Mustang 1 804 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 14 hours ago, GearsUp said: Ale teraz to pierdolisz porównując to fioletowe gówno z pięknymi krajobrazami w AC Krajobrazy może piękne, ale krajobrazy się znudzą po godzinie, skoro świat to tylko kolejne ubigame. Twórcy są mistrzami tworzenia martwych scenerii z minimalnymi możliwościami interakcji jeśli nie liczyć mordowania wtórnych przeciwników. Cytuj
Słupek 2 230 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca było do przewidzenia, że będą zabawy czarna klingą na małe japonskie dupska... 1 Cytuj
Sebas 1 656 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ale byłoby śmieszniej jakby japończyk wierzgał z bólu a my byśmy go od tyłu "atakowali" maszując krzyżyk aż do eksplozji odbytu w kolorach tęczy. Takich rewolucyjnych mechanik oczekuję od ubisoftu. Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Pewnie mało kogo interesuje, ale jak gra utraci połączenie z internetem to trofea nie wpadają. Fantastyczna mechanika... 1 Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Skoro można kupić znaczniki na mapie w ramach mikrotransakcji to może i trofea będzie można Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Trofea wpadną później jak gra przemieli się z netem. To już nie te czasy. Cytuj
SpacierShark123 1 540 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 2 godziny temu, Słupek napisał(a): było do przewidzenia, że będą zabawy czarna klingą na małe japonskie dupska... Uważaj co piszesz na PPE dostałem bana na kilka dni za identyczny post. Dodatkowo warto podkreślić że ponoć jest możliwy romans z siostrą Nobunagi, które w Japonii była znana z cnoty i oddania swojemu mężowi, możliwe że miała Polskie korzenie to by wszystko tłumaczyło. 3 Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): są gdzieś jeszcze kolekcjonerki?? Cytuj
Wredny 10 097 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 22 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a): Dodatkowo warto podkreślić że ponoć jest możliwy romans z siostrą Nobunagi, które w Japonii była znana z cnoty i oddania swojemu mężowi, możliwe że miała Polskie korzenie to by wszystko tłumaczyło. Ale ten romans to pewnie tylko z Naoe, bo UBI tylko takie związki promuje. Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 6 godzin temu, tjery napisał(a): PS5: Resolution Mode: Dynamic 1620p/30fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing ON) Balanced Mode (only on 120Hz): Dynamic 1440p/40fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing ON) Performance Mode: Dynamic 1440p/60fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing Off) Okazuje się, że RTGI (z pewnymi ograniczeniami) na Pro jest też w 60 fps. Brawo Ubisoft. Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 44 minuty temu, Wredny napisał(a): Ale ten romans to pewnie tylko z Naoe, bo UBI tylko takie związki promuje. Jak jest czarny to może. Niezgodni z lewicowym ekstremizmem są tylko biali hetero mężczyźni. Cytuj
Wredny 10 097 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Okazuje się, że RTGI (z pewnymi ograniczeniami) na Pro jest też w 60 fps. Brawo Ubisoft. Aaa... to o tym tam było, bo ja sobie myślałem, że ten tjery to już całkiem ześwirował i oprócz stosowania PeCetowej nowomowy, oczekuje, że będziemy rozumieć również alfabet Morse'a (tak, mam białe tło forumka, jak człowiek). 4 Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) Mamy to. Płynne przejście od niepotrzebnego nikomu pecetowego dodatku, który praktycznie nic nie zmienia i gra wygląda tak samo do "A DRAMATIC IMPROVEMENT", bo pojawiło się na konsoli. Oczywiście ponownie bardziej odnośnie komentarzy, bo samo DF zawsze sobie zdawało sprawę z tego jaką różnicę robi RTGI. Edytowane 19 marca przez tjery 1 Cytuj
Qbon 432 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Tylko coś słaba ta bazowa rozdzielczość na pro w trybie 60 FPS, bo chyba spada poniżej 1080p. Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 1 minutę temu, Qbon napisał(a): Tylko coś słaba ta bazowa rozdzielczość na pro w trybie 60 FPS, bo chyba spada poniżej 1080p. Tak, rozdziałka, jakość obrazu i inne ustawienia takie same jak na bazowym. Cytuj
Qbon 432 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 2 minuty temu, tjery napisał(a): Tak, rozdziałka, jakość obrazu i inne ustawienia takie same jak na bazowym. W trybie jakości nieco wyższa na pro ale w perf szału ni ma. Zresztą widać tam na filmie momentami wyraźne migotanie różnych elementów obrazu. Cytuj
Daddy 4 303 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca czyli pro dostało patcha z czernią coś co dostał indiana po premierze na XSX/XSS bez potrzeby szrota za 4K, cerny geniusz odnośnie romansów Spoiler Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) 2 minuty temu, Daddy napisał(a): czyli pro dostało patcha z czernią Następny. Ogólnie to sobie możesz nawet zmniejszyć jasność w TV i też będziesz miał RTGI. Edytowane 19 marca przez tjery Cytuj
łom 2 177 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 18 minut temu, tjery napisał(a): "A DRAMATIC IMPROVEMENT" Tym bardziej jest to dramatic improvement jak okazuje się (1:55 filmiku) że zwykłe oświetlenie dostało eleganckiego downgoarda w stosunku do poprzednich części xd 1 Cytuj
darkos 4 371 Opublikowano środa o 18:22 Opublikowano środa o 18:22 Wiem że rak. Ale bawiłem się doskonale w Black Flag, równie dobrze w Egipcie w Origins, Potem tak samo dobrze w Greckiej Odyseii. No i tak już średnio w Valhalli to jednak zamówiłem Japończyka. Materiałów z Shadows widziałem praktycznie tyle co nic bo nie chciałem psuć sobie zabawy, ale i tak podobało mi się to co widziałem, więc biorę praktycznie w ciemno. Wyjebane mam na opinie internetowych youtubowych sprzedajnych zer i to ja zdecyduje czy będzie mi przeszkadzać miliony znaczników na mapie. Po ograniu Ghost of Tsushima nadal brakuje mi klimatu feudalnej Japan. I będę nadal odkrywać miejscówki, zbierać bronie, zabijać samurajów i co tam jeszcze gra zaoferuje. 3 Cytuj
szurubur 131 Opublikowano środa o 18:27 Opublikowano środa o 18:27 sam bym kupil za te 230 zl ale 320 zl za ubigame to trochę za drogo, trzeba bedzie poczekac na uzywkę albo promocję. Star wars lata juz za 120 zl w sklepach :p Cytuj
czarek250885 371 Opublikowano środa o 18:36 Opublikowano środa o 18:36 8 minut temu, szurubur napisał(a): sam bym kupil za te 230 zl ale 320 zl za ubigame to trochę za drogo, trzeba bedzie poczekac na uzywkę albo promocję. Star wars lata juz za 120 zl w sklepach :p Ich gry po miesiącu już schodzą z ceny, a za pół roku to już będzie do przełknięcia. Cytuj
czeskimaster 3 460 Opublikowano środa o 18:59 Opublikowano środa o 18:59 Przy zakupie Ubisoft plus premium, za coś ponad 70 zł, gra powinna być dostępna na Series i Pc. Cytuj
SpacierShark123 1 540 Opublikowano środa o 19:12 Opublikowano środa o 19:12 Kto by pomyślał że nawet Prime minister Japonii jest grifterem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi