Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekawy czy do BO6 zostaną dodane bronie z poprzednich części, w multi ma się rozumieć. Nie, żeby mi na tym jakoś szczególnie zależało, wszak wszystko czym byłem zainteresowany, tj platynowe camo na wszystkim co snajpersko-wyborowe już mam. Nie ukrywam jednak, że chętnie popykałbym z kuszy na Nuketown:ohboy:

Opublikowano
13 godzin temu, danielskii napisał(a):

Jak instalowalem mialem do wyboru warzone, bo6 chyba byly dwa paki, potem mozna bylo tez instalowac mw2 widzialem z poziomu download w menu konsoli ale tego nie bralem bede w domu to cykne co mi zainstalowalo

Danielski może partyjka w piątek ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Kampania może być chyba dobra w tym roku? Nie wie czy od razu wbijać multi czy singiel hmm

Chcesz bezpowrotnie stracić czas to wbijaj w kampanię:leo:

• beka z typa 4
  • WTF 1
  • Minusik 2
Opublikowano
20 godzin temu, Czezare napisał(a):

Chcesz bezpowrotnie stracić czas to wbijaj w kampanię:leo:

Przecież kampania w codziku z 2019r byla zajebista. Tutaj czuć napracowanko w porównaniu do mw2 i 3 gdzie widać było że wylane mieli.

Do tego jest to chyba kontynuacja cold war więc chyba warto sobie ograć to przed bo6.

Opublikowano (edytowane)

Skoro jazda to koniecznie podziel się wrażeniami. Ostatnią strzelanką tego typu z którą miałem do czynienia był MW 2019, w sumie po kilku latach przerwy coś bym postrzelał nawet, jednak kompletnie wypadłem z obiegu i nie wiem czy w ogóle warto zaprzątać sobie tym głowę (nawet w ramach GP).

Edytowane przez Amer
Opublikowano
I jak, dobra jest ta gra? O wiele lepsza od MW3?

Gram kampanię więc to na pewno lepsze ale szału nie ma chyba że już się starzeje multi nie próbowałem ale widzę że będą znów kolorowe skiny i inne (pipi)y więc mega mnie to odpycha , singiel i do kosza