Faka 4 053 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Spoko, ja po prostu nie zdzierżę tego, jak ktoś mi wmawia, że do gry nie wrzucili żadnej ideologii i też nie miało wpływu na sprzedaż gier. Cytuj
Figaro 8 333 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A co napisałeś na początku? Że to jest ich problem numer jeden, a nie że "miało jakiś tam wpływ". Nie przeczę, że niektórzy nie kupili Outlaws przez brzydką babę, bo wiemy czym są niektórzy gracze. 1 Cytuj
Josh 4 951 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Świadomymi konsumentami, którzy nie wspierają swoimi pieniędzmi zjebanych firm ze swoimi zjebanymi agendami? Kurde, chociaż raz z czymś trafiłeś w punkt. Cytuj
Wredny 9 778 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale akurat Avatar i SW Outlaws są mega mocno skażone wirusem woke/DEI i tu wcale nie chodzi o żadną "brzydką babę" - mogę nawet dla beki napisać, że była całkiem ładna - jej wygląd naprawdę nie ma znaczenia w obliczu tego, jak zlewaczała jest cała fabularna reszta. No ale oczywiście zgadzam się z tym, że ich gry zrobiły zjebane dużo przed plagą woke, a to tylko dodatkowo je zepsuło. Cytuj
messer88 6 704 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu ale skąd wiesz grałeś? bo Figaro z pewnością nie grał ale wie lepiej! Cytuj
Zwyrodnialec 1 745 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Przecież czytając takie coś, od razu myślisz, że to translator, albo jakiś Ukrainiec za 1/10 wynagrodzenia , a prawda jest inna. Cytuj
_Red_ 12 086 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Dożyłu ciekawych czasów. W sensie nareszcie poezja Turnaua weszła do mainstreamu Cytuj
Figaro 8 333 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu 48 minut temu, Josh napisał(a): \\ absolutnie zero woke Tak, przeciętny Kowalski jest świadom takich rzeczy i wpływa to na jego decyzje zakupowe xd pracowałem w sklepiku z grami, poziom świadomości przeciętnego gracza jest tutaj absurdalnie przeceniany Cytuj
Josh 4 951 Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu Ej, a gralibyście w coś takiego? Jimmy to wiem, że tak, a co myślą o takim koncepcie wszyscy rasiści, transfobi oraz kalekofobi na forumku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi