Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano czwartek o 13:56 Opublikowano czwartek o 13:56 22 minuty temu, Homelander napisał(a): No nic, trzeba pograć w normalną grę o samurajach Bo od tego ubishitu można raka dostać. ... oh, wait... Cholera, miałem dać serducho, a potem płaczącą emotkę i jakoś tak się wyrównało na 0. Trzymaj się i zdrowiej byku! 1 Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano czwartek o 14:09 Opublikowano czwartek o 14:09 14 minut temu, Chewie napisał(a): "recenzenci" z VG się z Tobą nie zgodzą A potem wielkie zdziwienie że ludzie bardziej ufają youtuberom co biją żuli niż tym wielkim profesjonalnym redakcjom. 3 Cytuj
nero2082 883 Opublikowano czwartek o 14:42 Opublikowano czwartek o 14:42 jedyne recki które mnie obchodzą : (IGN nie ma co wklejać bo dali 9/10 Veilguard) 2 Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano czwartek o 14:58 Opublikowano czwartek o 14:58 Oglądałem chwilę wczoraj streamka Kiszaka i nie da się na to patrzeć i słuchać tych nędznych dialogów. Odrazu skipnalem na koniec i filmiku i widać było po tych 3h że chłop zaorany jakby w fabryce azbestu 12h zrobił. Ok on jeszcze na tym zarabia, ale za darmo się takim czymś katować to już jest jakiś heroizm. 2 Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano czwartek o 15:08 Opublikowano czwartek o 15:08 To jest śmieć, który każdą grę Ci zohydzi swoim pierdoleniem. Po prostu śmieć próbuje kopiować nieudolnie Angry Joe. 1 Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano czwartek o 15:34 Opublikowano czwartek o 15:34 28 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Oglądałem chwilę wczoraj streamka Kiszaka i nie da się na to patrzeć i słuchać tych nędznych dialogów. Odrazu skipnalem na koniec i filmiku i widać było po tych 3h że chłop zaorany jakby w fabryce azbestu 12h zrobił. Ok on jeszcze na tym zarabia, ale za darmo się takim czymś katować to już jest jakiś heroizm. Czasem sobie obejrzę, i wiadomo, że każdy sobie gra jak chce, ale jak patrzę na te jego gameplaye z gier, które nie są jego broszką to oczy mi wypala. Nie w sensie, że sobie nie radzi czy coś, ale to chaotyczne latanie cały czas na sprincie, walka z mashowaniem jednego przycisku bez korzystania z innych możliwości (żeby pokazać i udowadniać jaka gra ma płytki system walki). To wszystko polane sosem skip fabułka, bo huja to mnie obchodzi. Jak się ma takie podejscie do tego rodzaju gier to ciężko z nich czerpać jakąkolwiek przyjemność. Nie każdy gatunek/typ gry to czysto oparte na mechanice soulsy czy hack n slashe, w które cały czas się aktywnie gra i nie traci czasu na nic innego. Ale po to są rożne gatunki gier, żeby każdy znalazl coś dla siebie. A nie włączasz grę, która wiesz, że ma dużo elementów, których nie lubisz, a potem na to narzekasz, że takie elementy posiada. Abstrahując już od tego jakiej jakości grą jest nowy Assasyn. 4 1 1 2 1 Cytuj
elvis004 326 Opublikowano czwartek o 15:57 Opublikowano czwartek o 15:57 Taki tam News jak do gry podszedł rząd Japoniihttps://x.com/delestoile/status/1902747405465895407?s=46 Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano czwartek o 16:36 Opublikowano czwartek o 16:36 Ale ta dekapitacja wrogów z głów czy rąk to jest wyjebana Czegoś takiego w poprzednich asasynach nie było, Valhalla to przy tym bajka dla dzieci. A jak to graficznie wygląda, no wyrywa jajca przy oledziku. 1 1 Cytuj
SpacierShark123 1 540 Opublikowano czwartek o 17:35 Opublikowano czwartek o 17:35 1 godzinę temu, elvis004 napisał(a): Taki tam News jak do gry podszedł rząd Japonii https://x.com/delestoile/status/1902747405465895407?s=46 Nie dziwie się kompletnie że im to przeszkadza. Zakładam że jakby bohaterem był Azjata tego problemu by nie było natomiast przecież to wygląda okropnie gdy czarnoskóry wielki gość szlachtuje niewinnych mnichów i niszczy im kapliczki. Polecam zrobić lekki research w sieci na temat tego co robią czarnoskórzy influencerzy/turyści w krajach Azjatyckich z nakierowaniem na streamer-a Johny Somali który ma rozprawę sądową i grozi mu kilka lat więzienia a i tak wbija na rozprawy skacowany i się wygłupia. Sami sobie zgotowali taki los bo obecnie jest duża nagonka na nich przez to co robią. 1 1 5 Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano czwartek o 17:45 Opublikowano czwartek o 17:45 Straszni ci Japończycy. Nie pozwalają asfaltom gnębić własnych obywateli, niszczyć własnego państwa i srać na zasady, które w nim obowiązują. Przecież to literalnie RASIZM. 1 Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano czwartek o 18:01 Opublikowano czwartek o 18:01 2 godziny temu, Faka napisał(a): To jest śmieć, który każdą grę Ci zohydzi swoim pierdoleniem. Po prostu śmieć próbuje kopiować nieudolnie Angry Joe. Namówił mniej na kupno Stellar blade. W ogóle to mam taką rozkmine czy ktoś u was w znajomych z psn gra w tego AC? Bo ja mam ze 100 friendsow i ani 1 osoba xD. Niby to żaden wyznacznik ale jednak jak wychodziło poe2 czy taki henryczek to jednak widziałem że dużo ludzi gra. A to podobnie jak z Veilguard, nawet po dodaniu do plusa null. Cytuj
Ölschmitz 1 576 Opublikowano czwartek o 18:28 Opublikowano czwartek o 18:28 Wchodze do tematu i ku mojemu zaskoczeniu znajome mordki z tym samym stekaniem co zawsze https://x.com/cardiaezorales/status/1902056455643262995?s=46 1 1 Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano czwartek o 19:58 Opublikowano czwartek o 19:58 Bańka pękła. Chyba jednak mudzinasuke rajdujący małe chińskie dupki nie wystarczył do odstraszenia fanów marki. Cytuj
Shen 10 469 Opublikowano czwartek o 20:01 Opublikowano czwartek o 20:01 Bańka dla takiego molocha jak ubisoft który ma problemy finansowe to chyba tak średnio? Monster hunter 8 baniek w 3 dni. Cytuj
Bzduras 13 334 Opublikowano czwartek o 20:04 Opublikowano czwartek o 20:04 W pierwszy dzień bańka? Może średnio ale chyba raczej w stronę "całkiem nieźle". Cytuj
Josh 5 560 Opublikowano czwartek o 20:13 Opublikowano czwartek o 20:13 Szkoda, że milion graczy nie oznacza, że milion osób kupiło tę grę. Spora część pewnie sprawdza Shadows w ramach Ubisoft+ i równie dobrze po godzinie może wyjebać ten tytuł z dysku. Mnie bardziej ciekawi czy na Steamie giereczka w peaku przebije Dragon Age. 3 1 1 Cytuj
Starh 3 202 Opublikowano czwartek o 23:58 Opublikowano czwartek o 23:58 W dniu 19.03.2025 o 21:01, Bzduras napisał(a): Kiszczak jaki szał dziury, nagłówków to by się PPE nie powstydziło Skrin nie mój, trafione na twyterze nie no lepiej zakłamywać rzeczywistość, że jest zaje.... jeżeli nawet taki Rock jedzie grę jak burą su... to sorry, ale nie można pobłazać na wypuszczanie tego typu produktów. Kiszak jest specyficzny, ale akurat jeb.... gry, które na to w pełni zasługują. Jakoś kiedy wyszło dobre POE2 to je zachwalał. Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano piątek o 00:07 Opublikowano piątek o 00:07 (edytowane) To jest niesamowite że oni nie wyciągają żadnych wniosków. Znów zrobili bezdusznego molocha z powtarzalnymi aktywnościami . Do tego gierka singlowa celowo upierdliwie skonstruowana aby wydoić $$$ na mikropłatnościach. Polecam sobie obczaić temat. Edytowane piątek o 00:08 przez Schranz1985 Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano piątek o 01:47 Opublikowano piątek o 01:47 Powoli zaczyna się propaganda sukcesu i chwalenie się "zainteresowaniem" graczy. Coś Wam to przypomina? Tymczasem peak na Steamie 41 tysi. Mało imponująco jak na tytuł z tak potężnej franczyzy, tak rzekomo wyczekiwany i zbierający 9 i 10 w recenzjach. Dla porównania inna gra o samurajach będąca portem kilkuletniej gry z poprzedniej generacji konsol w peaku miała 77 tys. A i dziś, w dniu premiery, grało 10tys osób. Już o różnicach w cenach na Steam nie wspomnę (81 vs 93). Nie chodzi mi o jakość samej gry, ale o liczby. A te wypadają koszmarnie źle jak na tak ważny tytuł Cytuj
Observer 10 998 Opublikowano piątek o 01:53 Opublikowano piątek o 01:53 4 minuty temu, Homelander napisał(a): Powoli zaczyna się propaganda sukcesu i chwalenie się "zainteresowaniem" graczy. Coś Wam to przypomina? Tymczasem peak na Steamie 41 tysi. To jest połowa Veilguarda, który był tłumaczony że tak mało bo to niszowy gatunek, a i tak okazał się ogromną wtopą. Ciekawe jak teraz będzie to tłumaczone, w końcu Shadows był przedstawiany jako blockbuster i gra która ma dźwignąć cały Ubisoft z dołka. Cytuj
Donatello1991 1 510 Opublikowano piątek o 06:32 Opublikowano piątek o 06:32 Z Dragon Age niski peak tłumaczon abonamentem ea a ten z AC teraz tłumaczy się UBI+. Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano piątek o 06:41 Opublikowano piątek o 06:41 A co mówią o 330.000 w peaku Starfielda? Pomidor? Albo o 16 tys obecnie w Skyrim? Albo o będącym w Plusie Ghost of Tsushima? Pomidor pomidor pomidor? Tak jak Avowed mi zwyczajnie szkoda, bo tam ewidentnie zabrakło kogoś kto by zadbał o koordynację działań, więc grę wydali niedokończoną (jak to Obsidian), ale widać w niej i serducho i pomysł, tak absolutnie jestem zachwycony porażką i propogandowego tworu growopodobnego pt. Dragon Age jak i nienatchnionego Assassina dodatkowo winnego żałosnym praktykom jak tokenizm albo chore mikrotransakcje Cytuj
ASX 15 013 Opublikowano piątek o 06:50 Opublikowano piątek o 06:50 8 minut temu, Homelander napisał(a): Tak jak Avowed mi zwyczajnie szkoda, bo tam ewidentnie zabrakło kogoś kto by zadbał o koordynację działań, więc grę wydali niedokończoną (jak to Obsidian) co dokładnie jest niedokończone w Avowed? Niezmiennie jestem pełen uznania jak potrafisz się wypowiadać i wyrażać opinie o grach, z którymi kompletnie nie miałeś styczności. Cytuj
drozdu7 3 202 Opublikowano piątek o 06:53 Opublikowano piątek o 06:53 Jak Shadows się wyjebie na ryj razem z Ubi to chyba trzeba się cieszyć. Bo może posprzedaja swoje marki innym i jest szansa na dobre gry. Bo umówmy się, na te swoje największe serie oni nie mają już pomysłu 1 Cytuj
Homelander 2 638 Opublikowano piątek o 07:20 Opublikowano piątek o 07:20 27 minutes ago, ASX said: co dokładnie jest niedokończone w Avowed? Niezmiennie jestem pełen uznania jak potrafisz się wypowiadać i wyrażać opinie o grach, z którymi kompletnie nie miałeś styczności. Interakcje ze światem? No chyba mi nie wmówisz, że tak miało być. Do wyrażenia takiego spostrzeżenia nie potrzebuję 50 godzin w grze. Zauważ, że nie podejmuję innych tematów związanych z Avowed, zwłaszcza tych do których doświadczenie jest potrzebne. Typu fabuła, rozwój postaci, towarzysze i tak dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi