Josh 5 560 Opublikowano czwartek o 10:56 Opublikowano czwartek o 10:56 Ja jebe, te ryje z wczesnego PS3, ta mimika, ten v-a. Serio za to płacicie? Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 10:57 Opublikowano czwartek o 10:57 nie no to już jest Manhunt Cytuj
Paolo1986 944 Opublikowano czwartek o 10:58 Opublikowano czwartek o 10:58 1 minutę temu, Josh napisał(a): Ja jebe, te ryje z wczesnego PS3, ta mimika, ten v-a. Serio za to płacicie? Może to jest to PS5PRO enhanced Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 11:06 Opublikowano czwartek o 11:06 Kurde no trochę jednak szkoda tych Japończyków, pewnie musi im się gotować pod kopułą. Wiadomo niby to tylko gra, ale te filmy z dekapitacji na pewno obrażą niejednego samuraja, ciekawe ile pozwów się szykuje, CI Francuzi to jednak nieźli debile są xD. Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano czwartek o 11:12 Opublikowano czwartek o 11:12 Czekam na reckę Klocucha, chłopak będzie rozdarty bo z jednej strony gramy mocarnym murzynem, a z drugiej babą. 3 Cytuj
TuPaz 1 Opublikowano czwartek o 11:12 Opublikowano czwartek o 11:12 Tylko, że w poprzednich seriach też przedstawiali jakieś świątynie i inne rzeczy, też można było robić jakieś krzywe akcje i nikt z tego powodu nie płakał. Dlatego też całe to obsranie się ministrów z Azji jest trochę nad wyraz, oprócz niektórych rzeczy. Rozumiem, że dla kogoś może to być obraźliwe i tak dalej, ale to nadal dzieło fikcyjne, a nie prawdziwe życie. Wątpliwe jest, że ktoś ogra Shadows i będzie leciał do Japonii aby rozwalać stoły w świątyni czy dopuszczać się aktów wandalizmu. Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano czwartek o 11:14 Opublikowano czwartek o 11:14 Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem. Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano czwartek o 11:14 Opublikowano czwartek o 11:14 9 minut temu, Czoperrr napisał(a): Czekam na reckę Klocucha, chłopak będzie rozdarty bo z jednej strony gramy mocarnym murzynem, a z drugiej babą. Fakt, to jest idealny materiał zrodłowy dla niego :). 8 minut temu, TuPaz napisał(a): Tylko, że w poprzednich seriach też przedstawiali jakieś świątynie i inne rzeczy, też można było robić jakieś krzywe akcje i nikt z tego powodu nie płakał. Dlatego też całe to obsranie się ministrów z Azji jest trochę nad wyraz, oprócz niektórych rzeczy. Rozumiem, że dla kogoś może to być obraźliwe i tak dalej, ale to nadal dzieło fikcyjne, a nie prawdziwe życie. Wątpliwe jest, że ktoś ogra Shadows i będzie leciał do Japonii aby rozwalać stoły w świątyni czy dopuszczać się aktów wandalizmu. 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem. Wiadomo odklejka w drugą stronę, natomiast jednak obecnie gry są po pierwsze bardziej realistyczne, po drugie więcej w nich polityki i czasy inne. A Japonia to też inna kultura jednak i jakiś tam szacunek mają do takich rzeczy. No ale grę sklasyfikowali jest w sprzedaży, więc mogą sobie kupić i tyle. Najwyżej się ubrażą i zrobią grę o mordowaniu murzynów. Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano czwartek o 11:20 Opublikowano czwartek o 11:20 21 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): nie no to już jest Manhunt Już nie ma w tej serii kary za mordowanie cywilów czy tylko murzyn może tak robić i jest to traktowane jako swego rodzaju SMACZEK? 1 Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano czwartek o 11:22 Opublikowano czwartek o 11:22 Japońce pierwsi zrobili grę o mordowaniu floryd. Teraz to tylko odwet black life matters, w czym problem Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano czwartek o 11:23 Opublikowano czwartek o 11:23 okropna rasistowska gra. Yellow Lives Matter... Cytuj
mario10 611 Opublikowano czwartek o 11:30 Opublikowano czwartek o 11:30 Kiszak ? Nie znam chłopa Cytuj
SpacierShark123 1 540 Opublikowano czwartek o 11:30 Opublikowano czwartek o 11:30 Ciekawe czy gra dobije chociaż do 100k na steam, tak jak te wątki gejowskie mi powiewają tak śmieszy mnie że w Feudalnej Japonii w okresie Sengoku są ludzie niebinarni. Cytuj
Lukas_AT 1 240 Opublikowano czwartek o 11:51 Opublikowano czwartek o 11:51 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D? W jeden dzien juz przeszli gre. Wrazenia pewnie po kilku godzinach gry. Ciekawe czy sie zmienia juz po jakis 30h? I przede wszystkim, ilu z tych graczy ukonczy gre? To bedzie wyznacznik dla mnie. Cytuj
Mustang 1 804 Opublikowano czwartek o 11:56 Opublikowano czwartek o 11:56 1 hour ago, KrYcHu_89 said: Panowie, co się stało! Czyżby gra się ludzikom podobała :D? Przecież to tak znana marka, że robiąc kolejną część na jedno kopyto, można łatwo zadowolić wiernych fanów. Sam mam takiego kumpla, ogrywa wszystkie asasyny i wystarczy mu to samo po raz kolejny tylko w innych realiach, żeby spędzić z grą kilkadziesiąt godzin. Problemem jest, że Ubi nie robi praktycznie nic, żeby przekonać graczy, których seria znużyła dobre kilka części temu. Testują jedynie kolejne epoki i miejsca. W dużej mierze wynika to ze zbytniej częstotliwości tych gier, nawet gdyby to Rockstar wydawał nowe GTA co rok, ludziom by się przejadło. Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano czwartek o 12:01 Opublikowano czwartek o 12:01 45 minut temu, Bzduras napisał(a): Przypominam, że to seria, w której napierdalaliśmy się na pieści z papieżem. Białych i katolików to w propagandowych produkcjach lewackich korporacji można dowolnie nakurwiać. Obudź mnie jak będzie można zniszczyć synagogę, ewentualnie najebać z pięści proroka Mahometa. 2 2 1 Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano czwartek o 12:35 Opublikowano czwartek o 12:35 Woke hunterów to ja nie chcę wołać nawet z odległości 30km, więc niestety musisz mi wybaczyć - nie obudzę cię. Cytuj
czarek250885 371 Opublikowano czwartek o 12:40 Opublikowano czwartek o 12:40 37 minut temu, Observer napisał(a): Białych i katolików to w propagandowych produkcjach lewackich korporacji można dowolnie nakurwiać. Obudź mnie jak będzie można zniszczyć synagogę, ewentualnie najebać z pięści proroka Mahometa. Tego nie zrobią, bo wpadną tam panowie z karabinami i później będę ulice kredkami malować w ramach sprzeciwu. A w gazecie napiszą wybaczamy. Cytuj
Chewie 212 Opublikowano czwartek o 12:59 Opublikowano czwartek o 12:59 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): Ja chciałbym tylko powiedzieć, że nie grałem w Avatara, nie grałem w SW: Outlaws i serio nic złego się nie stało, nie straciłem nic. Podobnie zrobię w przypadku AC: Shadows i jestem pewny, że tak samo wyjdę z tego cało. Polecam taki styl życia. Czyli nie trzeba grać we wszystkie najnowsze slopy i można ogrywać tylko dobre gierki? Ale Outlaws kiedyś sprawdzę jako fan SW jak będą go dodawać do laysów Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano czwartek o 13:10 Opublikowano czwartek o 13:10 Przeciwnie: stało się coś dobrego. Nie wsparłeś chciwego korpo wypuszczającego leniwie i niedbale wykonane sraki, dając tym samym sygnał że jako gracz nie życzysz sobie podobnych produkcji w przyszłości. Może gdyby więcej ludzi było takich jak Ty, to zamiast Outlaws otrzymalibyśmy dobre jakieś Gwiezdne Wojny, a Assassiny skończyłyby się jakoś przy okazji Black Flag oszczędzając nam przykrego widoku dwumetrowego murzyna biegającego od jednego znaczka na mapie do drugiego i robiącego lachę koledze między bambusami. Może w jakiejś alternatywnej linii czasowej, gdzie świadomi, inteligentni i szanujący się gracze mają więcej do powiedzenia, gramy teraz w nowego Księcia Persji albo Splinter Cella 1 1 2 Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano czwartek o 13:12 Opublikowano czwartek o 13:12 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a): w Feudalnej Japonii w okresie Sengoku są ludzie niebinarni. tacy się urodzili Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano czwartek o 13:21 Opublikowano czwartek o 13:21 Zaraz się dowiemy że Japonią rządził Nonbinaga. 2 3 Cytuj
Sebas 1 656 Opublikowano czwartek o 13:29 Opublikowano czwartek o 13:29 Niebinarni istnieli zawsze tylko Templariusze ich ukrywali. Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano czwartek o 13:33 Opublikowano czwartek o 13:33 No nic, trzeba pograć w normalną grę o samurajach Bo od tego ubishitu można raka dostać. ... oh, wait... 2 1 Cytuj
Chewie 212 Opublikowano czwartek o 13:53 Opublikowano czwartek o 13:53 "recenzenci" z VG się z Tobą nie zgodzą 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi