Czezare 1 450 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 15 minut temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Pewnie po południu, a instalacją tradycyjnie o 18 pewnie. 1 Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 19 minut temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 56 minut temu, Hubert249 napisał(a): o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD Kampanię?? 1 1 1 Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu No kampania miejscami niezłe WTF. No i są blueprinty i nagrody do multi Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu @Faka pytałeś jakiś czas temu o battle passa Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 6 godzin temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Już jest. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Cała kampania to rzeczywiście bite 8 godzin grania? Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Cała kampania to rzeczywiście bite 8 godzin grania? Nom. 1 Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Za punkty zdobyte w season passie MW3 kupilem nowy sezon doplacajac niecale 10 zl za punkty. Rankedy za tydzien, dzieki Acti Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Zobaczyłem kilka skórek i mi się odechciało grać. Cytuj
michu86- 390 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Odpaliłem multi i jak na razie mi siadło. Tak jak wszystkie ostatnie CODy mi nie leżały tak tutaj podoba mi się w sumie wszystko. Szczególnie mapy i feeling strzelania. Ostatnio tak dobrze bawiłem się przy WWII. Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A to Żydki chciwe xd w MW można było karnetem zyskać 300pkt Cod. Tutaj już wychodzi się na zero. Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Podobno oficjalnie miało być wsparcie dla PS5Pro, ktoś coś zauważył, jakaś lepsza grafika/rozdzielczość niż na PS5? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi