Bartg 5 476 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Idealnie nie będzie, ale spawny są spierdolone co rok od wielu lat. I zawsze devowie pierdolą, że potrzebują danych po rozegranych meczach, żeby wiedzieć jak je naprawić No ale w końcu doczekamy się części, gdzie największa mapa będzie wielkości shipmentu i pewnie będzie rekordowe zainteresowanie. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Ciekawe czy zrimejkują i dorzucą z czasem do BO6 moje ulubione mapy z BO2 czyli Standoff, Hijacked czy Raid 1 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Cos czytalem ze Black Ops 6 ma wazyc 310 GB, to prawda? xD Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Single + Multi + Zombie + Warzone + Bazowa apka to ok 300gb. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W dniu 9.09.2024 o 13:15, Czezare napisał(a): Ciekawe czy zrimejkują i dorzucą z czasem do BO6 moje ulubione mapy z BO2 czyli Standoff, Hijacked czy Raid Standoff musi być 2 godziny temu, Bartg napisał(a): Single + Multi + Zombie + Warzone + Bazowa apka to ok 300gb. Ale mozna usunąć poszczególne elementy. Ja zawsze wywalam singla (po skończeniu) zombie i jakieś gówna pokroju coop. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja singla nie będę nawet instalował. Szkoda czasu. Zombie też nie grywam, więc pójdzie pod nóż. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października No i jeszcze nie udostępnia w tym roku singla tydzień wcześniej, więc tym bardziej olewka. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Canelo też zagra w Black Ops 6. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ustawiamy sie na jakies granie nawet przez crossplay jak wyjdzie BO6? Preferowanie ze sluchawkami? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 13 dni i można znowu zacząć karmić raka. Najlepszy CoD od lat nadchodzi. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października On 10/12/2024 at 11:06 AM, Donatello1991 said: Najlepszy CoD od lat nadchodzi. Zartujesz czy piszesz powaznie? To wazne Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 8 godzin temu, Sven Froost napisał(a): Zartujesz czy piszesz powaznie? To wazne Raczej poważnie widząc co pisał o rankedach itp. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Ja też uważam, że nadchodzi najmiodniejszy CoD od bardzo wielu lat. Stwierdzam to pomimo tego, że Treyarch mocno zszargała sobie opinię od czasu przegenialnego BO2. Potem była już tylko równia pochyła. BO6 zmieni ten trend. Solidnie otrzaskałem betę i wnoszę powyższe choćby ze względu na odczucia płynące z niej... 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Bierzecie z GP czy full price? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Ja biorę syfrową wersję z PSN (349 zydli). 1 2 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października GP wiadomo, płacić za to 3.5 bomby to nieporozumienie, jak można mieć za tyle Game passa na 2 lata. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 2 minuty temu, Bartg napisał(a): GP wiadomo, płacić za to 3.5 bomby to nieporozumienie, jak można mieć za tyle Game passa na 2 lata. Nie mam xboxa. Poza tym koszty dzielę na pół z kumplem. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 7 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Bierzecie z GP czy full price? Za najlepsze gry należy się uczciwa zapłata, także 99,99$ na battle.net piękny kawalerze. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Ja pewnie pogram z tydzień w edycję z GP i mi się znudzi Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października On 10/15/2024 at 2:13 PM, Bartg said: GP wiadomo, płacić za to 3.5 bomby to nieporozumienie, jak można mieć za tyle Game passa na 2 lata. Oj jenusiu bedzie milowa beka w zakupach growych niedlugo Ja biore kalkulator i bede liczyl ile pieniedzy zarobi Microsoft na forumowych fanach Sony 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Ktos orientuje sie ile bedzie zajmowala gra na ps5? Na store nie ma jeszcze info Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 1 godzinę temu, danielskii napisał(a): Ktos orientuje sie ile bedzie zajmowala gra na ps5? Na store nie ma jeszcze info Strzelam, że nie mniej niż 200. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Dobra kupilem na chwile obecna na ps5 preload zajmuje 120gb to jest bez warzone 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 13 minut temu, danielskii napisał(a): Dobra kupilem na chwile obecna na ps5 preload zajmuje 120gb to jest bez warzone Rozumiem, że od razu przed instalacją gra informuje jakie segmenty można zainstalować, a jakie odptaszkować, tj pominąć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi