Donatello1991 1 424 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Kurde zawsze granie AR mi leżało bardziej, ale tutaj SMG wchodzi aż miło. C9 wymiata. Tanto wiadomo do spalenia pójdzie. Nawet ludzie rzadko snajpią. Chociaż ja juz mam ponad 60 meczy, więc mnie rzuca z opitymi monsterami rankedowymi świrami. Jest moc. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października W ramach nadrabiania fabuly obejrzalem sobie cold war fabułke. Mam nadzieję ze w bo6 jest lepiej, bo tutaj wieje taką nudą, że nie dziwię sie, że to do plusika trafiło. 2 Cytuj
Krzysztof93 1 314 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października No dobra liznąłem trochę tej kampanii, pierwsze wrażenia po kilku misjach są takie, że owszem bardzo dobra ale też bez przesadnej ekscytacji. MW 2019 i Cold War też mi się podobały a to nie było na tyle dawno żeby mówić o jakimś cudzie po latach modłów i oczekiwań. Multika nie odpalałem, nie odczuwam ,,wezwania do służby'' w becie przekonałem się o prostej rzeczy. Jeśli już ten CoDowy multik mi się znudził i czuje, że z niego wyrosłem to niestety żadna nowa część nie sprawi, że nagle stwierdzę ,,o boże jakie to dobre, to jest moja droga życia ''. Bawię się dobrze w singlu i super, że do ogrania tego krótkiego blockbustera akcji wystarczy teraz tylko gamepass. Niestety na ROG Ally gra się bardzo długo włącza, pobrałem tylko BO 6 (jakieś +/- 90 GB danych) odpalam najpierw grę przez aplikację Call of Duty żeby z jej poziomu odpalić kampanię no i ta aplikacja się jakby wyłącza i automatycznie odpala się już ten singlowy segment ale nim to wszystko się wgra, przemieli i załaduje to mija naprawdę sporo czasu. Obwiniam swój komputerek, że jest za słaby by zrobić to szybciej ale trochę to przekombinowane ogólnie. Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Ależ to multi jest kurewsko dobre Wszystko siedzi jak złoto. Cały dzień gram tylko w Call of Duty, uszczypnijcie mnie! 4 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Co 8 attachmentow robi to Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Nie powiem zaskoczylo mnie źródło ksywki głównego bohatera Ale pozytywnie i pasuje do klimatu Black Ops. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października O kurwa jaki plot twist w fabule! GOTY. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) Skończyłem. Kampania jest tak głupia, że muszę to rozchodzić Edytowane 29 października przez ProstyHeker 1 Cytuj
Krzysztof93 1 314 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października zdania są podzielone 3 Cytuj
kiseki 764 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Fabuła dwóch pierwszych Black Opsów to taka ekstraklasa. Cold War gra w trzeciej lidze, a BO6 ledwo utrzymał się w czwartej. Tutaj macie 3-godzinne "streszczenie" Cold Wara. Inne CODy też tam są, łącznie z pierwszym Black Ops i poprzedniczką World at War. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października A ja mam pytanie do naszych pecetowych świrów-w grze jest zarówno DLSS DLLA, ale też po raz pierwszy widzę Nvidia Image Scalling. Co daje najlepszy obraz? Wzywam Cię @tjery Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Nowa mapa tuż za rogiem Cytuj
tjery 1 246 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 6 minut temu, easye napisał(a): A ja mam pytanie do naszych pecetowych świrów-w grze jest zarówno DLSS DLLA, ale też po raz pierwszy widzę Nvidia Image Scalling. Co daje najlepszy obraz? Wzywam Cię @tjery NIS to stary zwykly upscaler ze słabą jakością, a DLAA to wiadomo, najlepszy możliwy obecnie obraz 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października no ja nie moge ustawić DLSS, bo zamienia mi na FidelyfiFX... Tez nie zapamiętuje przypisanych klawiszy, po każdym resecie musze je ustawiać od nowa. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 14 minut temu, easye napisał(a): no ja nie moge ustawić DLSS, bo zamienia mi na FidelyfiFX... Tez nie zapamiętuje przypisanych klawiszy, po każdym resecie musze je ustawiać od nowa. Wszystko zamienia, XESS też, gra babol. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 24 minuty temu, easye napisał(a): no ja nie moge ustawić DLSS, bo zamienia mi na FidelyfiFX... Tez nie zapamiętuje przypisanych klawiszy, po każdym resecie musze je ustawiać od nowa. To jest bug. Musisz tak zrobić, żeby dlss był. Ostrisc dlss na 0 Druga sprawa, że fidelity jest ok w tej grze i też mam ponad 300fps. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Zresztą dajesz dlss zapisujesz i się załącza chyba mimo,,że piszę fidelity Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Dzięki - działa! EDIT: na 1 mecz, bo wrocilo do menu i znowu Fidelity - 50... Może niech więcej hubów zrobią! (qrwa wszeszie te same ustawienia od nowa trzeba wbijac... ) Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 18 minut temu, easye napisał(a): Dzięki - działa! EDIT: na 1 mecz, bo wrocilo do menu i znowu Fidelity - 50... Może niech więcej hubów zrobią! (qrwa wszeszie te same ustawienia od nowa trzeba wbijac... ) No ja już pierdole kampanię. Bo dość przełączania tam i spowrotem. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października No mi to kampanie widzę nawet nie zasaveowało - dzisiaj włączyłem i znowu musze grać od 1 misji. Dobra chyba pass do póki nie wyjdą z 2 aktualizacje, bo gówno zaczyna wypływać. Drugi BF na premierę - nic nie działa, WINCEJ HUBÓW potrzeba! Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października No sporo bugów ma kampania. Z zapisem też miałem problem. Na szczęście multi wymiata. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 10 godzin temu, easye napisał(a): No mi to kampanie widzę nawet nie zasaveowało - dzisiaj włączyłem i znowu musze grać od 1 misji. Dobra chyba pass do póki nie wyjdą z 2 aktualizacje, bo gówno zaczyna wypływać. Drugi BF na premierę - nic nie działa, WINCEJ HUBÓW potrzeba! No ja po pierwszej misji wyłączyłem, coś jest nie tak z PC wersją w GP, nie zapisują się rzeczy, a te huby zabijają chęć grania 30 minutowej misji, bo włączenie zajmuje 20 minut xD. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ja w kampanii 0 problemów na XsX Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi