Krzysztof93 1 248 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Gdy odpalam kampanię przypominają mi się dawne czasy instalowania i wgrywania gierek gdzie jako dziecko myślałem, że jak będę udawał, że mi nie zależy to zrobi się szybciej Multiplayer to luz bo ten segment włącza się szybko i bezproblemowo ale gdy tylko chcę pograć w singla to zaczynają się dramaty, aplikacja się jakby wyłącza do pulpitu żeby znowu się włączyć tylko po to żeby wyświetlić mi komunikat o ,,nieudanym połączeniu'' opcja spróbuj ponownie nic nigdy nie daje i pozostaje tylko wyłączyć ją i powtórzyć proces od samego początku. Więcej czasu spędzam na próbie odpalenia gry niż faktycznie gram. Szkoda bo chciałem szybko przejść fabułkę żeby poczuć jakikolwiek klimat tej części i przenieść swoje wrażenia do multika, choć to może być trudne z racji debilnych skórek. Już się w minionych latach wypowiadałem o skórkach w CoDzie i wiem, że to nie ma sensu (bo przez internet nie mogę walić z liścia tych, którzy tego gówna bronią). Szkoda, że tak ciężko to idzie bo sama gra zoptymalizowana jest genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Ja na pewno ogram, ale poczekam na patche, przynajmniej co do problemów z zapisem ustawień i gry... Ten hub niestety nie zostanie raczej naprawiony, a jest to rozwiązanie dramatyczne, lepiej przejść to za jednym razem, ale o ile MW3 2 godzinki czy 3 można było, tak tutaj jest 8 chyba xD. No komedia z tą wersją PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Kurwa no i mial nikt nie kupic a wszyscy graja Spoiler Ktory macie lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Ja 49. W pierwszy dzień z 10h nabilem. Tak to po godzinie dziennie bo praca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 35 lvl. Mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 40 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 585 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Udalo im się zjeść ciastko i mieć ciastko. Jednocześnie mają rekordową sprzedaż jak i rekordowy przypływ nowych subskrybentów Game Passa Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Najważniejsze, że najwyraźniej dostarczyli kawał świetnej gry! Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 585 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu aż tak bym się nie zapędzał, bo patrząc na to jak co działo się w przeszłości, i ta część niedługo stanie się powszechnie znienawidzoną, ludzie będą na nią kurwić, ale i tak będą grali dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Nie ma takiej opcji. Zresztą taki wynik to nie przypadek. Całe community, cała liga coda i otoczka, najważniejsi youtuberzy od cod wiedzieli, że nadchodzi prawdopodobnie najlepsze Call of duty. Nic nie zepsują, bo się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 31 minutes ago, ASX said: aż tak bym się nie zapędzał, bo patrząc na to jak co działo się w przeszłości, i ta część niedługo stanie się powszechnie znienawidzoną, ludzie będą na nią kurwić, ale i tak będą grali dalej Marudy zawsze będą. Dla mnie jedyne istotne jest to, że singiel podobno super Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 50 minut temu Udostępnij Opublikowano 50 minut temu Wyjaśnijcie proszę na czym polega punktacja drużynowa w trybie Rozkaz Zabójstwa. O ile rozumiem, że mamy zabić VIP-a przeciwnika samemu chroniąc własnego jest oczywiste, ale za co drużyna dostaje tak naprawdę punkty? Z tym mam problem. Kiedy sam byłem VIP-em i kitrałem się z tyłu mapy co chwilę dostawałem punkty za przeżycie, natomiast wynik drużyny stał w miejscu. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 42 minuty temu Udostępnij Opublikowano 42 minuty temu 10 minut temu, Czezare napisał(a): Wyjaśnijcie proszę na czym polega punktacja drużynowa w trybie Rozkaz Zabójstwa. O ile rozumiem, że mamy zabić VIP-a przeciwnika samemu chroniąc własnego jest oczywiste, ale za co drużyna dostaje tak naprawdę punkty? Z tym mam problem. Kiedy sam byłem VIP-em i kitrałem się z tyłu mapy co chwilę dostawałem punkty za przeżycie, natomiast wynik drużyny stał w miejscu. WTF? Bo to jest w sumie tdm. Z tym rzecz że za zabicie VIP przez drugiego vip dostaje się bodajże 5 pkt dla drużyny. Za zabicie VIP przez nie VIP 2 pkt, a reszta zabójstw 1 pkt. Jakoś tak. Punkty za przeżycie jako VIP idą tylko na Twoje konto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 41 minut temu Udostępnij Opublikowano 41 minut temu 32 minuty temu, Homelander napisał(a): Marudy zawsze będą. Dla mnie jedyne istotne jest to, że singiel podobno super Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 41 minut temu Udostępnij Opublikowano 41 minut temu Just now, oFi said: Zobaczę w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 22 minuty temu Udostępnij Opublikowano 22 minuty temu 52 minuty temu, Homelander napisał(a): Marudy zawsze będą. Dla mnie jedyne istotne jest to, że singiel podobno super Singiel akurat mało kogo tu obchodzi :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 268 Opublikowano 17 minut temu Udostępnij Opublikowano 17 minut temu 3 minuty temu, SnoD napisał(a): Singiel akurat mało kogo tu obchodzi :p Nie rozumiem. To osiągnięcie za ukończenie kampanii? Jeśli tak to bardzo dobry procent, zważywszy na to, że gra miała premierę kilka dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu 1 minutę temu, Hubert249 napisał(a): Nie rozumiem. To osiągnięcie za ukończenie kampanii? Jeśli tak to bardzo dobry procent, zważywszy na to, że gra miała premierę kilka dni temu. Za ukończenie pierwszej misji w kampanii SP Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 268 Opublikowano 12 minut temu Udostępnij Opublikowano 12 minut temu 3 minuty temu, SnoD napisał(a): Za ukończenie pierwszej misji w kampanii SP A to zmienia postać rzeczy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi