Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano wczoraj o 11:13 Opublikowano wczoraj o 11:13 Ta gierka podoba się tylko "turystom", którzy od dawna nie zaznali monotonii marki. Ani słowa komentarza o LORE i wątku wspolczesnym, ktore konsekwentnie rozwijali od origins, a które w tej części kompletnie olali. Bo ta seria to kompletna wydmuszka. Także dobrze, ze nie piszą. Mogą sobie lubić gierkę, ale niech się z tym nie obnoszą. Cytuj
ASX 15 057 Opublikowano wczoraj o 11:28 Opublikowano wczoraj o 11:28 Nie grałem, ale jeśli faktyczne olali w końcu ten głupi, ciągnący się jak moda na sukces, wybijający z rozgrywki wątek współczesny to akurat bardzo duży plus dla mnie. Cytuj
Rozi 1 048 Opublikowano wczoraj o 11:37 Opublikowano wczoraj o 11:37 23 minuty temu, GSPdibbler napisał(a): Jakoś w KCD 2 też jest murzyn, gejowski wątek i nikt nawet tego nie wspomina bo to wspaniała gra. Doubt. Kompletnie z dupy postać (ahistoryczna i nie pasująca do treści) i wątek, który został dodany dla odhaczenia punktów za diversity. Cytuj
GSPdibbler 198 Opublikowano wczoraj o 11:45 Opublikowano wczoraj o 11:45 8 minut temu, Rozi napisał(a): Doubt. Kompletnie z dupy postać (ahistoryczna i nie pasująca do treści) i wątek, który został dodany dla odhaczenia punktów za diversity. No ale ani ziębi, ani parzy. W każdym razie mnie, a jestem wyczulony na tym punkcie. Cytuj
Observer 11 049 Opublikowano wczoraj o 11:47 Opublikowano wczoraj o 11:47 Godzinę temu, Bzduras napisał(a): mogę wrzucić cię do jednego worka Przecież ty dopiero co wrzuciłeś krytyków Ubi z tego tematu do worka który nazwałeś hienami, a teraz się burzysz że ciebie z Faką czy Donatello wrzucają do jednego worka obrońców Ubi? Jak to się mówi - kto czarnym kutasem wojuje, ten od czarnego kutasa ginie Cytuj
Rozi 1 048 Opublikowano wczoraj o 11:48 Opublikowano wczoraj o 11:48 2 minuty temu, GSPdibbler napisał(a): No ale ani ziębi, ani parzy. W każdym razie mnie, a jestem wyczulony na tym punkcie. Ale wiarygodność Vavry spadła do zera Cytuj
SlimShady 3 553 Opublikowano wczoraj o 11:52 Opublikowano wczoraj o 11:52 Na to powinna być jakaś renta. Cytuj
Bzduras 13 414 Opublikowano wczoraj o 11:55 Opublikowano wczoraj o 11:55 Ech, a miałem już nie odpisywać, ale nie mogę sobie odpuścić i dać takiej okazji przejść obok nosa. Obserwer, wiesz doskonale co robisz wybierając sobie parę słów z pełnego zdania olewając jego pełne znaczenie i jadąc na tym dalej w swoje rejony odklejenia, więc i ja spróbuję tej samej taktyki. 7 minut temu, Observer napisał(a): czarnego kutasa Jestem pewny, że któryś kolega z zakonu Woke Hunterów da ci to czego pragniesz jak go ładnie poprosisz Cytuj
Observer 11 049 Opublikowano wczoraj o 12:05 Opublikowano wczoraj o 12:05 (edytowane) No i znowu sobie wymyślasz jakiś zakon Woke Hunterów, wcześniej gang Hien - a przed chwilą się oburzałeś jak można cię do jednego worka wrzucać z ludźmi co piszą to samo co ty. Sam sobie ustalasz zasady dyskusji, a potem się do nich nie stosujesz - zero konsekwencji i związku przyczynowo skutkowego. Wygląda jakby dialogi ci pisał Ubisoft. Edytowane wczoraj o 12:06 przez Observer Cytuj
suteq 404 Opublikowano wczoraj o 12:41 Opublikowano wczoraj o 12:41 Godzinę temu, ASX napisał(a): Nie grałem, ale jeśli faktyczne olali w końcu ten głupi, ciągnący się jak moda na sukces, wybijający z rozgrywki wątek współczesny to akurat bardzo duży plus dla mnie. Olali, nie ma nic w zasadzie z tego. Jedynie namiastką są wyrwy Animusa ale to całkowicie opcjonalne. 1 Cytuj
Homelander 2 659 Opublikowano wczoraj o 12:50 Opublikowano wczoraj o 12:50 Absolutnie czym innym jest jakość samej gry (a tutaj opinie są że gra jest dobra, ewentualnie przyjemny średniaczek, ale nic ponad to). I tutaj w zasadzie ciężko się jakoś mocno przyczepić, bo i nie ma do czego. A czym innym jest to, jaką cenę za tego przyjemnego średniaczka wywaliło Ubi, jak ten przyjemny średniczek się sprzedał i w jakiej sytuacji Ubi jest. Tutaj beka na całego, bo cała sytuacja jest żenująca Cytuj
Donatello1991 1 524 Opublikowano wczoraj o 12:51 Opublikowano wczoraj o 12:51 No i sobie można pyknąć w abonamencie za 18 euro i go wyłączyć. Proste. Cytuj
Homelander 2 659 Opublikowano wczoraj o 13:06 Opublikowano wczoraj o 13:06 13 minutes ago, Donatello1991 said: No i sobie można pyknąć w abonamencie za 18 euro i go wyłączyć. Proste. A możesz i za 70$ kupić i grać. Chuj komu do tego Cytuj
PiotrekP 2 188 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ubi umie projektować otwarte światy, bo te są akurat świetne. Niestety, całą resztę powinien im już robić ktoś inny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi