Symeon_88 35 Opublikowano wtorek o 08:26 Opublikowano wtorek o 08:26 W dniu 5.02.2025 o 16:52, Faka napisał(a): No ja tam dam dałem preordera, niech Ubi się tam trzyma, bo nie widzę następcy, który by ogarniał historyczne open worldy. Owszem rozwija się - Warhorse. 2 Cytuj
Figaro 8 398 Opublikowano wtorek o 13:03 Opublikowano wtorek o 13:03 Cytat At the time of writing, Shadows currently has around 300,000 pre-orders, said sources and Odyssey's day one player numbers were between 400-450,000; a gap of around 100-150,000 that needs to be made up in the next four weeks. https://insider-gaming.com/assassins-creed-shadows-release-date/ Cytuj
jimmy 1 614 Opublikowano wtorek o 16:02 Opublikowano wtorek o 16:02 Kwiknę jak to będzie najlepiej sprzedający się Asasyn w historii serii nie starczy maści na ból dupy dla wszystkich hejterków 1 Cytuj
czarek250885 340 Opublikowano wtorek o 16:08 Opublikowano wtorek o 16:08 (edytowane) 6 minut temu, jimmy napisał(a): Kwiknę jak to będzie najlepiej sprzedający się Asasyn w historii serii nie starczy maści na ból dupy dla wszystkich hejterków Najlepsza seria o zabójcy to Tenchu. AC z gry na grę notuję spadek w dół pod każdym względem. Nie rozumiem tylko czemu oni sami sobie krzywdę robią własnymi decyzjami. Nie chcę ich upadku ponieważ lubię ich gry z serii FC. Edytowane wtorek o 16:09 przez czarek250885 Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano wtorek o 18:24 Opublikowano wtorek o 18:24 2 hours ago, jimmy said: Kwiknę jak to będzie najlepiej sprzedający się Asasyn w historii serii nie starczy maści na ból dupy dla wszystkich hejterków Po pierwsze raczej Valhalli nie przebiją. Po drugie po prostu najlepiej sprzedający się Assassin może nie wystarczyć. Ta gra musi się sprzedać wybitnie Cytuj
jimmy 1 614 Opublikowano wczoraj o 09:56 Opublikowano wczoraj o 09:56 No tak, ale sami sobie winni przez ostatnie lata robiąc dużo, średnio i sprzedając poniżej oczekiwań. Więc teraz nawet dobry Asasyn może nie wystarczyć, tak jak nie wystarczył rewelacyjny Książę Persji. To będzie ciekawy miesiąc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi