Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma za dużo singlów w tej konwencji, w tym klimacie, więc to może wypalić. Zapowiada się efektownie, z naleciałościami historycznymi, w dobrym klimacie. Lepsze to, niż kolejny futurystyczny singiel. Biorąc pod uwagę, że od razu na premierę w Game Passie to taka kampania może się cieszyć sporym zainteresowaniem. 

Opublikowano

Już zacieram rączki na narzekanie o nowe skórki postaci i to ja będę narzekał :banderas: a gry nawet nie kupię (tak jak MW3 obesranego). 
Skiny osiągnęły już taki poziom absurdu, że nawet ciężko coś wymyśleć żeby było śmiesznie. Najbardziej niedorzeczna skórka jaka może pojawić się w BO6 to moim zdaniem: postać mężczyzny ubranej w mundur żołnierza :pika:

Kampania: oczywiście, że ma znaczenie, nadaje ton i klimat przed przystąpieniem do rozgrywki multiplayer + zawsze zajebiście jest sobie pograć w dobrego akcyjniaka na kilka godzin. Cold War i MW 2019 sprawdzają się w tym wyśmienicie w przeciwieństwie do MW2 i 3. 

• This 1
Opublikowano
6 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):

Już zacieram rączki na narzekanie o nowe skórki postaci i to ja będę narzekał :banderas: a gry nawet nie kupię (tak jak MW3 obesranego). 
Skiny osiągnęły już taki poziom absurdu, że nawet ciężko coś wymyśleć żeby było śmiesznie. Najbardziej niedorzeczna skórka jaka może pojawić się w BO6 to moim zdaniem: postać mężczyzny ubranej w mundur żołnierza :pika:

Kampania: oczywiście, że ma znaczenie, nadaje ton i klimat przed przystąpieniem do rozgrywki multiplayer + zawsze zajebiście jest sobie pograć w dobrego akcyjniaka na kilka godzin. Cold War i MW 2019 sprawdzają się w tym wyśmienicie w przeciwieństwie do MW2 i 3. 

Uważam, że MW2 miało bardzo dobrą kampanie. 

• Plusik 1
Opublikowano

Nie no ludzie kochani Cold War >>>>> obydwie części MW nowych. Ja sie jaram w chuj tą kampanią która będzie bo to jak fajnie osadzili CW w realiach zimnej wojny to było coś naprawdę ciekawego. Szkoda tylko że taki przeskok, bo z tego co pamiętam kanapania CW zaczynała się przy 1szej kadencji Regana.

Opublikowano
22 minuty temu, Kalel napisał(a):

Nie no ludzie kochani Cold War >>>>> obydwie części MW nowych. Ja sie jaram w chuj tą kampanią która będzie bo to jak fajnie osadzili CW w realiach zimnej wojny to było coś naprawdę ciekawego. Szkoda tylko że taki przeskok, bo z tego co pamiętam kanapania CW zaczynała się przy 1szej kadencji Regana.

To żaden przeskok. W przeciwnym razie CW i Black Ops 6, były by osadzone w latach 80tych. A tak jest elegancko. 

CW - 80's

BO6 - 90's

Opublikowano
34 minuty temu, McDrive napisał(a):

Stare na pewno, bo nowe już niekoniecznie 

Stare tak ale to MW2 z 2022 miało pewne momenty gdy myślałem sobie, że jest w porządku ale w ogólnym rozrachunku kampania wymęczyła mnie okrutnie. Nie miało to tempa, dziwne dłużące się misje no jak na CoDa to mizerny fun choć trzeba przyznać, że największe gówno wybiło dopiero przy premierze DLC zwanym MW3. 

• Plusik 1
Opublikowano
20 minut temu, Hubert249 napisał(a):

To żaden przeskok. W przeciwnym razie CW i Black Ops 6, były by osadzone w latach 80tych. A tak jest elegancko. 

CW - 80's

BO6 - 90's

No tak, ale za Regana masz jeszcze Iran-Contra,  Nikarague czy Falkladny. Troche tych konfliktów było.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 13.06.2024 o 08:35, Krzysztof93 napisał(a):

Stare tak ale to MW2 z 2022 miało pewne momenty gdy myślałem sobie, że jest w porządku ale w ogólnym rozrachunku kampania wymęczyła mnie okrutnie. Nie miało to tempa, dziwne dłużące się misje no jak na CoDa to mizerny fun choć trzeba przyznać, że największe gówno wybiło dopiero przy premierze DLC zwanym MW3. 

szkoda, że tak okrutnie skazili markę modern warfare i wydymali legendarną serię call of duty takim gównem jak ta nowa trylogia. tam prezesi activision chyba już wiedzieli, że trzeba doić kasę szybko, bo zaraz wszystko jebnie, no mw3 to już naprawdę temu dowodzi. ciekawe, czy u microsoftu seria wróci do formy i na właściwe tory.

Opublikowano
Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):

szkoda, że tak okrutnie skazili markę modern warfare i wydymali legendarną serię call of duty takim gównem jak ta nowa trylogia. tam prezesi activision chyba już wiedzieli, że trzeba doić kasę szybko, bo zaraz wszystko jebnie, no mw3 to już naprawdę temu dowodzi. ciekawe, czy u microsoftu seria wróci do formy i na właściwe tory.

Ta, na pewno. Jeżeli nie użyją miotły to nie ma szans. Do tego dochodzi niedojebanie graczy, którzy kupują to gówno mimo ciągłych błędów z podejściem "ja gram tylko w rankedy i jest super":facepalm:

No, ale tak jest jak nie mają konkurencji w postaci choćby BF-a.

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Szykuje się online dekady. Oj rankedy będą przezajebiste.

Oczywiście. Czytam i słyszę to zdanie przy premierze każdego CoD-a i co roku na premierę jest jęk zawodu i błędy aż do następnego roku :pawel: 

Opublikowano
5 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Kilka błędów nie wpłynie na to ,że to kapitalna zabawa.

Zjebany balans broni w strzelance, to nie jest kapitalna zabawa

Opublikowano
W dniu 11.07.2024 o 18:15, McDrive napisał(a):

Zjebany balans broni w strzelance, to nie jest kapitalna zabawa

No wiesz może i prawda ale pamiętajmy, że to gra w cenie tylko 350 zł obładowana w płatne DLC i wychodzi co roku także nie możemy wymagać Bóg wie jakiej jakości. Trzeba wspierać i kupować. 

Opublikowano
4 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

No wiesz może i prawda ale pamiętajmy, że to gra w cenie tylko 350 zł obładowana w płatne DLC i wychodzi co roku także nie możemy wymagać Bóg wie jakiej jakości. Trzeba wspierać i kupować. 

Tak z ciekawości napisz mi nazwę tego DLC.