Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już się w lewackich łbach teoria spiskowa tworzy na forum widzę, tajemniczy "nowi gracze" się pojawiają i "z piwnic spamują kciukami w dół" xd

Trudno zaakceptować że po prostu zwykli ludzie mają już dość waszej propagandy wciskanej gdzie się tylko da? 

• Plusik 4
Opublikowano

Ale chcesz teraz naginać suche fakty z liczb, które podałem?

6 minut temu, Observer napisał:

zwykli ludzie mają już dość 

aha to już zwykli ludzie a nie gracze xd

• Minusik 2
Opublikowano

4 minuty temu, GearsUp napisał:

aha to już zwykli ludzie a nie gracze xd

A gracze to są jacyś niezwykli ludzie? Gwarantuje że oprócz garstki odklejeńców jak ty, większość graczy to zwykli, normalni ludzi. 

Opublikowano
1 minutę temu, Observer napisał:

A gracze to są jacyś niezwykli ludzie? Gwarantuje że oprócz garstki odklejeńców jak ty, większość graczy to zwykli, normalni ludzi. 

Jedynym odklejeńcem od samego początku w tym temacie jesteś ty. 

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, sph! napisał:

jeblo.thumb.png.18cac4fd4dd5d26ef5d7c951ac06f9d8.png

:leo:

Ciekawe jak gierka się sprzeda :) 

Po tych 300k dislajków trzeba zakładać, że będzie najgorszy wynik w całej serii :)

A może wyjdzie na to, że gracze aka normalni zwykli ludzie rzeczywiście tego właśnie chcieli i gierka pobije rekordy sprzedażowe i tą drugą grupą odklejeńców, która i tak by gry nie kupiła nie ma co się przejmować.

Edytowane przez GearsUp
  • Minusik 2
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Figuś napisał:

GNsnVnGWMAEOXao?format=jpg&name=small

"Przygody murzyna w Japonii" - autorka: pierdolnięta biała gruba baba w średnim wieku.

Na pewno będzie świetna fabuła dla prawdziwych graczy.

Edytowane przez Observer
Opublikowano (edytowane)

A ja się identyfikuje jako senior i chce już emeryturę. Chorzy ludzie i tyle. 

Mam tylko nadzieję że przestaną mi wszędzie wciskać tych odklejencow.

Edytowane przez Szymek
Opublikowano

Obrodziło tymi assassynami, że strach lodówkę otworzyć.

Ja odpuszczam. Po Mirage już mi się nie chce ciągnąć tych reskinów i płytkich historyjek. Formuła sprana, jak jeansy Pupcia z pierwszej komunii. 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

spacer.png

Biali cisną bekę z czarnego samuraja, Azjaci cisną bekę z czarnego samuraja, nawet czarni są doskonale świadomi agendy związanej z tą gierką. Tylko mała grupka świrów z forum broni tej decyzji

Also, według użytkownika Krzysio ten pan z filmiku również jest rasistą :niki:

Edytowane przez Josh
Opublikowano

Ja liczę na jakiegoś Assasyna w 2ws by ss' manów tworzyli murzyni, którzy świetnie będą się zlewać z czarnymi prochowcami, potem jeszcze film niech zrobią z Morganem Freemanem albo Danzelem w roli Hitlera. 

Opublikowano
6 minut temu, Daffy napisał:

Ja liczę na jakiegoś Assasyna w 2ws by ss' manów tworzyli murzyni, którzy świetnie będą się zlewać z czarnymi prochowcami, potem jeszcze film niech zrobią z Morganem Freemanem albo Danzelem w roli Hitlera. 

Murzyni tylko jako pozytywni bohaterowie kolego. Złol musi być bialym facetem. :)

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Murzyni tylko jako pozytywni bohaterowie kolego. Złol musi być bialym facetem. :)

No to czarni Żydzi !!!!