Krzysztof93 1 351 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca 3 minuty temu, Hubert249 napisał(a): Tak z ciekawości napisz mi nazwę tego DLC. MW3 a tak na poważnie polecę z pamięci ale pewnie coś w stylu ,,Zrzut zaopatrzenia: Marihuana, kosmici & The: Simpsons'' ? Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca I tak gra się świetnie. Ja już 300h w rankedach. BO6 to będzie opus magnum. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca W dniu 15.07.2024 o 16:20, Donatello1991 napisał(a): I tak gra się świetnie. Ja już 300h w rankedach. BO6 to będzie opus magnum. Szczerze wątpię czy dzisiejsze Treyarch, albo jak nazywają to studio nieprzychylni mu gracze - Tandetyarch przebije swój IMVHO dotychczasowy Opus Magnum w postaci Black Ops 2. Skąd te moje obawy? Chodzi o konstrukcję map multiplayerowych rzecz jasna (singiel wiadomo że mnie wali). Bardzo bym chciał się pomylić, ale wątpię czy w najnowszej odsłonie zrobią tak arcygenialne mapy jak moje ukochane Standoff, Raid czy Hijacked... Cytuj
meffju41 12 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Patrząc na to jaki szitmapy pakują do kolejnych sezonów w MW3 to faktycznie można mieć obawy o jakość tych map. Ogólnie wygląda to tak, jakby chcieli nawalić jak najwięcej korytarzy, przejść, schodków na jak najmniejszej powierzchni. Nadzieja jeszcze w tym, że ta tandetność dotyczy Sledge. Czuje, że klimatem też nie dociagnie do Cold War niestety. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia (edytowane) Wyciekly mapy, bronie itd daje w spoiler bo sporo zdjec Spoiler Reszte znajdziecie tutaj Edytowane 3 sierpnia przez Ryuk Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia Acti zrobilo sobie piękny PR przed premierą: w skrócie jest (a raczej był) sobie mod do Modern warfare remastered, który 1:1 przeniósł multiplayer z oryginalnego Modern Warfare 2 na nowy silnik łącznie z wyzwaniami, prestizami itp. Wersje testowe dostali najwięksi CoDowi jutuberzy, piali z zachwytu, na Steamie MW:R pojawiło się w promocji i błyskawicznie wskoczyło do top5 kupowanych gier. Miałem moment, ze kurde to moja ulubiona część multi, może kupic? Ale to Acti, poczekam do premiery. Ta miała sie odbyc dzisiaj, niestety sie nie odbędzie już nigdy. Kilka godzin po końcu wyprzedaży (co za przypadek) i ok 24h przed premierą twórcy moda dostali uprzejmą prośbę od Acti, że maja natychmiast zaprzestać prac i nigdy moda nie wypuścić publicznie Ludzie się wsciekli, bo niektórzy odpalili sobie kampanie czekając na moda i nie przysługuje im refund. Tak to dba Acti pod skrzydłami MS o dobro graczy Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia No lubię ten jesienny okres kiedy wjeżdża kolejna kampania CoDa Filmowe doznanie na kilka h i widzimy się za rok Tu klimacik bardzo siedzi. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Widzę recycling z poprzednich części. W oryginalnym MW2 miała się pojawić sekwencja z pościgiem na motorach. Teraz to widzę umieścili. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 42 minuty temu, Czezare napisał(a): Ale będzie napierdalane! A później wejdą cellshade-owe skórki... Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Właśnie zamówiłem pudełko na PS5 na Mediaexpert. Ciekawe czy podeślą kodzik do bety... Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Szykuje się zajebisty rok CoD. Najlepszy od lat. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia https://www.youtube.com/live/LMhZzcSeoCw?si=oD1pLfPZFXjZ4WiM Na żywo z Waszyngtonu, pokaz multi i nie tylko, niestety Activision jak zwykle stanęło na wysokości zadania i najważniejszą dla nich imprezę roku postawili na tych samych serwerach co grę, czyli z gówna i dykty. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Czy ktoś z Was otrzymał już kluczyk do bety? Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 9 godzin temu, Czezare napisał(a): Czy ktoś z Was otrzymał już kluczyk do bety? Tak, dostałem. Killer Mike Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 2 godziny temu, jimmy napisał(a): Tak, dostałem. Killer Mike Dopiero teraz sprawdziłem skrzynkę i kodzik jest! Brawo Mediaexpert! Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Czy komukolwiek działa klucz do bety? U mnie niestety nie. Po wpisaniu go w okienku na stronie www.callofduty.com/betaredeem i wybraniu platformy PS5 pojawia się na czerwono napis: "Please make sure you're entering your 10 or 13 character code as it's displayed on your receipt or insert or in the email in which the code was provided. If you still need help, please go to http://support.activision.com" ...i doopa Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Ja włączyłem na PC, ale grać się nie da, bo w ogóle pad coś świruje, nie reaguje, albo jak chce biec to mi jakąś klawiaturę wyswietla na ekranie, w ogóle przyciski w padzie co innego włączają niż powinny, wtf Trzeba chyba na spokojnie to przeczekać, niech to połatają. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 19 minut temu, Czezare napisał(a): Czy komukolwiek działa klucz do bety? Działa działa. Wpisałem kod na stronie Acti (mam konto Acti zlinkowane z PSN). I beta automatycznie mi się zaczęła pobierać na PS5. Zaraz obadamy Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia MW2 to jednak dla mnie ostatni dobry COD, ten movement to jakaś porażka, wszystko na takim speedzie jakby bialy proszek postacie wąchały, beznadziejna szykuje się dla mnie część, może infinity ward za rok przywróci to na lepsze tory. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 9 minut temu, jimmy napisał(a): Działa działa. Wpisałem kod na stronie Acti (mam konto Acti zlinkowane z PSN). I beta automatycznie mi się zaczęła pobierać na PS5. Zaraz obadamy Ja też już siorbię Problem u mnie polegał na tym, że kod przekleiłem z maila od Mediaexpert za pomocą Ctrl+C zamiast wklepać w okienko ręcznie bez myślników litery i cyfry kodu Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Chyba jeszcze nie działa. Szukanie graczy i tak bez końca... Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia No ale nie mówcie że ten omnimove to nie jest gamechanger (czy na plus czy na minus to jeszcze nie wiem). Rozgladanie się 360stopni w pozycji leżącej, w skoku i wślizgu? Max Payne 3 vibe @Czezaremi dobiera graczy normalnie byku Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Gra się po prostu FE-NO-ME-NA-LNIE!! Już po pierwszych kilku meczach mogę stwierdzić, że to najlepszy CoD od czasów Black Ops 2. Oprócz wyżej wspomnianego movementu dla mnie najwięcej zadziało się w kwestii dźwiękowej, oraz to jak czujemy jak pociski wchodzą w niemiluchów, jak również w nas. Jedyna niewiadoma to mapy. Scud zajebista (boziu, jak tam pięknie wchodzą heady ze snajpy!), natomiast Skyline niestety przeciętnizna. Zostaje jeszcze 14 map. Mam nadzieję, że wśród nich znajdą się perełki...Wracam na serwery, nowe rangi się przecież same nie wbiją 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi