Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Rekomendowane odpowiedzi

A co do samego Case'a to ciekawe, czy w kolejnej części zostaną wyjaśnione wątki:

Spoiler

Czy Case przeżył, czy kolejny niemy bohater główny do zabicia

Czy Harrow przeżyła duszenie? Na koniec sceny słychać dźwięk jakby otwarcia drzwi, pytanie czy napór wody czy nie

Kto był głosem w głowie Case'a? Harrow? Fajny jest jeden moment, jak po misji w laboratorium możemy porozmawiać z Woodsem i pojawią się opcja dialogowa, w której przyznajemy się, że byliśmy pacjentem 0 kołyski. Ale od razu głos w głowie kontruje "Nie wolno nam o tym mówić".

Kto stał za zabiciem rodziców Harrow?

Kim jest ziomek w ostatniej scene włamujący się do komputera Livingstone'a?

Gdzieś czytałem, że historia ma byc częściowo dalej rozwijana w Warzone, ale zobaczymy. Bardziej wolałem, jak historia jest dalej rozwijana w formie misji Spec Ops jak w MWII 2022.

5 minut temu, Smiti napisał(a):

Czy po wyłączeniu crossplay, bez problemu znajduje wam mecze na xboxie? Tak jak w poprzednich częściach nie przeszkadzało mi granie z PC, tak teraz mam dziwne wrażenie, że mają ogromną przewagę i pomimo, że zajdę typa od tyłu, to on się odwraca i wali mi heada…

W tej grze myszka nie ma szans z padem.

39 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

W tej grze myszka nie ma szans z padem.

Chyba tylko na warzone i deathmatchu kolego ....

W HC to nie masz szans z myszmowcami gdzie musisz się odwracać w sekunde czesto o 180stopni ...

Nigdy nie wlaczam crossplaya na konsoli bo tacy to łatwo kręcą po 40fragow na mecz.

• Minusik 1
4 minuty temu, oFi napisał(a):

Chyba tylko na warzone i deathmatchu kolego ....

W HC to nie masz szans z myszmowcami gdzie musisz się odwracać w sekunde czesto o 180stopni ...

Nigdy nie wlaczam crossplaya na konsoli bo tacy to łatwo kręcą po 40fragow na mecz.

Gram na padzie na PC. Obrot o 180 stopni to ulamek sekundy. HC to rzeźnia sama w sobie i tam to już czy myszka czy pad to jeden uj. 

Takie wyniki co piszesz to kręcą świry dla których przygoda z cod kończy się przy okazji premiery nowego. Dziwnym trafem całe ważne community gra na padach od lat. Nie będę pisał o czyimś skillu, ale w tej grze 90% graczy to kozaki z padem w ręku. Reszta to niedzielniaki, którym wh nie pomoże i myszkowcy.

17 minut temu, Smiti napisał(a):

Pytałem, bo mi po wyłączeniu crossplay nie wyszukuje dosłownie nikogo.. jakiś bug?

Cross play z poziomu konsoli na Xboxie?  To zawsze kiepsko działa. Szuka meczy po kilka, kilkanaście minut. 

Nie ogarniam tego, że chujki z Acti nie dodadzą opcji wyłącznie cross między PS i Xboxem. Albo samego Xboxa z poziomu gry,  jak to było w MW2019.