MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Ja na sam początek przygody z singlem miałem buga z nieśmiertelnym AI restart checkpointa nie pomogl, musialem zrestartować cała misję https://gamerdvr.com/gamer/mazzeopl/video/191281528 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu A co do samego Case'a to ciekawe, czy w kolejnej części zostaną wyjaśnione wątki: Spoiler Czy Case przeżył, czy kolejny niemy bohater główny do zabicia Czy Harrow przeżyła duszenie? Na koniec sceny słychać dźwięk jakby otwarcia drzwi, pytanie czy napór wody czy nie Kto był głosem w głowie Case'a? Harrow? Fajny jest jeden moment, jak po misji w laboratorium możemy porozmawiać z Woodsem i pojawią się opcja dialogowa, w której przyznajemy się, że byliśmy pacjentem 0 kołyski. Ale od razu głos w głowie kontruje "Nie wolno nam o tym mówić". Kto stał za zabiciem rodziców Harrow? Kim jest ziomek w ostatniej scene włamujący się do komputera Livingstone'a? Gdzieś czytałem, że historia ma byc częściowo dalej rozwijana w Warzone, ale zobaczymy. Bardziej wolałem, jak historia jest dalej rozwijana w formie misji Spec Ops jak w MWII 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Kolejny chyba bug. Czarny ekran po którymś meczu i nie widać rozgrywki. Komuś się trafiło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 22 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Kolejny chyba bug. Czarny ekran po którymś meczu i nie widać rozgrywki. Komuś się trafiło? Większosci. Trzeba zresetować grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Czy po wyłączeniu crossplay, bez problemu znajduje wam mecze na xboxie? Tak jak w poprzednich częściach nie przeszkadzało mi granie z PC, tak teraz mam dziwne wrażenie, że mają ogromną przewagę i pomimo, że zajdę typa od tyłu, to on się odwraca i wali mi heada… Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 5 minut temu, Smiti napisał(a): Czy po wyłączeniu crossplay, bez problemu znajduje wam mecze na xboxie? Tak jak w poprzednich częściach nie przeszkadzało mi granie z PC, tak teraz mam dziwne wrażenie, że mają ogromną przewagę i pomimo, że zajdę typa od tyłu, to on się odwraca i wali mi heada… W tej grze myszka nie ma szans z padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 39 minut temu, Donatello1991 napisał(a): W tej grze myszka nie ma szans z padem. Chyba tylko na warzone i deathmatchu kolego .... W HC to nie masz szans z myszmowcami gdzie musisz się odwracać w sekunde czesto o 180stopni ... Nigdy nie wlaczam crossplaya na konsoli bo tacy to łatwo kręcą po 40fragow na mecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, oFi napisał(a): Chyba tylko na warzone i deathmatchu kolego .... W HC to nie masz szans z myszmowcami gdzie musisz się odwracać w sekunde czesto o 180stopni ... Nigdy nie wlaczam crossplaya na konsoli bo tacy to łatwo kręcą po 40fragow na mecz. Gram na padzie na PC. Obrot o 180 stopni to ulamek sekundy. HC to rzeźnia sama w sobie i tam to już czy myszka czy pad to jeden uj. Takie wyniki co piszesz to kręcą świry dla których przygoda z cod kończy się przy okazji premiery nowego. Dziwnym trafem całe ważne community gra na padach od lat. Nie będę pisał o czyimś skillu, ale w tej grze 90% graczy to kozaki z padem w ręku. Reszta to niedzielniaki, którym wh nie pomoże i myszkowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Pytałem, bo mi po wyłączeniu crossplay nie wyszukuje dosłownie nikogo.. jakiś bug? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 17 minut temu, Smiti napisał(a): Pytałem, bo mi po wyłączeniu crossplay nie wyszukuje dosłownie nikogo.. jakiś bug? Cross play z poziomu konsoli na Xboxie? To zawsze kiepsko działa. Szuka meczy po kilka, kilkanaście minut. Nie ogarniam tego, że chujki z Acti nie dodadzą opcji wyłącznie cross między PS i Xboxem. Albo samego Xboxa z poziomu gry, jak to było w MW2019. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2XP Weekend 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Co oni znowu odjebali?! Na tablicy wyników tylko ja mam pokazany stopień wojskowy zgodny z rzeczywistością, reszta jest szeregowcami (1). Też u Was tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, Czezare napisał(a): Co oni znowu odjebali?! Na tablicy wyników tylko ja mam pokazany stopień wojskowy zgodny z rzeczywistością, reszta jest szeregowcami (1). Też u Was tak jest? Jeden mecz tak miałem. Teraz gram I jest oki. Typowy bug. W rankedach dosyć częsty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 15 minut temu, Czezare napisał(a): Co oni znowu odjebali?! Na tablicy wyników tylko ja mam pokazany stopień wojskowy zgodny z rzeczywistością, reszta jest szeregowcami (1). Też u Was tak jest? Tak. Niestety każdy CoD ma z tym problem. Wkurza mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi