Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, XM. napisał(a):

Tu bardziej wiarygodne - mapa z wodą oczywiście, że jest większa

image.thumb.jpeg.bd76329049a802b59d4359d3e306a114.jpeg

No przecież podobne wartości, tylko nie rozdzielili pewnie Norwegii, Asgardu i Paryza z DLC. 

No w każdym razie Shadows ma być najbliżej Origins w skali, czyli ze 2x mniejszy niż Valhalla. 

Tutaj ładniejsza, w Valhalli była jeszcze Irlandia, w sumie 7 mapek :D 

image.png.2de9c6d51de548be1b37189abc39d07f.png

Opublikowano

Z tych ostatnich assasynów zaliczyłem tylko Valhalle, lubię ten klimat a że przeczytałem niemal całą serię "Wojny Wikingów" Cornwella to byłem całkiem nieźle zorientowany w wydarzeniach. Nie mam pierdolca i nie zbieram wszystkiego i nie zaglądam pod każdy kamień więc nie dopadło mnie zmęczenie materiałem przed ukończeniem gry.

Origins było niezłe, ale po kilkunasto godzinach mnie znudziło... Natomiast Odyssey miało kilka naprawdę uciążliwych mechanik, jak to mierna podróbka systemu nemezis, system lootu która był co najmniej dziwny, wypadający legendarny przedmiot był słabszy od losowego zardzewiałego badziewia o poziom wyższego. Zabiło mnie ostatecznie pływanie i bitwy morskie, statek poziom wyższy miał absurdalną przewagę zadawanych obrażeń i otrzymywanych obrażeń. Bleh...

Mirage widziałem przez 40 minut jak udostępnili dwugodzinne demo z rok temu, więcej nie mam ochoty.

Shadows to już mnie kompletnie nie interesuje, nie kręci mnie specjalnie japonia, a kwas wokół gry nie pomaga. Zresztą jak się widziało jednego assasyna to już widziałeś wszystkie.

Na dokładkę Ubi już chyba pogodzone jest z bankructwem. Ich ostatni raport finansowy nie był optymistyczny. W najlepszym przypadku zredukują biznes do minimum i z planów na kolejne 17 części assasins creed może g..o wyjść. 

Zapracowali sobie na to.

Opublikowano
10 minut temu, Szermac napisał(a):

ale bym pograł, szkoda, że musieli tego murzyna wcisnac. Moze fromsoftware sie kiedys zlituje i zrobi nowe Tenchu.

Opublikowano

Ukrywają murzyna jak pis Macierewicza przed wyborami. Tam nie bylo jakiejs gadki, że on bedzie mniej zwinny i sie bedzie napierdalać głównie w zwarciu?

• Haha 1
Opublikowano

No szkoda że zniszczyli te gre nie dając normalnego japońskiego chłopa no ale co zrobić. Może za x lat powstanie jakaś normalna wersja bez tych durnot

Opublikowano
32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Muzyn nie ma gameplayu wpada po prostu jak tank z Wowa. Ja pierdole xD. To tak głupio wygląda. 

4:30

W sumie jak to się ogląda to tak głupio wygląda, ale jak weźmiesz pada do ręki i sam nim ograsz to może będziesz miał inne odczucia. Zawsze tak było. Było podobne odczucie z Indiana Jones, że fps i w ogóle dziwnie to wyglądało jak się oglądało, a jak sam zacząłeś grać to był fajny feeling. Także co innego oglądanie, a co innego granie. 

Opublikowano

To wygląda tak jakby gra od początku była zaprojektowana z myślą o babeczce ninja, ale na pewnym etapie ktoś w Ubi pomyślał, że fajnie byłoby zdobyć trochę punktów za progresywność, więc na chama wpierdolili jeszcze ten czarny czołg, który pasuje do gry o skrytobójcach wtapiających się w tłum zupełnie jak pięść do nosa. 

• Plusik 1
Opublikowano
9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Muzyn nie ma gameplayu wpada po prostu jak tank z Wowa. Ja pierdole xD. To tak głupio wygląda. 

4:30

Wygląda jak postać, którą chce się grać :spicy:

Opublikowano

Wolelibyście żeby czarny fikał jak małpka (hehe) po dachach? Czarny samuraj jest właśnie od taranowania skośnych i miażdzenia psychiki forumowiczów. Od finezyjnych wygibasków jest Naoe.

• Haha 2
Opublikowano
39 minut temu, jimmy napisał(a):

Wolelibyście żeby czarny fikał jak małpka (hehe) po dachach? Czarny samuraj jest właśnie od taranowania skośnych i miażdzenia psychiki forumowiczów. Od finezyjnych wygibasków jest Naoe.

Mi to przeszkadza, że jest trochę duży i zasłania cały ekran, Eivor przy nim to szczyl :D. 

Sama ta mechanika taranowania i postać tego Yusuke wydaje się dosyć sarkastyczna, co nie musi być nieśmieszne akurat.