Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Większego debilizmu jak tzw "pojedynek" z gościem na teppo nie widziałem dawno nie, ze w tej jednej grze ale w żadnej grze. Nie wiem jakie procesy myślowe zaszły w głowie tego kto to projektował ale musiały być przerażająco głupie.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Chłop nie grał w poprzednie czesci (czyli wszystkie te nowe rpgowe assasyny) i punktuje jako wady obszary zamknięte za levelem i oponentów z czaszkami? Materiał raczej do pośmiania się z kolesia, który z uporem maniaka walczy o atencje na youtubku kosztem każdej większej gry, którą można zjechać podłączając się do pociągu nienawiści hejterów.Nawet Zax miał bardziej rzetelną recenzje na dwóch stronach szmatławca, a ten się rozbeczał na ponad godzine
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi W dniu 5.04.2025 o 00:16, sph! napisał(a):https://finance.yahoo.com/quote/UBI.PA/Wszystko wina figaro bo nie kupił gry
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 18 minut temu, oFi napisał(a):Chłop nie grał w poprzednie czesci (czyli wszystkie te nowe rpgowe assasyny) i punktuje jako wady obszary zamknięte za levelem i oponentów z czaszkami? Materiał raczej do pośmiania się z kolesia, który z uporem maniaka walczy o atencje na youtubku kosztem każdej większej gry, którą można zjechać podłączając się do pociągu nienawiści hejterów.Nawet Zax miał bardziej rzetelną recenzje na dwóch stronach szmatławca, a ten się rozbeczał na ponad godzine No mnie to akurat wkurzało w Origins i Odyssey, że nie można na przełaj sobie przejść przez regiony, bo pomiędzy są obszary z czaszkami. Niby otwarty świat, ale jednak trzeba podróżować jak pan dev przykazał.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Godzinę temu, oFi napisał(a):Chłop nie grał w poprzednie czesci (czyli wszystkie te nowe rpgowe assasyny) i punktuje jako wady obszary zamknięte za levelem i oponentów z czaszkami? Materiał raczej do pośmiania się z kolesia, który z uporem maniaka walczy o atencje na youtubku kosztem każdej większej gry, którą można zjechać podłączając się do pociągu nienawiści hejterów.Nawet Zax miał bardziej rzetelną recenzje na dwóch stronach szmatławca, a ten się rozbeczał na ponad godzine Dla mnie ziomuś ma rzetelne recenzja, no jest troche w prawo, ale dla mnie spoko. Obejrzyj starsze recenzje innych gier, on nie jest od roku na youtube. Edytowane 7 kwietnia7 kwi przez GSPdibbler
Opublikowano środa o 14:474 dni Jedną z najgorszych decyzji w serii AC od przejścia w "rpg" było wprowadzenie poziomu przeciwników.