Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde no trochę jednak szkoda tych Japończyków, pewnie musi im się gotować pod kopułą. Wiadomo niby to tylko gra, ale te filmy z dekapitacji na pewno obrażą niejednego samuraja, ciekawe ile pozwów się szykuje, CI Francuzi to jednak nieźli debile są xD. 

Opublikowano

Tylko, że w poprzednich seriach też przedstawiali jakieś świątynie i inne rzeczy, też można było robić jakieś krzywe akcje i nikt z tego powodu nie płakał. Dlatego też całe to obsranie się ministrów z Azji jest trochę nad wyraz, oprócz niektórych rzeczy. Rozumiem, że dla kogoś może to być obraźliwe i tak dalej, ale to nadal dzieło fikcyjne, a nie prawdziwe życie. Wątpliwe jest, że ktoś ogra Shadows i będzie leciał do Japonii aby rozwalać stoły w świątyni czy dopuszczać się aktów wandalizmu.

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Czekam na reckę Klocucha, chłopak będzie rozdarty bo z jednej strony gramy mocarnym murzynem, a z drugiej babą. 

Fakt, to jest idealny materiał zrodłowy dla niego :). 

8 minut temu, TuPaz napisał(a):

Tylko, że w poprzednich seriach też przedstawiali jakieś świątynie i inne rzeczy, też można było robić jakieś krzywe akcje i nikt z tego powodu nie płakał. Dlatego też całe to obsranie się ministrów z Azji jest trochę nad wyraz, oprócz niektórych rzeczy. Rozumiem, że dla kogoś może to być obraźliwe i tak dalej, ale to nadal dzieło fikcyjne, a nie prawdziwe życie. Wątpliwe jest, że ktoś ogra Shadows i będzie leciał do Japonii aby rozwalać stoły w świątyni czy dopuszczać się aktów wandalizmu.

6 minut temu, Bzduras napisał(a):

Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem.

Wiadomo odklejka w drugą stronę, natomiast jednak obecnie gry są po pierwsze bardziej realistyczne, po drugie więcej w nich polityki i czasy inne. A Japonia to też inna kultura jednak i jakiś tam szacunek mają do takich rzeczy. No ale grę sklasyfikowali jest w sprzedaży, więc mogą sobie kupić i tyle. Najwyżej się ubrażą i zrobią grę o mordowaniu murzynów. 

Opublikowano
21 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

nie no to już jest Manhunt :leo:

Już nie ma w tej serii kary za mordowanie cywilów czy tylko murzyn może tak robić i jest to traktowane jako swego rodzaju SMACZEK?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D?

image.png.a52549e6672446b4848f7456660b3781.png

image.thumb.png.59c0cd03e0dcabccb6e161cdf1355783.png

W jeden dzien juz przeszli gre. Wrazenia pewnie po kilku godzinach gry. Ciekawe czy sie zmienia juz po jakis 30h? I przede wszystkim, ilu z tych graczy ukonczy gre? To bedzie wyznacznik dla mnie.

Opublikowano
1 hour ago, KrYcHu_89 said:

Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D?

image.png.a52549e6672446b4848f7456660b3781.png

image.thumb.png.59c0cd03e0dcabccb6e161cdf1355783.png

Przecież to tak znana marka, że robiąc kolejną część na jedno kopyto, można łatwo zadowolić wiernych fanów. Sam mam takiego kumpla, ogrywa wszystkie asasyny i wystarczy mu to samo po raz kolejny tylko w innych realiach, żeby spędzić z grą kilkadziesiąt godzin. 

Problemem jest, że Ubi nie robi praktycznie nic, żeby przekonać graczy, których seria znużyła dobre kilka części temu. Testują jedynie kolejne epoki i miejsca. 

W dużej mierze wynika to ze zbytniej częstotliwości tych gier, nawet gdyby to Rockstar wydawał nowe GTA co rok, ludziom by się przejadło. 

Opublikowano
45 minut temu, Bzduras napisał(a):

Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem.

Białych i katolików to w propagandowych produkcjach lewackich korporacji można dowolnie nakurwiać. Obudź mnie jak będzie można zniszczyć synagogę, ewentualnie najebać z pięści proroka Mahometa. 

• Plusik 2
  • Lubię! 2
  • This 1
Opublikowano
37 minut temu, Observer napisał(a):

Białych i katolików to w propagandowych produkcjach lewackich korporacji można dowolnie nakurwiać. Obudź mnie jak będzie można zniszczyć synagogę, ewentualnie najebać z pięści proroka Mahometa. 

Tego nie zrobią, bo wpadną tam panowie z karabinami i później będę ulice kredkami malować w ramach sprzeciwu. A w gazecie napiszą wybaczamy.

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

Ja chciałbym tylko powiedzieć, że nie grałem w Avatara, nie grałem w SW: Outlaws i serio nic złego się nie stało, nie straciłem nic. Podobnie zrobię w przypadku AC: Shadows i jestem pewny, że tak samo wyjdę z tego cało. Polecam taki styl życia. :lapka:

Czyli nie trzeba grać we wszystkie najnowsze slopy i można ogrywać tylko dobre gierki?

tenor.gif?itemid=18813295&f=1&nofb=1&ipt

Ale Outlaws kiedyś sprawdzę jako fan SW jak będą go dodawać do laysów

Opublikowano

Przeciwnie: stało się coś dobrego. Nie wsparłeś chciwego korpo wypuszczającego leniwie i niedbale wykonane sraki, dając tym samym sygnał że jako gracz nie życzysz sobie podobnych produkcji w przyszłości. Może gdyby więcej ludzi było takich jak Ty, to zamiast Outlaws otrzymalibyśmy dobre jakieś Gwiezdne Wojny, a Assassiny skończyłyby się jakoś przy okazji Black Flag oszczędzając nam przykrego widoku dwumetrowego murzyna biegającego od jednego znaczka na mapie do drugiego i robiącego lachę koledze między bambusami. Może w jakiejś alternatywnej linii czasowej, gdzie świadomi, inteligentni i szanujący się gracze mają więcej do powiedzenia, gramy teraz w nowego Księcia Persji albo Splinter Cella :notbad:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 2