krzysiek923 1 666 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada jak kogoś wkurwiają te skórki, to jakiś czas temu grałem w Vanguard (który jednak ma kretyńskie cieszynki) i tam zdecydowanie się uspokoiło, MW2 i MW3 nie kupowałem, ale też pewnie dzieciarnia się przenosi na BO6, bo trzeba być tam gdzie wszyscy się teraz skupiają i jest największa publika żeby POKAZAĆ SIĘ Cytuj
ElGritar 15 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Coś za coś. Kiedyś nie było skórek, ale za zestaw 4 map w DLC trzeba było bulić po 60zł, a w ciągu roku wychodziły takie chyba ze 4. Teraz co sezon nowe mapy za darmo i wiele innych. Chociaż fakt, mogliby to robić ze smakiem jak w MW19. Extraction to wygląda trochę jak żywcem wyjęte z MW3. Pamiętam, że kilka map pierwotnie zaplanowanych pod MW3 miało przejść do BO6. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada 12 godzin temu, krzysiek923 napisał(a): jak kogoś wkurwiają te skórki, to jakiś czas temu grałem w Vanguard (który jednak ma kretyńskie cieszynki) i tam zdecydowanie się uspokoiło, MW2 i MW3 nie kupowałem, ale też pewnie dzieciarnia się przenosi na BO6, bo trzeba być tam gdzie wszyscy się teraz skupiają i jest największa publika żeby POKAZAĆ SIĘ Na to wygląda że wszystkie modnisie się przenieśli do BO6. Grałem ostatnio w Mw3 i rzadko ktoś miał jakąś dziwaczna skórkę. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada To normalne, że jak zdobyłem prestiż 1 to zablokowało mi cale uzbrojenie, czy coś zjebałem? Moją ulubioną broń zablokowali i trza latać z XM4. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Normalne, po włączeniu prestiżu zaczynasz od zera, zostaje lvl na broniach jaki na nich zrobiłeś i camo, ale są zablokowane. Masz jeden żeton na stałe odblokowanie, to możesz sobie go wykorzystać na swoją broń jak jest gdzieś na wysokim lvl-u Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 27 minut temu, Faka napisał(a): To normalne, że jak zdobyłem prestiż 1 to zablokowało mi cale uzbrojenie, czy coś zjebałem? Moją ulubioną broń zablokowali i trza latać z XM4. Jeżeli wrócili do starych prestiży, to tak to wyglądało. Wszystko było blokowane i mogłeś sobie zostawić odblokowany jeden przedmiot i tak z każdym prestiżem. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 50 minutes ago, Faka said: To normalne, że jak zdobyłem prestiż 1 to zablokowało mi cale uzbrojenie, czy coś zjebałem? Moją ulubioną broń zablokowali i trza latać z XM4. Ja tak mialem jak dzien wczesniej sie solidnie zajebalem. Odpalam z rana, wszystko zablokowane i nie pamietam co odjebalem. Po 2 godzinach sie domyslilem o co chodzi Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 1 godzinę temu, Faka napisał(a): To normalne, że jak zdobyłem prestiż 1 to zablokowało mi cale uzbrojenie, czy coś zjebałem? Moją ulubioną broń zablokowali i trza latać z XM4. To tę ulubioną broń se odblokowujesz permanentnie za żeton, który otrzymujesz w zamian za prestiż. Tylko od razu mówię, że jak owa broń zdobywasz powiedzmy na 16-tym poziomie to nie opłaca się tracić na nią żetonu, bo raz dwa ją odblokujesz grając normalnie innymi broniami. Ja za pierwszy prestiż odblokowałem toporek, który zdobywa się na 53 lvl ( tak, można na stałe odblokować również wyposażenie, kartę lub perki), a za drugi trzecią snajpę, którą również fhui późno się dostaje. Ostatnia sprawa. Jeśli już dojdziesz ponownie do tej swojej powiedzmy ulubionej broni lub do jakiejkolwiek innej grając po zdobyciu prestiżu to otrzymasz ją ze wszystkimi dodatkami i kamuflażami jakie dotąd wyrobiłeś. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Hmm zagrałem po raz pierwszy po aktualizacji do sezonu i desync jest momentami absurdalny. 20 strzalow w typa, on zabija 3. Na replayu widac ewidentnie, ze ja strzelilem na serwerze moze 5x, a on 10 xD i tak praktycznie w co drugim meczu. No już bylo dobrze i klasycznie spierdolili przy pierwszej aktualizacji. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Cytujac Ice Cuba: ”They need to unfuck the situation they originally fucked” Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 15:37 Opublikowano czwartek o 15:37 Rankedziki wcześniej wystartowały. Cioram od rana. Miazga!!! Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 17:55 Opublikowano czwartek o 17:55 Akuku jak szybko. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano piątek o 09:24 Opublikowano piątek o 09:24 17 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Rankedziki wcześniej wystartowały. Cioram od rana. Miazga!!! Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano piątek o 09:55 Opublikowano piątek o 09:55 Skończyłem wczoraj kampanie i była całkiem niezła. Początkowo nie mogłem się przekonać do tych misji z otwartymi lokacjami, ale przedostatnia misja z infiltracją bazy wjechała jak złoto. Całkiem udany mix, skryptowanej korytarzówki, z misjami gdzie mamy większa swobodę w realizacji celów. Nawet historia okazała się całkiem zjadliwym thrillerem politycznym, grającym co prawda na starych utartych motywach, ale przyzwoicie wykonana. Ogólnie warto zagrać, solidna gra. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano piątek o 10:31 Opublikowano piątek o 10:31 15h w rankedach wystarczy. Najbardziej zepsute od lat. Od matchmakingu po cziterow. Grasz z branżami będąc diamentem. Gra zaczyna się z 5 graczami bardzo często i musi anulować mecz. Podobno cross off też nie można. Zero meta broni, wszyscy graja czym chcą. Mehhh. Spawny na tych mapach to tragedia. Kompletnie nieczytelne. Najlepszy CoD, ale Rankedy najgorsze od lat Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano niedziela o 23:44 Opublikowano niedziela o 23:44 Ale kurwa skin wjechał 4 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano poniedziałek o 08:09 Opublikowano poniedziałek o 08:09 Czekam na skin biegającego trumpa, ktory strzela do nielegalnych imigrantów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi