Observer 10 576 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Boli mnie, że movement babeczką mi się podoba, takie skakanie po dachach uderzą w tą nostalgiczną pustkę w serduszku którą zostawiło Tenchu. Szkoda że wysrali tam do środka tego wielkiego brązowego klocka. 1 Cytuj
Ma_niek 872 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu https://x.com/assassinscreed/status/1877400048314528126 Kolejne opóźnienie Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Haha ależ to musi obecnie być zabugowany balas, że ratują się jak moga dodatkowym czasem developingu. Cytuj
Plugawy 3 715 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Wycinają przypałowe scenki i wątki na pewno. Cytuj
Shankor 1 656 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Chyba po Outlaws zorientowali się, że wydanie zbugowanego dziadostwa z ułomnym gameplayem i nieciekawym bohaterem oznacza słabą sprzedaż. Cytuj
Shen 9 771 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Może jednak tym razem wytną murzyna, albo zrobią go opcjonalną postacią Duperką bym sobie poskakał po dachach. Cytuj
Qbon 378 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Przestraszyli się Kingdome come 2 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Fabuła w origins była bylejaka, ale setup egiptu był wspaniały. Tutaj jak skakanie na dachach odda to możliwe, że wyjdzie fajna gierka na 8/10 Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Jeżeli serio, udałoby im się tego murzyna choć zmienić kolor skóry, to by zyskali w oczach niektórych zagrajmerów. Ale chuj wie, co tam się dzieje, że takie obsuwy mają. Czytałem ostatnio fajny blog o nieciekawej sytuacji tej firmy, gdzie bracia Guillemont prędzej chcieliby zajebać tę firmę niż oddać całkowite udziały chińczyków tencent, a dobrze, wiecie, że oni są jeszcze gorszym gównem niż UBI. Wystarczy wam jak przejęli Techland i DL2, którego całkowicie wymonetyzowali i chuj wie, co tam zrobili. Cytuj
Paolo1986 817 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 8 minut temu, Qbon napisał(a): Przestraszyli się Kingdome come 2 To zupełnie inna liga Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Idealnie to by było żeby po prostu IP poszły na licytacje. AC na pewno by znalazł nabywcę. Cytuj
Donatello1991 1 466 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Wiedziałem. Do tej pory nie było ceny na steam. Marzec pewnie też niepewny. Niech dadzą jesień 2025. Cytuj
jimmy 1 418 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ten tytuł to obecnie trochę być albo nie być dla Ubisoftu, więc próbują dostarczyć najlepsza możliwą grę na premierę. I dobrze, tak to powinno zawsze wyglądać. Ciekawe czy to ostatnia obsuwa będzie. 2 1 Cytuj
drozdu7 2 917 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ale uciekli przed przepoteżnym Awoved ;)) Cytuj
Wredny 9 771 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 14 minut temu, Faka napisał(a): Jeżeli serio, udałoby im się tego murzyna choć zmienić kolor skóry, to by zyskali w oczach niektórych zagrajmerów. Po pierwsze to byłoby marketingowe samobójstwo, zjedzono by ich w każdym medium. Po drugie co by dała "zmiana koloru skóry"? Nadal mielibyśmy yebany czołg, który za chooya nie pasuje do koncepcji serii o skrytobójcach. Powinni wywalić go całkowicie, zostawić tylko Naoe i to byłoby jedyne słuszne rozwiązanie - oczywiście teraz jest to niemożliwe, bo w ogóle nie powinno być nawet takich planów, żeby jakiś czarny Hulk burzył tupnięciem budynki, ale skoro już sobie tego piwa nawarzyli to teraz muszą wypić, bo każde usunięcie/ograniczenie Niggasuke to będzie PRowe samobójstwo. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 12 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Wiedziałem. Do tej pory nie było ceny na steam. Marzec pewnie też niepewny. Niech dadzą jesień 2025. To nie jest reguła, na Steam to naprawde random. Takie UFO 50 dostało cenę dopiero w dzien premiery. Nie ta jedna gra z mojej kolekcji zresztą. Inna sprawa, że oni chyba nigdy żadnego AC tak nie przesuwali. Woleli wydać totalnego balasa jak Unity i patchować po premierze. Tutaj coś mocno musi się dziać za kulisami. Cytuj
Donatello1991 1 466 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): To nie jest reguła, na Steam to naprawde random. Takie UFO 50 dostało cenę dopiero w dzien premiery. Nie ta jedna gra z mojej kolekcji zresztą. Inna sprawa, że oni chyba nigdy żadnego AC tak nie przesuwali. Woleli wydać totalnego balasa jak Unity i patchować po premierze. Tutaj coś mocno musi się dziać za kulisami. No nie regula. Bardziej chodzi mi o to, że w kościach czułem. Niech dopracowują. Ciekaw co ostatecznie z tego będzie. Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 10 minut temu, Wredny napisał(a): Po pierwsze to byłoby marketingowe samobójstwo, zjedzono by ich w każdym medium. Po drugie co by dała "zmiana koloru skóry"? Nadal mielibyśmy yebany czołg, który za chooya nie pasuje do koncepcji serii o skrytobójcach. Powinni wywalić go całkowicie, zostawić tylko Naoe i to byłoby jedyne słuszne rozwiązanie - oczywiście teraz jest to niemożliwe, bo w ogóle nie powinno być nawet takich planów, żeby jakiś czarny Hulk burzył tupnięciem budynki, ale skoro już sobie tego piwa nawarzyli to teraz muszą wypić, bo każde usunięcie/ograniczenie Niggasuke to będzie PRowe samobójstwo. No, ale internety mówiły, że to niggasuke jest winowajcą gry, który wypacza sens historii w Japonii. Przecież sama Japonia miała o to ale, co ubi odjebuje z grą. Nie sądzę, że byłoby to samobójstwo, prędzej ludzie zaczęli by ich oklaskiwać, że poszli po rozum do głowy. No ciężko się z taką tezą nie zgodzić, ale sami widzieliśmy jak na necie wszystko zapłonęło z powodu murzyna. Cytuj
Homelander 2 321 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Kiedy sobie myślisz, że Ubi szoruje już po dnie i ten Assassin jest ostatnią deską ratunku okazuje się, że po prostu Twoja wyobraźnia jest ograniczona Wow. Tego się nawet ja nie spodziewałem Cytuj
KrYcHu_89 2 427 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Elon Musk podobno chce kupić Ubisoft. Cytuj
Wredny 9 771 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 16 minut temu, Faka napisał(a): No, ale internety mówiły, że to niggasuke jest winowajcą gry, który wypacza sens historii w Japonii. Przecież sama Japonia miała o to ale, co ubi odjebuje z grą. Nie sądzę, że byłoby to samobójstwo, prędzej ludzie zaczęli by ich oklaskiwać, że poszli po rozum do głowy. No ciężko się z taką tezą nie zgodzić, ale sami widzieliśmy jak na necie wszystko zapłonęło z powodu murzyna. Dla mnie jego kolor jest nieistotny, bo gdyby był zwykłym czarnym samurajem to bym nic nie mówił - to UBI, więc wali mnie fabularna kreacja postaci, bo nawet gdyby był to rodowity Japończyk to i tak byłby tragicznie napisany. Mi tylko przeszkadza to, że jest czołgiem i zupełnie nie tego oczekuję od serii o skrytobójcach. Cytuj
PiotrekP 1 947 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Poza Mirage (tylko przez wytrzymałość postaci) to ta seria od dawna nie jest o skrytobójcach. Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No w sumie @PiotrekP dobrze mówi, bo już sama Valhalla to już jest totalna zwykła rozpierducha. Ponoć Świt Ragnaroku to tam w ogóle nie ma vibe skrytobójców. Cytuj
Josh 4 946 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Kiedyś Capcom skasował całego Residenta i zaczął go robić od nowa, bo wiedział że nie da rady opchnąć chujni inteligentnym, świadomym graczom. Czyżbyśmy mieli powtórkę z rozrywki? Cytuj
messer88 6 695 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu nie zapominajmy o ważnym dla settingu tej gry dodatku - ‘Assassin’s Creed Shadows’ Protagonists Yasuke And Naoe Are LGBTQ+ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi