Donatello1991 1 424 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Historyczna czy nie, granie tym czymś wygląda komediowo i nie pasuje do klimatu. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Mnie to tam ryra, bo pewnie jak każdego innego Asasyna weźmie się za rok na promce za 20zł i kiedyś tam ogra, ale faktycznie wybornie się czyta tę obronę Częstochowy. Zupełnie jakby to, że ludzie mają inne zdanie odbierało smak życia i nie pozwalało cieszyć się grą dopóki 100% forum nie będzie zgodnie klękać do czarnego samuraja. 1 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Ha i jeszcze to udawanko, że Was to nie obchodzi, bo gardzicie Ubisoftem, ALE pościki się same produkują, a tweety same znajdują. Piękne zesrańsko 3 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Ja bym miał gdzieś to, że typ jest czarny, byle na każdym kroku rodowici Japończycy dawali mu to odczuć, albo chociaż komentowali pod nosem, a nie, że mu się w pas kłaniają. No i to, że jest yebanym czołgiem - jakby był normalnym człowiekiem, a nie Hulkiem z super siłą to zupełnie miałbym wyjebane, że jest jedną z grywalnych postaci. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Kiedyś to człowiek by marzył żeby Ubi zrobiło grę rozgrywaną w Polsce, z ważnymi historycznymi wydarzeniami w tle. Ale w sumie to może jednak niech spierdalaja Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Ja od dwójki marzyłem o asasynie w Japonii dobrze że sonka zrobiła got więc asasyn może zdychać 2 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Przecież już sam Ubisoft wprost powiedział, że wybór bohatera gry nie byl podyktowany względami fabularnymi czy gameplayowymi, a dei. Nie ma w ogóle o czym gadać Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Do premiery jeszcze prawie 4 miesiące, a tu koledzy co jakiś czas odświeżają temat i podgrzewają atmosferęO czym to świadczy? Że lubimy tę serię. Nie każdy lubi w te gry grać, ale mówić o nich już tak Ja na pewno w nią zagram, ale nie na premierę 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca @Paolo1986 na czymś trzeba nabijać posty Jako że dopiero zacząłem Miraż, to Niga-Sanem samurajem pokieruję pewnie gdzieś za rok, półtora. Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 4 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Do premiery jeszcze prawie 4 miesiące, a tu koledzy co jakiś czas odświeżają temat i podgrzewają atmosferęO czym to świadczy? Że lubimy tę serię. Nie każdy lubi w te gry grać, ale mówić o nich już tak Dokładnie tak, od razu widać jaki wpływ ma ta seria na branżę, skoro trzeba co tydzień wrzucać te same statementy o murzynie w Japonii. Normalnie raz by wystarczyło, ale tutaj z jakiegoś powodu ciągle ostre bicie piany Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Powiem Ci w tajemnicy, że wszyscy którym to nie pasuje tworzą tajną społeczność FPE, spotykamy się w co drugi piątek miesiąca między 22:00 a 00:00 u Colina w piwnicy, gdzie w czarnych togach z czarnymi kapturami siadamy w kręgu zapalonych onyksowych świec ułożonych w kształt udka kurczaka z KFC i wznosimy modły przed obrazem Nobunagi, żeby jednak ubisoft zmienił murzyna na kogoś innego. Serio, zaufaj mi, wiele ryzykuję ujawniając te informacje, ale dla Ciebie jestem w stanie się poświęcić! 2 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Wystarczy spojrzeć na avatar Jimmiego żeby wiedzieć co takiego mu się może podobać w tej grze 1 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 8 minut temu, Bzduras napisał(a): Powiem Ci w tajemnicy, że wszyscy którym to nie pasuje tworzą tajną społeczność FPE (...) Śmiechu warte! Ale przynajmniej nic nie bredzisz o avatarze jak ten drugi. Ja mam tak, że jak mi nie pasuje restauracja to po pierwszym razie z niej wychodzę i już nigdy nie wracam, a nie odwiedzam regularnie krzycząc NIE SMAKUJE MI, NIE ZAMÓWIĘ TU. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca No, ale z miłą chęcią nie polecam takiej restauracji. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 21 minut temu, jimmy napisał(a): Ja mam tak, że jak mi nie pasuje restauracja to po pierwszym razie z niej wychodzę i już nigdy nie wracam, a nie odwiedzam regularnie krzycząc NIE SMAKUJE MI, NIE ZAMÓWIĘ TU. Śmiesznie się to czyta, bo te dziesiątki postów czy statusów wyprodukowane czy to o Starfieldzie czy Xboxie czyli o restauracjach których nawet nie odwiedziłeś, raczej temu przeczą. 2 1 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Może doczekamy się kiedyś assasyna, gdzie będzie można zagrać własnoręcznie wykreowaną postacią, z możliwością wrzucenia swojej facjatyKażdy gracz stworzy postać, jaką chce. Oj brałbym day one Spoiler Cytuj
mario10 519 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Wystarczy kreator postaci jak np w Cyberpunku i każdego upodobania zostaną zaspokojone Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Brakuje jeszcze tylko żeby w grze szlachetni samurajowie kłaniali się w pas legendarnemu Yasuke, no bo chyba nie będą go traktować z pogardą i jak odmieńca Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca To by było mega rasistowskie a jak wszyscy wiemy japończycy w tamtych czasach mega kochali obcokrajowców Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 44 minuty temu, jimmy napisał(a): Ja mam tak, że jak mi nie pasuje restauracja to po pierwszym razie z niej wychodzę i już nigdy nie wracam, a nie odwiedzam regularnie krzycząc NIE SMAKUJE MI, NIE ZAMÓWIĘ TU. A jak restauracja nazywa się Xbox Games Studios? Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Ale przecież to nie pierwszy raz jak Ubi ma wyjebane na "fakty historyczne". Wcześniej w takiej Grecji (Odyssey) kobiety łaziły sobie "luzem" po np; Atenach 1 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 15 minut temu, Bzduras napisał(a): A jak restauracja nazywa się Xbox Games Studios? A to czynne jeszcze? Generalnie pudło, bo praktycznie wcale nie udzielałem się w tematach Xboxa, ani Starfielda. Zróbcie research, przestańcie kłamać Konwencji CW i statusów chyba nie muszę tłumaczyć seniorom Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Od kiedy konwencja statusów jest taka że można tam robić CWową trzodę? Tak czy inaczej, szacun Jimmy jak walczysz za tego murzyna w Asasynie jest w tym jakiś heroizm. A mógłbyś po prostu olać temat, kupić gierkę i dobrze się bawić. a jednocześnie pozwolić innym wyrazić swoje zdanie o przekłamaniach historycznych podyktowanych poprawnością polityczną. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Od.. Od zawsze? Przecież tu jimboy dobrze mówi Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Miałem nadzieje, że jakis nowy gameplay czy cos, a tu dalej walka o murzyna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi