GearsUp 380 Opublikowano poniedziałek o 16:30 Opublikowano poniedziałek o 16:30 NRGeek chwali oprawę, lokacje, mechaniki, eksploracje ale podkreśla, że jest fanem Assassin's Creeda 3 Cytuj
Homelander 2 426 Opublikowano poniedziałek o 17:20 Opublikowano poniedziałek o 17:20 41 minutes ago, suteq said: Nie zapominajmy o Doom Eternal wydanym też 20 marca. Jak można zabijać demony w rocznicę tragicznego wydarzenia dla Japonii No to akurat pasuje, bo Japończycy zabijają swoje demony i tak dalej. Nawiasem mówiąc 19 marca też zła data, bo w 19go marca urodził się przyszły shogun Ashikaga Yoshikatsu, który zginął w wieku 9 lat i wydanie gry w tym dniu może przypomnieć Japończykom o tragicznym zdarzeniu. 21 marca jeszcze gorzej, bo w 1934 miał miejsce pożar na Hokkaido gdzie zginęło 650 osób. Czyli wielokrotnie więcej niż w ataku na metro No nie da się po prostu wydać tej gry. Dobrze, że zrezygnowali z wydania 14go lutego, bo dokładnie 14go lutego 1944 roku rozpoczęło się antyjapońskie powstanie na Jawie. Już nie wspomnę nawet o tym, że w tym dniu w 1945 roku zanotowano rekord opadów śniegu, jest więc spora szansa, że ktoś na tym śniegu się wyjebał i ryj rozbił. Tragedia za tragedią. I weź tu wydaj giereczkę nie obrażając nikogo 1 1 Cytuj
Shen 9 966 Opublikowano wtorek o 08:39 Opublikowano wtorek o 08:39 Dziennikarze pozytywnie nastawieni. Chciałbym dożyć nowego Tenchu, tu była szansa na namiastke chociaz, ale musieli to zjebac. Cytuj
Homelander 2 426 Opublikowano wtorek o 08:44 Opublikowano wtorek o 08:44 Po tym co te wszystkie strony odjebały z Dragon Age nawet nie patrzę na ich "playtesty" czy "recenzje". Szkoda czasu mi na reklamy czy propagandę pod płaszczykiem obiektywizmu. Już przecież wiadomo czym Shadow jest: to Assassin. Ze wszystkimi jego wadami i zaletami wiadomymi od czasów Origin. Ani Ubi nie spierdoliło, ani nie wzniosło się ponad to co robią od lat. Cytuj
KrYcHu_89 2 483 Opublikowano wtorek o 08:45 Opublikowano wtorek o 08:45 1 minutę temu, Shen napisał(a): Dziennikarze pozytywnie nastawieni. Chciałbym dożyć nowego Tenchu, tu była szansa na namiastke chociaz, ale musieli to zjebac. Zabrakło jeszcze "Ghost of Tsushima in Space" xD. 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Po tym co te wszystkie strony odjebały z Dragon Age nawet nie patrzę na ich "playtesty" czy "recenzje". Szkoda czasu mi na reklamy czy propagandę pod płaszczykiem obiektywizmu. Już przecież wiadomo czym Shadow jest: to Assassin. Ze wszystkimi jego wadami i zaletami wiadomymi od czasów Origin. Ani Ubi nie spierdoliło, ani nie wzniosło się ponad to co robią od lat. Review to jeszcze pół biedy, ale preview to już się zeszmaciły totalnie i to takie tuzy jak PCGamer, bo Eurogamer to wiadomo, że gówno. Cytuj
Donatello1991 1 473 Opublikowano wtorek o 08:50 Opublikowano wtorek o 08:50 Skończyłem właśnie słuchać rocka i Borysa xd i oni mówią,że mają graczy za kompletnych idiotów. Dodatkowo zamiast ewoluować to się cofają. Kiepskie dialogi. Świat piekny. Cytuj
KrYcHu_89 2 483 Opublikowano wtorek o 08:56 Opublikowano wtorek o 08:56 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Skończyłem właśnie słuchać rocka i Borysa xd i oni mówią,że mają graczy za kompletnych idiotów. Dodatkowo zamiast ewoluować to się cofają. Kiepskie dialogi. Świat piekny. Brzmi jak każde AC, poza tym, nie lubię jak gry się traktuje powierzchownie, ja tam gram w AC zawsze z wyłączonymi conamniej kilkoma wspomagaczami i wtedy jest wczuwka w ten świat. Zależy co kto lubi. Tutaj też zresztą potwierdzili już, że będzie można eksplorować samemu Cytuj
Homelander 2 426 Opublikowano wtorek o 09:08 Opublikowano wtorek o 09:08 17 minutes ago, Donatello1991 said: Skończyłem właśnie słuchać rocka i Borysa xd i oni mówią,że mają graczy za kompletnych idiotów. Dodatkowo zamiast ewoluować to się cofają. Kiepskie dialogi. Świat piekny. Brzmi dokładnie jak każda gra od Ubi. Cytuj
KrYcHu_89 2 483 Opublikowano wtorek o 09:10 Opublikowano wtorek o 09:10 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Brzmi dokładnie jak każda gra od Ubi. Co nie zmienia faktu, że nie ma lepszych gier do biegania po mapie i podziwiania miejsc historycznych. Cytuj
Homelander 2 426 Opublikowano wtorek o 09:14 Opublikowano wtorek o 09:14 No nikt nie zaprzecza, że Assassiny mają mnóstwo zalet. Mają też mnóstwo wad i głupot. Można się tych wad było pozbyć zachowując zalety. Ale to by trzeba było wyjąć głowę z własnego tyłka. Cytuj
KrYcHu_89 2 483 Opublikowano wtorek o 09:15 Opublikowano wtorek o 09:15 Teraz, Homelander napisał(a): No nikt nie zaprzecza, że Assassiny mają mnóstwo zalet. Mają też mnóstwo wad i głupot. Można się tych wad było pozbyć zachowując zalety. Ale to by trzeba było wyjąć głowę z własnego tyłka. No na to w tej firmie już może być za późno, może pod inną nazwą :D. Cytuj
Homelander 2 426 Opublikowano wtorek o 09:18 Opublikowano wtorek o 09:18 Just now, KrYcHu_89 said: No na to w tej firmie już może być za późno, może pod inną nazwą :D. Mam ogromny ból dupska i o Ubi i o Bethesdę. Obydwie firmy produkują gry w fantastycznych settingach z absolutnie niesamowitymi założeniami. I obydwie wypierdalają się na podstawowych elementach typu fabuła, gameplay. 2 Cytuj
DarkStar 171 Opublikowano wtorek o 10:09 Opublikowano wtorek o 10:09 Kurde, jestem fanatykiem feudalnej Japonii, to jeden z moich ulubionych settingów, ale nie wiem czy dam radę grać w Valhallę w nowej skórce. Nie udało mi się ukończyć tej gry, skradanie i parkour są zepsute co najmniej od Origins (akurat Origins i Odyssey były dla mnie niepozbawione wad, ale nadal super się w nich bawiłem), walka nie daje funu, bo wrogów się długo tłucze jak manekina kijem, a gry są ogólnie płytkie. Patrzę na te gameplaye i ja tam widzę po prostu czwartą odsłonę AC po reboocie serii. Więcej tego samego w nowej lokalizacji geograficznej. Czuję, że nie mam siły na to. W AC mi bardzo brakuje wpisów w Animusie, które pojawiały się w dawnych odsłonach. Osobiście lubiłem je czytać, bo generalnie lubię historię. Czasem też te wpisy były lekko humorystyczne, podobał mi się ironiczny komentarz do niektórych miejsc czy wydarzeń. Jakoś z Discovery Tour mi się nie chciało korzystać, chyba zbyt czasochłonne to, a miejscówki już widziałem przechodząc grę. 2 1 Cytuj
Observer 10 696 Opublikowano wtorek o 12:00 Opublikowano wtorek o 12:00 Ja zrobiłem praktycznie cały Discovery tour w Origins, bardzo fajny dodatek. Zdecydowanie więcej można się z niego dowiedzieć o Egipcie, niż z wycieczki do Egiptu - bo z prawdziwej wycieczki dowiesz się tylko że muzułmanie to banda zakłamanych oszustów i żebraków którzy na każdym kroku chcą cię wyruchać na hajs. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano wtorek o 12:14 Opublikowano wtorek o 12:14 1 godzinę temu, DarkStar napisał(a): Kurde, jestem fanatykiem feudalnej Japonii, to jeden z moich ulubionych settingów, ale nie wiem czy dam radę grać w Valhallę w nowej skórce. Nie udało mi się ukończyć tej gry, skradanie i parkour są zepsute co najmniej od Origins (akurat Origins i Odyssey były dla mnie niepozbawione wad, ale nadal super się w nich bawiłem), walka nie daje funu, bo wrogów się długo tłucze jak manekina kijem, a gry są ogólnie płytkie. Patrzę na te gameplaye i ja tam widzę po prostu czwartą odsłonę AC po reboocie serii. Więcej tego samego w nowej lokalizacji geograficznej. Czuję, że nie mam siły na to. Mam podobnie. To znaczy - Origins strasznie mi siadło jako odświeżenie formuły AC plus paradoksalnie było najciekawsze i nie było aż tak bardzo rozdmuchane w rozmiarze i w ilości powtarzających się aktywności jak dwie następne części. Tym bardziej, że miałem wtedy za sobą parę lat przerwy od serii po Black Flag i ogólnym zniesmaczeniu, w jakim kierunku AC3 poszło. Odyssey po kilku godzinach strasznie mnie nużyło do tego stopnia, że poddałem się z dalszym przechodzeniem gry. W przypadku Valhalli - początkowo bardzo entuzjastycznie podchodziłem do gierki i ba, nawet nosiłem się z zamiarem wyczyszczenia całej Anglii, ale w pewnym momencie zaczęła mnie tak strasznie nużyć, że na szybkości pokończyłem ciekawsze wątki, doprowadziłem główną linię fabularną i rzuciłem grę w kąt, nie wracając już do niej nigdy. Przy Shadows widzę, że znowu musiałbym miętolić tą samą formułę z niewielkimi zmianami (no chyba, że po premierze się okaże, że jednak jestem w strasznym błędzie) i nawet nie wiem, czy mam na to ochotę. Na samą myśl czuję się jak picrel. 1 Cytuj
Homelander 2 426 Opublikowano wtorek o 12:38 Opublikowano wtorek o 12:38 No dokładnie. Ja też bym chętnie zanużył się w Origins i Odyssey, bo uwielbiam i Egipt i Grecję. Tak samo w Shadows. Ale jak mam grać, bo to jest w końcu gra, to mi się absolutnie odechciewa. To samo mam z grami Bethesdy. No Fallout 4 - przecież setting tej gry jest absolutnie doskonały. To samo Starfield. I wytrzymuję w tych grach może kilka godzin i dostaję drgawek od postaci, fabuły, dialogów. Koszmar. 1 1 Cytuj
Basior 1 147 Opublikowano wtorek o 12:43 Opublikowano wtorek o 12:43 Eh, a Fallout 3 i Skyrim do tej pory robią. Co się stało, że się tak odwaliło. Valhalla miała dla mnie jedną wadę (mimo że lepsza od ODyseeyy) - zero powiązania między regionami, taki odosobnione to że jprdl. Nic nie miało znaczenia co zrobiłęś Cytuj
DarkStar 171 Opublikowano wtorek o 14:34 Opublikowano wtorek o 14:34 Zaczyna mi się podobać ta gra Cytuj
Sedrak 861 Opublikowano wtorek o 15:13 Opublikowano wtorek o 15:13 2 hours ago, Homelander said: No dokładnie. Ja też bym chętnie zanużył się w Origins i Odyssey, bo uwielbiam i Egipt i Grecję. W punkt. Do Vallhali podchodziłem trzy razy i nie mogłem w to grać. Odpaliłem Origins I zakochałem się w Egipcie do tego stopnia, że z chęcią chce odwiedzić ruiny miast, ALE myślałem dosłownie biegać po mapie i omijać połowę zawartości, bo wiedziałem, że jak tylko zacznę czyścić mapę (jak w Wiedźminie czy Kingdome Come) to znudzi mnie to w chuj i zostawię. Chciałbym właśnie, by skupili się na tych aspektach, zrobili grę na maks 40 godzin i elo Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano wtorek o 15:21 Opublikowano wtorek o 15:21 Cytat Ubisoft closes another studio, announces layoffs at 3 more as part of 'ongoing efforts to prioritize projects and reduce costs' The closure of Ubisoft Leamington and layoffs at the Düsseldorf, Stockholm, and Reflections studios will see 185 people put out of work. Cytuj
jimmy 1 452 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Czapeczki dla forumowiczów już gotowe Cytuj
Josh 5 103 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Nie za dużo jak na tych wszystkich trzech forumowiczów, którzy w to zagrają? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi