Figuś 21 169 Opublikowano 16 maja Autor Opublikowano 16 maja imo kolo byłby spoko jako poboczny wątek w grze, a nie jednym z głównych "bohaterów" 1 Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) Na szczęście to jest tylko nasza pomocnica bo nie zniósłbym grania białą shinobi Edytowane 16 maja przez GearsUp Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Pięknie się ożywiła dyskusja w tym temacie Naprawdę szykuje się sztos, trzeba poważnie pomyśleć nad złożeniem preordera Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Owszem Trzeba wspierać oryginalne pomysły twórców Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Dokładnie. Dlatego nowa zelda już tylko z drugiej ręki! Cytuj
jimmy 1 224 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Ja chyba specjalnie zainwestuję w kolekcjonerkę żeby chłopakom Josh & Observer wrzucić fotkę czarnego z wielkim mieczem. Tak śmiesznie piszczą. 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Traktowanie wikipedii jako wyroczni kiedy kazdy patałach moze ja edytowac XD 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 6 minut temu, Figuś napisał: Myślę, że to rozwiało wszystkie wątpliwości na temat wątku fabularnego i na pewno będzie grubo xD. Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Wygląda jakby zjadła wszystkie dobre pomysły na tę grę. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 20 minut temu, jimmy napisał: Ja chyba specjalnie zainwestuję w kolekcjonerkę żeby chłopakom Josh & Observer wrzucić fotkę czarnego z wielkim mieczem. Tak śmiesznie piszczą. Będzie biegane z wielkim czarnym mieczem wbijanym w doopy z okrzykiem zemsta służącego 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Myślę, że to rozwiało wszystkie wątpliwości na temat wątku fabularnego i na pewno będzie grubo xD Zaciera rączki Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Kto by się spodziewał że n-ty asasyn wywoła takie emocje na forumku 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Przeciez wlasnie dla takich dram tu siedzimy Cytuj
Observer 10 396 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Dyskusja jest teraz, bo zazwyczaj nikt tej serii nie bronił. Ale wystarczy dać dużego murzyna i nagle z szaf wyskakują ukryci smakosze czarnych kiełbas w obronie Ubisoftu. Bardzo ciekawe. 1 Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Zabawne jest to, że to pierwszy i w sumie ostatni raz, kiedy o tej grze jest tak głośno. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Godzinę temu, ASX napisał: Kto by się spodziewał że n-ty asasyn wywoła takie emocje na forumku Dyskusja zawsze jest jak się ktoś o coś zesra i go boli dupa 1 Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) Tak i wszyscy wiemy od kogo wtedy najbardziej wali odchodami Edytowane 16 maja przez Josh 2 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 3 minuty temu, GearsUp napisał: Dyskusja zawsze jest jak się ktoś o coś zesra i go boli dupa No jedną z osób na tym forum która się zesrała potężnie jesteś Ty. Mały chłopczyk dostawał minusiki i poszedł donieść Cytuj
krzysiek923 1 626 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 6 minut temu, Josh napisał: przecież to ty robisz na 2 (minimum, nie wiem gdzie jeszcze) etaty, na ppe też normę wyrabiasz. raz włączyłem się do takiej dyskusji i to był ostatni raz, bo Josh to wiadomo, codziennie woke to woke tamto, a nick observera co widzę, to akurat się o coś sprzecza, jak nie homo to murzyni. u was to jest wręcz pasja. jednak trzeba się trzymać postanowienia i odbić od tych tematów, z polityką włącznie, szkoda czasu, który można lepiej spożytkować, na przykład patrząc w sufit 1 Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 7 minut temu, Sep napisał: No jedną z osób na tym forum która się zesrała potężnie jesteś Ty. Mały chłopczyk dostawał minusiki i poszedł donieść Oj musi boleć ten murzynek strasznie, że jest grzebane tak głęboko Tylko, że nie takie były fakty kolego To na mnie donieśli, że nie mogą przyznawać reakcji A teraz łap 1 Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 7 minut temu, GearsUp napisał: Oj musi boleć ten murzynek strasznie, że jest grzebane tak głęboko Tylko, że nie takie były fakty kolego To na mnie donieśli, że nie mogą przyznawać reakcji A teraz łap to tak jak w Prince of Persia księża grał Gyllenhaal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi