Krzysztof93 1 314 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Gdy odpalam kampanię przypominają mi się dawne czasy instalowania i wgrywania gierek gdzie jako dziecko myślałem, że jak będę udawał, że mi nie zależy to zrobi się szybciej Multiplayer to luz bo ten segment włącza się szybko i bezproblemowo ale gdy tylko chcę pograć w singla to zaczynają się dramaty, aplikacja się jakby wyłącza do pulpitu żeby znowu się włączyć tylko po to żeby wyświetlić mi komunikat o ,,nieudanym połączeniu'' opcja spróbuj ponownie nic nigdy nie daje i pozostaje tylko wyłączyć ją i powtórzyć proces od samego początku. Więcej czasu spędzam na próbie odpalenia gry niż faktycznie gram. Szkoda bo chciałem szybko przejść fabułkę żeby poczuć jakikolwiek klimat tej części i przenieść swoje wrażenia do multika, choć to może być trudne z racji debilnych skórek. Już się w minionych latach wypowiadałem o skórkach w CoDzie i wiem, że to nie ma sensu (bo przez internet nie mogę walić z liścia tych, którzy tego gówna bronią). Szkoda, że tak ciężko to idzie bo sama gra zoptymalizowana jest genialnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ja na pewno ogram, ale poczekam na patche, przynajmniej co do problemów z zapisem ustawień i gry... Ten hub niestety nie zostanie raczej naprawiony, a jest to rozwiązanie dramatyczne, lepiej przejść to za jednym razem, ale o ile MW3 2 godzinki czy 3 można było, tak tutaj jest 8 chyba xD. No komedia z tą wersją PC. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Kurwa no i mial nikt nie kupic a wszyscy graja Spoiler Ktory macie lvl? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ja 49. W pierwszy dzień z 10h nabilem. Tak to po godzinie dziennie bo praca. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Udalo im się zjeść ciastko i mieć ciastko. Jednocześnie mają rekordową sprzedaż jak i rekordowy przypływ nowych subskrybentów Game Passa Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Najważniejsze, że najwyraźniej dostarczyli kawał świetnej gry! Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października aż tak bym się nie zapędzał, bo patrząc na to jak co działo się w przeszłości, i ta część niedługo stanie się powszechnie znienawidzoną, ludzie będą na nią kurwić, ale i tak będą grali dalej Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Nie ma takiej opcji. Zresztą taki wynik to nie przypadek. Całe community, cała liga coda i otoczka, najważniejsi youtuberzy od cod wiedzieli, że nadchodzi prawdopodobnie najlepsze Call of duty. Nic nie zepsują, bo się nie da. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 31 minutes ago, ASX said: aż tak bym się nie zapędzał, bo patrząc na to jak co działo się w przeszłości, i ta część niedługo stanie się powszechnie znienawidzoną, ludzie będą na nią kurwić, ale i tak będą grali dalej Marudy zawsze będą. Dla mnie jedyne istotne jest to, że singiel podobno super Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Wyjaśnijcie proszę na czym polega punktacja drużynowa w trybie Rozkaz Zabójstwa. O ile rozumiem, że mamy zabić VIP-a przeciwnika samemu chroniąc własnego jest oczywiste, ale za co drużyna dostaje tak naprawdę punkty? Z tym mam problem. Kiedy sam byłem VIP-em i kitrałem się z tyłu mapy co chwilę dostawałem punkty za przeżycie, natomiast wynik drużyny stał w miejscu. WTF? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 10 minut temu, Czezare napisał(a): Wyjaśnijcie proszę na czym polega punktacja drużynowa w trybie Rozkaz Zabójstwa. O ile rozumiem, że mamy zabić VIP-a przeciwnika samemu chroniąc własnego jest oczywiste, ale za co drużyna dostaje tak naprawdę punkty? Z tym mam problem. Kiedy sam byłem VIP-em i kitrałem się z tyłu mapy co chwilę dostawałem punkty za przeżycie, natomiast wynik drużyny stał w miejscu. WTF? Bo to jest w sumie tdm. Z tym rzecz że za zabicie VIP przez drugiego vip dostaje się bodajże 5 pkt dla drużyny. Za zabicie VIP przez nie VIP 2 pkt, a reszta zabójstw 1 pkt. Jakoś tak. Punkty za przeżycie jako VIP idą tylko na Twoje konto. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 32 minuty temu, Homelander napisał(a): Marudy zawsze będą. Dla mnie jedyne istotne jest to, że singiel podobno super Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Just now, oFi said: Zobaczę w grudniu Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 52 minuty temu, Homelander napisał(a): Marudy zawsze będą. Dla mnie jedyne istotne jest to, że singiel podobno super Singiel akurat mało kogo tu obchodzi :p Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 3 minuty temu, SnoD napisał(a): Singiel akurat mało kogo tu obchodzi :p Nie rozumiem. To osiągnięcie za ukończenie kampanii? Jeśli tak to bardzo dobry procent, zważywszy na to, że gra miała premierę kilka dni temu. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 1 minutę temu, Hubert249 napisał(a): Nie rozumiem. To osiągnięcie za ukończenie kampanii? Jeśli tak to bardzo dobry procent, zważywszy na to, że gra miała premierę kilka dni temu. Za ukończenie pierwszej misji w kampanii SP Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 3 minuty temu, SnoD napisał(a): Za ukończenie pierwszej misji w kampanii SP A to zmienia postać rzeczy xD 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października ale ze względu na to że BO6 odpala się przez ten hub, to ten procent bierze pod uwagę całą pulę grających w Warzone, MW3 i wcześniejsze odsłony. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Ja jak zawsze zacznę od singla, chociaż zawsze wolałem te bardziej "blockbusterowe" klimaty jak w MW. Tak czy siak jaranko. Widziałem, że wydali nawet jakiegoś skina typowo militarnego, więc zadowoleni z gameplayu ale obrażeni na sklep mogą już też wrócić XD Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Imho kampania musi być na początek, dużo fajniej się potem gra w multi kojarząc miejscówki z konkretnymi misjami Ogólnie w kampanii jedynie końcówka nieco zawodzi, chamsko zrobiona pod black ops 7. Cytuj
Krzysztof93 1 314 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października (edytowane) Trzeba przejść singla żeby poznać LORE tych skinów w multiku edit: jeszcze zapomniałem dodać, że chyba naprawili odpalanie singla na PC bo wczoraj wieczorem udało mi się włączyć i kontynuować wątek za PIERWSZYM razem, nie wierzę w takie przypadki, że wcześniej musiałem tak 5-7 razy próbować a nagle za pierwszym podejściem już śmiga, musieli coś zrobić. Edytowane 31 października przez Krzysztof93 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października to na ile godzin ta nowa kampania? dużo jest tych półotwartych map jak w mw3? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 1 minute ago, number_nine said: to na ile godzin ta nowa kampania? dużo jest tych półotwartych map jak w mw3? Trochę lizałem ścian (Zwłaszcza w mapie-hubie) i wyszło 9.5h. Jedna jest otwarta mapa, ale jak nie chcesz korzystać z otwartości mapy to do przejścia w pół godziny. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi