Observer 10 396 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Już się w lewackich łbach teoria spiskowa tworzy na forum widzę, tajemniczy "nowi gracze" się pojawiają i "z piwnic spamują kciukami w dół" xd Trudno zaakceptować że po prostu zwykli ludzie mają już dość waszej propagandy wciskanej gdzie się tylko da? 4 Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Ale chcesz teraz naginać suche fakty z liczb, które podałem? 6 minut temu, Observer napisał: zwykli ludzie mają już dość aha to już zwykli ludzie a nie gracze xd 2 Cytuj
Observer 10 396 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 4 minuty temu, GearsUp napisał: aha to już zwykli ludzie a nie gracze xd A gracze to są jacyś niezwykli ludzie? Gwarantuje że oprócz garstki odklejeńców jak ty, większość graczy to zwykli, normalni ludzi. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 2 minuty temu, sph! napisał: dobre komentarze 6 Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 1 minutę temu, Observer napisał: A gracze to są jacyś niezwykli ludzie? Gwarantuje że oprócz garstki odklejeńców jak ty, większość graczy to zwykli, normalni ludzi. Jedynym odklejeńcem od samego początku w tym temacie jesteś ty. 1 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja I jaki rasizm u tych Japończyków, zawsze szanowałem. Cytuj
sph! 833 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) edit: link -> https://finance.yahoo.com/quote/UBI.PA/ Edytowane 16 maja przez sph! Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) 4 minuty temu, sph! napisał: Ciekawe jak gierka się sprzeda Po tych 300k dislajków trzeba zakładać, że będzie najgorszy wynik w całej serii A może wyjdzie na to, że gracze aka normalni zwykli ludzie rzeczywiście tego właśnie chcieli i gierka pobije rekordy sprzedażowe i tą drugą grupą odklejeńców, która i tak by gry nie kupiła nie ma co się przejmować. Edytowane 16 maja przez GearsUp 2 Cytuj
Plackus 410 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 7 minut temu, Josh napisał: Tymczasem w siedzibie Ubisoftu 1 6 Cytuj
Observer 10 396 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja (edytowane) 6 godzin temu, Figuś napisał: "Przygody murzyna w Japonii" - autorka: pierdolnięta biała gruba baba w średnim wieku. Na pewno będzie świetna fabuła dla prawdziwych graczy. Edytowane 16 maja przez Observer Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja (edytowane) A ja się identyfikuje jako senior i chce już emeryturę. Chorzy ludzie i tyle. Mam tylko nadzieję że przestaną mi wszędzie wciskać tych odklejencow. Edytowane 17 maja przez Szymek Cytuj
Pierre Deck 583 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Francja juz dawno upadla jako narod i nie ma co tych popaprancow brac na powaznie 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 170 Opublikowano 17 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 maja 11 Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Miało być Day one ale nie będę grać takim oszustem 1 3 Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Obrodziło tymi assassynami, że strach lodówkę otworzyć. Ja odpuszczam. Po Mirage już mi się nie chce ciągnąć tych reskinów i płytkich historyjek. Formuła sprana, jak jeansy Pupcia z pierwszej komunii. 3 Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja (edytowane) Biali cisną bekę z czarnego samuraja, Azjaci cisną bekę z czarnego samuraja, nawet czarni są doskonale świadomi agendy związanej z tą gierką. Tylko mała grupka świrów z forum broni tej decyzji Also, według użytkownika Krzysio ten pan z filmiku również jest rasistą Edytowane 17 maja przez Josh Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Ja liczę na jakiegoś Assasyna w 2ws by ss' manów tworzyli murzyni, którzy świetnie będą się zlewać z czarnymi prochowcami, potem jeszcze film niech zrobią z Morganem Freemanem albo Danzelem w roli Hitlera. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja 6 minut temu, Daffy napisał: Ja liczę na jakiegoś Assasyna w 2ws by ss' manów tworzyli murzyni, którzy świetnie będą się zlewać z czarnymi prochowcami, potem jeszcze film niech zrobią z Morganem Freemanem albo Danzelem w roli Hitlera. Murzyni tylko jako pozytywni bohaterowie kolego. Złol musi być bialym facetem. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja 2 minuty temu, Shen napisał: Murzyni tylko jako pozytywni bohaterowie kolego. Złol musi być bialym facetem. No to czarni Żydzi !!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi