danielskii 155 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Jak instalowalem mialem do wyboru warzone, bo6 chyba byly dwa paki, potem mozna bylo tez instalowac mw2 widzialem z poziomu download w menu konsoli ale tego nie bralem bede w domu to cykne co mi zainstalowalo 1 Cytuj
Rozi 595 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października NAJLEPSZY COD W HISTORII 1 3 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Jestem ciekawy czy do BO6 zostaną dodane bronie z poprzednich części, w multi ma się rozumieć. Nie, żeby mi na tym jakoś szczególnie zależało, wszak wszystko czym byłem zainteresowany, tj platynowe camo na wszystkim co snajpersko-wyborowe już mam. Nie ukrywam jednak, że chętnie popykałbym z kuszy na Nuketown Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 13 godzin temu, danielskii napisał(a): Jak instalowalem mialem do wyboru warzone, bo6 chyba byly dwa paki, potem mozna bylo tez instalowac mw2 widzialem z poziomu download w menu konsoli ale tego nie bralem bede w domu to cykne co mi zainstalowalo Danielski może partyjka w piątek ? Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Kampania może być chyba dobra w tym roku? Nie wie czy od razu wbijać multi czy singiel hmm Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Trailery były spoko, dobry klimacik, ja wjadę w kampanię najpierw. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 34 minuty temu, Bartg napisał(a): Trailery były spoko, dobry klimacik, ja wjadę w kampanię najpierw. A nie wiesz czy zadziała zmiana regionu? Na PC Gamepass? Edit. Sprawdziłem, da się. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 3 hours ago, Frredy said: Danielski może partyjka w piątek ? Sure napisalem ci PM Fredula! Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Kampania może być chyba dobra w tym roku? Nie wie czy od razu wbijać multi czy singiel hmm Chcesz bezpowrotnie stracić czas to wbijaj w kampanię 4 1 2 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Czyli jutro od 13:00 wszyscy jesteśmy mieszkańcami nowej ZelandiaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 2 hours ago, Banan91PL said: Czyli jutro od 13:00 wszyscy jesteśmy mieszkańcami nowej Zelandia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bedzie wiecej kont ustawionych na Nowa Zelandie niz jej mieszkancow 1 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 20 godzin temu, Czezare napisał(a): Chcesz bezpowrotnie stracić czas to wbijaj w kampanię Przecież kampania w codziku z 2019r byla zajebista. Tutaj czuć napracowanko w porównaniu do mw2 i 3 gdzie widać było że wylane mieli. Do tego jest to chyba kontynuacja cold war więc chyba warto sobie ograć to przed bo6. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Myk z nową Zelandią nie działa ;(Edit jednak działa trzeba w koncie Activision ustawić adres zamieszkania na nową Zelandię Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 7 minut temu, Banan91PL napisał(a): Myk z nową Zelandią nie działa ;( Na pc też nie. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Na pc też nie.Ustaw konto acti na nową Zelandię będzie działać Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 2 minuty temu, Banan91PL napisał(a): Ustaw konto acti na nową Zelandię będzie działać Tak tylko do e-mail hasło zapomniałem. Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Nie wiem czy było ale: https://xgp.pl/newsy/call-of-duty-black-ops-6-dzwiek-enhanced-za-80-zl-gracze-oburzeni/ Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Uj tam. Wyjebałem w pizdu pc gp. Kupiłem na steam. Nowe konto Acti. Zaraz jazda. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października (edytowane) Skoro jazda to koniecznie podziel się wrażeniami. Ostatnią strzelanką tego typu z którą miałem do czynienia był MW 2019, w sumie po kilku latach przerwy coś bym postrzelał nawet, jednak kompletnie wypadłem z obiegu i nie wiem czy w ogóle warto zaprzątać sobie tym głowę (nawet w ramach GP). Edytowane 24 października przez Amer Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Kampania nic ciekawego niektóre części są super ale tutaj przysypiam wszystko takie chaotyczne Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Jak co to na steam trick nie działa. Ponad 3h walki, żeby uruchomić wcześniej. Ten rak chyba mi już resztki mózg zaatakował. No nic jutro się zacznie. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Wiadomo od kiedy dokładnie ruszają serwery multi? Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 6 minut temu, Czezare napisał(a): Wiadomo od kiedy dokładnie ruszają serwery multi? Jak kiedy? Ludzie po zmianie regionu już graja multi. Na pc steam 6 rano. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października I jak, dobra jest ta gra? O wiele lepsza od MW3? Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października I jak, dobra jest ta gra? O wiele lepsza od MW3?Gram kampanię więc to na pewno lepsze ale szału nie ma chyba że już się starzeje multi nie próbowałem ale widzę że będą znów kolorowe skiny i inne (pipi)y więc mega mnie to odpycha , singiel i do kosza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi