Krzysztof93 1 248 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Gdy odpalam kampanię przypominają mi się dawne czasy instalowania i wgrywania gierek gdzie jako dziecko myślałem, że jak będę udawał, że mi nie zależy to zrobi się szybciej Multiplayer to luz bo ten segment włącza się szybko i bezproblemowo ale gdy tylko chcę pograć w singla to zaczynają się dramaty, aplikacja się jakby wyłącza do pulpitu żeby znowu się włączyć tylko po to żeby wyświetlić mi komunikat o ,,nieudanym połączeniu'' opcja spróbuj ponownie nic nigdy nie daje i pozostaje tylko wyłączyć ją i powtórzyć proces od samego początku. Więcej czasu spędzam na próbie odpalenia gry niż faktycznie gram. Szkoda bo chciałem szybko przejść fabułkę żeby poczuć jakikolwiek klimat tej części i przenieść swoje wrażenia do multika, choć to może być trudne z racji debilnych skórek. Już się w minionych latach wypowiadałem o skórkach w CoDzie i wiem, że to nie ma sensu (bo przez internet nie mogę walić z liścia tych, którzy tego gówna bronią). Szkoda, że tak ciężko to idzie bo sama gra zoptymalizowana jest genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Ja na pewno ogram, ale poczekam na patche, przynajmniej co do problemów z zapisem ustawień i gry... Ten hub niestety nie zostanie raczej naprawiony, a jest to rozwiązanie dramatyczne, lepiej przejść to za jednym razem, ale o ile MW3 2 godzinki czy 3 można było, tak tutaj jest 8 chyba xD. No komedia z tą wersją PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Kurwa no i mial nikt nie kupic a wszyscy graja Spoiler Ktory macie lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 371 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Ja 49. W pierwszy dzień z 10h nabilem. Tak to po godzinie dziennie bo praca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 35 lvl. Mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 40 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 582 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Udalo im się zjeść ciastko i mieć ciastko. Jednocześnie mają rekordową sprzedaż jak i rekordowy przypływ nowych subskrybentów Game Passa Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 027 Opublikowano 29 minut temu Udostępnij Opublikowano 29 minut temu Najważniejsze, że najwyraźniej dostarczyli kawał świetnej gry! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi