Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepsze jest to, że jeżeli ubisoft przekłada drugi raz premierę. a nie raz, nie dwa wydawali zabugowane shity. to jak w zasranym stanie musiał wyglądać yasuke w listopadzie czy kiedy tam miała być pierwotna premiera xd

Opublikowano
1 hour ago, Wredny said:

Dla mnie jego kolor jest nieistotny, bo gdyby był zwykłym czarnym samurajem to bym nic nie mówił - to UBI, więc wali mnie fabularna kreacja postaci, bo nawet gdyby był to rodowity Japończyk to i tak byłby tragicznie napisany. Mi tylko przeszkadza to, że jest czołgiem i zupełnie nie tego oczekuję od serii o skrytobójcach.

A mi przeszkadza jak Ubi usiłował wcisnąć nam do gardeł historyczność tej postaci, a jak się sprawa wydała to zaczął graczy wyzywać

Opublikowano
2 godziny temu, jimmy napisał(a):

Ciekawe czy to ostatnia obsuwa będzie.

Nie mają innej opcji bo 31 marca kończy się rok fiskalny i pewnie chcieliby aby ich wyniki roczne nie wyglądały jak totalne gówno zwłaszcza że ważą się ich losy. 

Najważniejsze to aby redakcje miały jakiś preview do końca stycznia to wtedy się przekonamy w jakim stanie jest gra i co tam oferuje faktycznie. 

Opublikowano
23 minuty temu, Qbon napisał(a):

Proszę nie... Będzie z jednej skrajności w drugą.

A.I mu zrobi gierke, wywali 70% teamu i się nagle okaże że zrobi najlepszego assasyna w historii xddd

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

A co jeśli winny XSS, ale nikt głośno nie mówi, bo GP połączone z UBI+?

Gra nie przeszła audytu od potencjalnego nabywcy praw większościowych Ubi - Tencentu. 

https://80.lv/articles/ubisoft-tencent-seem-to-have-put-buyout-talks-on-pause/

--

Innymi słowy Ubisoft musi osiągnąć cel z Shadows do końca marca i wtedy się sprzedać, jak 

Spoiler

dziwka

no cóż, życie

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

No cóż... Drugie przełożenie premiery, nie jest dobrze w takim razie i z samą grą, ale też i z firmą. Ciekawe w jakim stanie wyjdzie to w marcu - o ile wtedy w ogóle wyjdzie, bo nie zdziwi mnie kolejne przesunięcie. 

Opublikowano

Henryczek Boży razi blaskiem nawet potężny Ubisoft :spicy:

Będąc już zupełnie poważnym to od premiery może zależeć przyszłość firmy, więc chcą dowieść coś co trzyma się kupy i będzie miało szanse się sprzedać. Zrozumiałe.

Tylko sprawa jest taka że wokół gry jest kwas, a to bardzo szkodzi obecnie i nie ma co się oszukiwać że jest inaczej. Możliwe że chcą kupić trochę czasu żeby wyciszyć zły marketing wokół tytułu. Tylko mam wątpliwości czy to możliwe, produkują niezły balas i na ostatniej prostej nie odwrócą kilku lat pracy jaką w to włożyli. Nawet jeżeli gra jest wątpliwej jakości to jednak ich sporo kosztowała, a być może rachunek dopiero przyjdzie :reggie:

Skoro już są chętni na zakup ich studiów to i to tacy którzy potencjalnie mają spore wpływy to będą im podcinać nogi żeby zbić cenę. Nie ma złudzeń co do tego. Bardzo, bardzo trudno będzie im się obronić tytułem jak Shadows.