XM. 11 085 Opublikowano wczoraj o 12:49 Opublikowano wczoraj o 12:49 Tu bardziej wiarygodne - mapa z wodą oczywiście, że jest większa Cytuj
KrYcHu_89 2 420 Opublikowano wczoraj o 12:53 Opublikowano wczoraj o 12:53 11 minut temu, XM. napisał(a): Tu bardziej wiarygodne - mapa z wodą oczywiście, że jest większa No przecież podobne wartości, tylko nie rozdzielili pewnie Norwegii, Asgardu i Paryza z DLC. No w każdym razie Shadows ma być najbliżej Origins w skali, czyli ze 2x mniejszy niż Valhalla. Tutaj ładniejsza, w Valhalli była jeszcze Irlandia, w sumie 7 mapek Cytuj
Faka 4 050 Opublikowano wczoraj o 15:50 Opublikowano wczoraj o 15:50 A ja ściągam właśnie Valhallę to skończę dodatki, które mam nieruszone, bo po Mirage dalej mam chęć ograć. Cytuj
Dalhi 222 Opublikowano wczoraj o 16:05 Opublikowano wczoraj o 16:05 Z tych ostatnich assasynów zaliczyłem tylko Valhalle, lubię ten klimat a że przeczytałem niemal całą serię "Wojny Wikingów" Cornwella to byłem całkiem nieźle zorientowany w wydarzeniach. Nie mam pierdolca i nie zbieram wszystkiego i nie zaglądam pod każdy kamień więc nie dopadło mnie zmęczenie materiałem przed ukończeniem gry. Origins było niezłe, ale po kilkunasto godzinach mnie znudziło... Natomiast Odyssey miało kilka naprawdę uciążliwych mechanik, jak to mierna podróbka systemu nemezis, system lootu która był co najmniej dziwny, wypadający legendarny przedmiot był słabszy od losowego zardzewiałego badziewia o poziom wyższego. Zabiło mnie ostatecznie pływanie i bitwy morskie, statek poziom wyższy miał absurdalną przewagę zadawanych obrażeń i otrzymywanych obrażeń. Bleh... Mirage widziałem przez 40 minut jak udostępnili dwugodzinne demo z rok temu, więcej nie mam ochoty. Shadows to już mnie kompletnie nie interesuje, nie kręci mnie specjalnie japonia, a kwas wokół gry nie pomaga. Zresztą jak się widziało jednego assasyna to już widziałeś wszystkie. Na dokładkę Ubi już chyba pogodzone jest z bankructwem. Ich ostatni raport finansowy nie był optymistyczny. W najlepszym przypadku zredukują biznes do minimum i z planów na kolejne 17 części assasins creed może g..o wyjść. Zapracowali sobie na to. Cytuj
messer88 6 686 Opublikowano wczoraj o 16:11 Opublikowano wczoraj o 16:11 a niech zdechną jeszcze recki powinny dojebać żółtkiem i pogrzebać ich razem z historycznym floydem, chociaż tutaj wiadomo że będą korzystne bo czarnuch. Cytuj
PiotrekP 1 945 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Im w sumie by się trochę należało, choćby za zarżnięcie kilku fajnych marek i rozmienianie FC i AC na drobnicę. Cytuj
Paolo1986 816 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Godzinę temu, messer88 napisał(a): a niech zdechną jeszcze recki powinny dojebać żółtkiem i pogrzebać ich razem z historycznym floydem, chociaż tutaj wiadomo że będą korzystne bo czarnuch. Jak zdechną, to w co będziemy grać? Cytuj
Shen 9 762 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 10 minut temu, Szermac napisał(a): ale bym pograł, szkoda, że musieli tego murzyna wcisnac. Moze fromsoftware sie kiedys zlituje i zrobi nowe Tenchu. Cytuj
jimmy 1 416 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Przebitki ppchodzą z najnowszej wrzutki Ubi na temat parkouru w Shadows: https://www.ubisoft.com/pl-pl/game/assassins-creed/news/4TA6gKaTvtOC1mOjZIxCZd Animacje babeczki soczyste. Cytuj
Bzduras 12 830 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Boją się pokazać parkour murzynosuke? Cytuj
Shen 9 762 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ukrywają murzyna jak pis Macierewicza przed wyborami. Tam nie bylo jakiejs gadki, że on bedzie mniej zwinny i sie bedzie napierdalać głównie w zwarciu? 1 Cytuj
Bzduras 12 830 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Mogłaby być gadka, że wybiera się postać na całe przejście i jedzie nią do końca, to by była fajniejsza bajerka. Cytuj
Pupcio 18 797 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu No szkoda że zniszczyli te gre nie dając normalnego japońskiego chłopa no ale co zrobić. Może za x lat powstanie jakaś normalna wersja bez tych durnot Cytuj
PiotrekP 1 945 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @Pupcio to już było- Ghost of Tsushima się nazywa Cytuj
Jożin z Bażin 10 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Mogliby zrobić taki myk,że w prologu grając uciekającym Yasuke wpadamy do kadzi z wapnem.Następnie wybieramy,czy chcemy grać białym czy czarnym samurajem Cytuj
KrYcHu_89 2 420 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Muzyn nie ma gameplayu wpada po prostu jak tank z Wowa. Ja pierdole xD. To tak głupio wygląda. 4:30 Cytuj
Pupcio 18 797 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu chyba był jakiś gameplay że na jego cielsko nie działa amortyzacja z sianka xd komedia Cytuj
Faka 4 050 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Muzyn nie ma gameplayu wpada po prostu jak tank z Wowa. Ja pierdole xD. To tak głupio wygląda. 4:30 W sumie jak to się ogląda to tak głupio wygląda, ale jak weźmiesz pada do ręki i sam nim ograsz to może będziesz miał inne odczucia. Zawsze tak było. Było podobne odczucie z Indiana Jones, że fps i w ogóle dziwnie to wyglądało jak się oglądało, a jak sam zacząłeś grać to był fajny feeling. Także co innego oglądanie, a co innego granie. Cytuj
Josh 4 933 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To wygląda tak jakby gra od początku była zaprojektowana z myślą o babeczce ninja, ale na pewnym etapie ktoś w Ubi pomyślał, że fajnie byłoby zdobyć trochę punktów za progresywność, więc na chama wpierdolili jeszcze ten czarny czołg, który pasuje do gry o skrytobójcach wtapiających się w tłum zupełnie jak pięść do nosa. 1 Cytuj
GearsUp 325 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Muzyn nie ma gameplayu wpada po prostu jak tank z Wowa. Ja pierdole xD. To tak głupio wygląda. 4:30 Wygląda jak postać, którą chce się grać Cytuj
KrYcHu_89 2 420 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 41 minut temu, GearsUp napisał(a): Wygląda jak postać, którą chce się grać Fakt, zawsze lubiłem tankować w MMO. Cytuj
jimmy 1 416 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wolelibyście żeby czarny fikał jak małpka (hehe) po dachach? Czarny samuraj jest właśnie od taranowania skośnych i miażdzenia psychiki forumowiczów. Od finezyjnych wygibasków jest Naoe. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 420 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, jimmy napisał(a): Wolelibyście żeby czarny fikał jak małpka (hehe) po dachach? Czarny samuraj jest właśnie od taranowania skośnych i miażdzenia psychiki forumowiczów. Od finezyjnych wygibasków jest Naoe. Mi to przeszkadza, że jest trochę duży i zasłania cały ekran, Eivor przy nim to szczyl :D. Sama ta mechanika taranowania i postać tego Yusuke wydaje się dosyć sarkastyczna, co nie musi być nieśmieszne akurat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi