Sedrak 878 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia On 1/12/2025 at 1:44 PM, Josh said: \\ absolutnie zero woke Matko jedyno najświętsza, ja nawet nie wiedzioł, że tak takie akcje są... Pisałem to już w DA:V. Dlaczego oni do cholery starają się w wymyślonych światach fantasy czy SF (wiem, że Star Wars to bardziej fantasy niż SF, ale wiecie o chodzi) wrzucają rzeczy z naszej codzienności? Ja chcę pograć w wyimaginowany świat gdzie jest moc, lasery, miecze świetlne, a nie czuć się jak w amerykańskim korpo... Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Co ci się nie podoba, przecież to też jest wyimaginowany świat. Cytuj
Observer 10 883 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd 5 Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Ja pierdole jakby to fajnie wyglądało gdyby nie ten niepasujacy murzyn. Cytuj
Pupcio 19 161 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Ten chiński dzieciak jak z tej bajki up wygląda xD 2 Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 7 godzin temu, Observer napisał(a): Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd Bohater drugiego planu Cytuj
Ma_niek 881 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Jak ten murzyn wogole wygląda na tym arcie xd Cytuj
Josh 5 259 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 32 minuty temu, Pupcio napisał(a): Ten chiński dzieciak jak z tej bajki up wygląda xD No właśnie nie wiem co mnie bardziej rozśmieszyło, to że asfalta umieścili z tyłu czy ten dzieciak wygądający jakby go wkleili z jakiejś bajki Pixara Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 7 godzin temu, Observer napisał(a): Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd Sytuacja podobna do tej z plakatem Star Wars w Chinach 1 8 Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Niebinarny grafik płakal jak projektował Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Boże jakie to generyczne do porzygu. Już całą grę w te 3 minuty widziałeś xd 1 1 Cytuj
Rooofie 191 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Mam wrażenie, że wszystkiego jest znowu za dużo, świat za wielki, znaczników od zajebania i ogromna powtarzalność rodem z Valhalli. Ale mimo wszystko, życzę sobie i wam żeby w końcu ubisoft zrobił dobrą grę Cytuj
Sebas 1 632 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Znowu gameplay bez murzyna? A cóż tak? Valhalla wycisnęła ostatnie soki z tej formuły. Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia O przynajmniej w tej edycji nie morduję się wszystkich stworzeń w zasięgu wzroku tylko rysuje na płótnie. Nice touch Cytuj
Sedrak 878 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Ja próbowałem do Vallhali podejść dwa razy i czułem się jakbym szedł do pracy, a nie grał w grę. Cytuj
suteq 298 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Ależ będzie grane. Aż nie wiem czy nie kupić na PS5 za 3 i pół bomby aby jak najbardziej wesprzeć Ubisoft. 2 Cytuj
Pupcio 19 161 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Musisz kupić edycje z laką jaske jeśli chcesz ocalić ubi od śmierci! Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia To ja już wolę poczekać na GoY Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia No dobra, pograłbym sobie już w tego nowego assassyna. Spoiler A nie, czekaj, niech cena zejdzie do 100 zł Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Pewnie długo nie będziesz musiał czekać Cytuj
Butt 3 468 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Za darmo to jedyna uczciwa cena, poczekam aż będzie na Epic Store. Cytuj
Pupcio 19 161 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Spencer rzuci za pół roku do gejpassa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi