PiotrekP 2 170 Opublikowano czwartek o 07:52 Opublikowano czwartek o 07:52 Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Strach to będzie po KCD2 uruchamiać. Chyba odpuszczę. Na PC podobno bardzo duże wymagania. I dobrze chyba zrobisz. To trochę jak z pompkami z psplusa- nawet nie ma sensu do biblioteki dodawać bo "może kiedyś sprawdzę" Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano czwartek o 07:54 Opublikowano czwartek o 07:54 (edytowane) 6 godzin temu, Homelander napisał(a): Mega jestem zaskoczony tą recenzją, bo wiedząc, że NRGeek jest fanbojem serii, spodziewałem się może nie laurki, ale jednak pozytywnej opinii. A jest wręcz przeciwnie i jego wnioski są bardzo podobne do tych, które wysnuł Rock - nuda nuda nuda. No i kolejna osoba twierdząca, że Yasuke jest tam niepotrzebny. Zwykły tokenizm dla odhaczenia checklisty. Sytuacja jest mega ciekawa teraz. Gra ma marne szanse na przekonanie nowych graczy, a starzy narzekają. Zobaczymy jak się to sprzeda i co dalej. - bądź Ubisoftem, którego istnienie zależy od tego jak się sprzeda Assassin's Creed Shadows - przełóż premierę o kilka miesięcy, żeby dopieścić gierkę, aby broń boże nie doszło do wtopy - wypierdol 2 ciężarówki dolarów aby opłacić IGN, Kotaku i całą resztę pseudoportali o grach - wypierdol 4 ciężarówki dolarów na marketing - bądź świadkiem jak woke położyło twojego kolegę Bioware z ich ostatnią produkcją - bądź świadom jak takie wątki zadziałają na graczy, którzy są już zmęczeni wciskaniem wszędzie DEI - wysraj się w całości na japońską kulturę oraz zostaw w grze murzyna, motywy homo, transa i wszystkie cut-scenki jak się ze sobą obściskują Edytowane czwartek o 07:56 przez Josh 2 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 08:08 Opublikowano czwartek o 08:08 Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Strach to będzie po KCD2 uruchamiać. Chyba odpuszczę. Na PC podobno bardzo duże wymagania. AC + Avowed z domieszką mechów na Nintendo jako odtrutka, brzmi jak heroina na następne tygodnie. Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano czwartek o 08:38 Opublikowano czwartek o 08:38 Mam szczerą nadzieję, że Ubi przejedzie się na swoim zachowawczym i, w ich mniemaniu, bezpiecznym działaniu mocno Cytuj
suteq 375 Opublikowano czwartek o 09:08 Opublikowano czwartek o 09:08 Godzinę temu, Josh napisał(a): - bądź świadkiem jak woke położyło twojego kolegę Bioware z ich ostatnią produkcją - bądź świadom jak takie wątki zadziałają na graczy, którzy są już zmęczeni wciskaniem wszędzie DEI - wysraj się w całości na japońską kulturę oraz zostaw w grze murzyna, motywy homo, transa i wszystkie cut-scenki jak się ze sobą obściskują 9 Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano czwartek o 09:25 Opublikowano czwartek o 09:25 Tu już nawet nie chodzi o moje przekonania. Po prostu staram się zrozumieć logikę firmy na skraju upadku, której przyszłość zależy od jednej gry i doskonale zdaje sobie sprawę jak ludzie pochodzą do kwestii DEI i jak może im to utrudnić sprzedanie swojego produktu, a i tak zawzięcie forsuje te fanaberie. No to akurat trzeba im uczciwie przyznać: trzymają się swoich zasad do samego końca Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SlimShady 3 548 Opublikowano czwartek o 09:26 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 09:26 2 17 Cytuj
Sebas 1 656 Opublikowano czwartek o 09:32 Opublikowano czwartek o 09:32 Gierka z elementami RPG w 21 wieku bez homoseksualizmu? Niedoczekanie! Teraz to od tego się zaczyna tworzyć gry. Pierwsze co dopracowali to scenka z jaske i transem. 1 Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano czwartek o 09:49 Opublikowano czwartek o 09:49 DEI to nie jest problem tej gry. Yasuke dostajemy dopiero po kilkunastu godzinach gry i w zasadzie nie trzeba nim grać. Jasne, jego sama obecność to przykład tokenizmu, ale dałoby się to przeżyć gdyby reszta to nie była nudna, typowa ubigra bez polotu i nuty natchnienia Cytuj
Wredny 10 097 Opublikowano czwartek o 10:01 Opublikowano czwartek o 10:01 5 godzin temu, Przemas10pl napisał(a): ale jeszcze do końca łudziłem się, że fabuła i gameplay się wybronią Serio? Od dobrych kilkunastu gier UBI nie wypuściło niczego z dobrą fabułą, więc nie wiem, skąd takie nierealne oczekiwania Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 10:18 Opublikowano czwartek o 10:18 Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D? Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano czwartek o 10:18 Opublikowano czwartek o 10:18 15 minutes ago, Wredny said: Serio? Od dobrych kilkunastu gier UBI nie wypuściło niczego z dobrą fabułą, więc nie wiem, skąd takie nierealne oczekiwania Ja miałem nikłe, bo nikłe, ale jednak nadzieje oparte na tym, że ta gra to być albo nie być dla Ubi, że firma ma nóż na gardle. I że w tych koszmarnych okolicznościach wyjmie głowę z własnej dupy. Ale nie. Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano czwartek o 10:32 Opublikowano czwartek o 10:32 Ja chciałbym tylko powiedzieć, że nie grałem w Avatara, nie grałem w SW: Outlaws i serio nic złego się nie stało, nie straciłem nic. Podobnie zrobię w przypadku AC: Shadows i jestem pewny, że tak samo wyjdę z tego cało. Polecam taki styl życia. 2 Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano czwartek o 10:33 Opublikowano czwartek o 10:33 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D? No bardzo ciekawe, że gra się podoba ludziom którzy zdecydowali się wyjebać trzy bomby na grę pomimo wszystkiego co było o niej wiadomo. Tą samą logiką wyrób sobie zdanie o byciu zruchanym analnie przez pedała na podstawie opinii ludzi którzy wydali hajs na bycie wyruchanym przez gejowskiego prostytuta. Zdaje się że grupa, która decyduje się na taki wydatek po prostu lubi być ruchana w dupę - a nie że ruchanie w dupę jest uniwersalnie dobrym doświadczeniem którego nie lubią tylko hejterzy co biją meneli. Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano czwartek o 10:34 Opublikowano czwartek o 10:34 Krychu gdy 30k w Asasyna: sukces w chuj! Krychu gdy 30k w takiej innej gierce co nie jest asasynem: no cóż, totalna klapa, ale to było wiadomo od początku. Uwielbiam tego typa Cytuj
Shen 10 469 Opublikowano czwartek o 10:36 Opublikowano czwartek o 10:36 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ten chory pojeb już chyba z 10 filmow o AC wrzucił od wczoraj trzeba mieć ciężkie niedojebanie, zeby tego typa oglądac. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 10:38 Opublikowano czwartek o 10:38 11 minut temu, Bzduras napisał(a): Krychu gdy 30k w Asasyna: sukces w chuj! Krychu gdy 30k w takiej innej gierce co nie jest asasynem: no cóż, totalna klapa, ale to było wiadomo od początku. Uwielbiam tego typa 30k? Gra będzie miała do piątku wieczór 150k, czekam na twoje wypociny wtedy xD. 9 minut temu, Shen napisał(a): Ten chory pojeb już chyba z 10 filmow o AC wrzucił od wczoraj trzeba mieć ciężkie niedojebanie, zeby tego typa oglądac. Ale jaki popularny, że nawet o nim piszą w recenzji gry, hahaha ale wojenki (^^). 13 minut temu, Observer napisał(a): No bardzo ciekawe, że gra się podoba ludziom którzy zdecydowali się wyjebać trzy bomby na grę pomimo wszystkiego co było o niej wiadomo. Tą samą logiką wyrób sobie zdanie o byciu zruchanym analnie przez pedała na podstawie opinii ludzi którzy wydali hajs na bycie wyruchanym przez gejowskiego prostytuta. Zdaje się że grupa, która decyduje się na taki wydatek po prostu lubi być ruchana w dupę - a nie że ruchanie w dupę jest uniwersalnie dobrym doświadczeniem którego nie lubią tylko hejterzy co biją meneli. Nie no wiadomo, powiedz to innym grom za 350 zł z ocenami na poziomie 40% (MH Wilds, Starfield, DA, Forza itp. a zresztą wyjebane). Widać po prostu dobry, solidniejszy release Ubisoftu, niż przy Outlaws, czy Mirage. Firma i tak pewnie zostanie sprzedana anyway. Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano czwartek o 10:47 Opublikowano czwartek o 10:47 (edytowane) 12 minut temu, Shen napisał(a): Ten chory pojeb już chyba z 10 filmow o AC wrzucił od wczoraj trzeba mieć ciężkie niedojebanie, zeby tego typa oglądac. Nie żeby coś ale to są po prostu shoty ze streama, a nie dedykowane filmy nad którymi siedział - on sobie siada na streamie i oglądy filmy innych ludzi o AC przez a potem jego edytorzy wrzucają shoty na youtube, a on zgarnia za to 100k pln miesięcznie Niestety póki youtube nie upierdoli reaction channels to jest najłatwiejszy sposób na robienie pieniędzy - taki Ciekawe Historie nad półgodzinnymi filmem siedzi po kilka miesięcy, a Kiszak sobie potem ten film obejrzy na streamie a potem wrzuca do siebie na yt, a pracy w tym zero - sumarycznie więc ma po 8 w chuj dlugich filmów dziennie w ten prosty sposób. Edytowane czwartek o 10:48 przez Observer Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 10:48 Opublikowano czwartek o 10:48 Teraz, Observer napisał(a): Nie żeby coś ale to są po prostu shoty ze streama, a nie dedykowane filmy nad którymi siedział - on sobie siada na streamie i oglądy filmy innych ludzi o AC przez a potem jego edytorzy wrzucają shoty na youtube, a on zgarnia za to 100k pln miesięcznie Niestety póki youtube nie upierdoli reaction channels to jest najłatwiejszy sposób na robienie pieniędzy - taki Ciekawe Historie nad półgodzinnymi filmem siedzi po kilka miesięcy, a Kiszak sobie potem ten film obejrzy u siebie i wrzuca do siebie, a pracy w tym zero - sumarycznie więc ma po 8 filmów w chuj dlugich filmów dziennie w ten prosty sposób. 100k? Nie no tyle to chyba nie, ale zamiast tego powinien siedzieć w pierdlu, więc o tyle za dużo :D. Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano czwartek o 10:48 Opublikowano czwartek o 10:48 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): 30k? Gra będzie miała do piątku wieczór 150k, czekam na twoje wypociny wtedy xD. Dla mnie może być i 20 milionów, kumasz - mam to w dupie Po prostu śmiesznie się ogląda Ciebie z boku jak miotasz się z narracją w zależności od tego, czy coś lubisz czy nie. 1 Cytuj
jimmy 1 683 Opublikowano czwartek o 10:49 Opublikowano czwartek o 10:49 Kiszak? Za dwa lata fame mma, a za cztery sznur. Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 10:50 Opublikowano czwartek o 10:50 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Dla mnie może być i 20 milionów, kumasz - mam to w dupie Po prostu śmiesznie się ogląda Ciebie z boku jak miotasz się z narracją w zależności od tego, czy coś lubisz czy nie. No nie wiem i nie powiem co to za gra, która już dawno została przez AC rozjechana. Fajnie zrobili to cięcie w stylu MGR. Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano czwartek o 10:53 Opublikowano czwartek o 10:53 3 minutes ago, Observer said: Nie żeby coś ale to są po prostu shoty ze streama, a nie dedykowane filmy nad którymi siedział - on sobie siada na streamie i oglądy filmy innych ludzi o AC przez a potem jego edytorzy wrzucają shoty na youtube, a on zgarnia za to 100k pln miesięcznie Niestety póki youtube nie upierdoli reaction channels to jest najłatwiejszy sposób na robienie pieniędzy - taki Ciekawe Historie nad półgodzinnymi filmem siedzi po kilka miesięcy, a Kiszak sobie potem ten film obejrzy na streamie a potem wrzuca do siebie na yt, a pracy w tym zero - sumarycznie więc ma po 8 w chuj dlugich filmów dziennie w ten prosty sposób. Prosta sprawa - nie oglądać chwasta. Nie mam nic przeciwko reakcjom na filmy, takie Snakeiter robi to bardzo fajnie, widać, że jednak do tego przysiadł. Ale ten Kiszczak to zwyczajny pasożyt, a jakość tych jego filmów to tragedia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi