Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pisze meffju, jest tryb ze wskazówkami i mówią co masz robić, ale mnie wciągnęły same fale, po prostu strzelam do hord zomboli, im dalej tym wiadomo ciężej, przy okazji leveluje sobie klamki i odblokowuję kamuflaże. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja pierdole jaka ta gra jest zla. Zamiast grania druzynowo mam ochote biegac zajebany ze skinem mikolaja z granatnikiem. Odblokowalem bialo czerwone tracery z season passa i ciekawie sie strzela. Kurwa i tak nie gram w nic innego a mam 3.5 TB gier na XSX i NS. Ktos mi powie czemu ja i kilka innych osob i tak nie gra w nic innego?

Opublikowano
Godzinę temu, Wooyek napisał(a):

Jak pisze meffju, jest tryb ze wskazówkami i mówią co masz robić, ale mnie wciągnęły same fale, po prostu strzelam do hord zomboli, im dalej tym wiadomo ciężej, przy okazji leveluje sobie klamki i odblokowuję kamuflaże. 

No widzicie, kiedyś tych podpowiedzi nie dawali, w zawiązku z czym ciężko się było zorientować co w danym momencie trzeba robić, żeby osiągnąć jak najwięcej, co poskutkowało tym, że wielu graczy w tym ja zniechęciło się. Dzięki za info o tych podpowiedziach. Nie wykluczone, że spróbuję.

15 minut temu, Sven Froost napisał(a):

Ja pierdole jaka ta gra jest zla. Zamiast grania druzynowo mam ochote biegac zajebany ze skinem mikolaja z granatnikiem. Odblokowalem bialo czerwone tracery z season passa i ciekawie sie strzela. Kurwa i tak nie gram w nic innego a mam 3.5 TB gier na XSX i NS. Ktos mi powie czemu ja i kilka innych osob i tak nie gra w nic innego?

Ponieważ CoD uzależnia jak narkotyk, przynajmniej na mnie tak działa. Oczywiście do czasu. Sądzę, że pogram jeszcze drugi sezon, aby zdobyć CoD Points na pierwszy sezon przyszłorocznej odsłony, zdobędę brylantowe camo do karabinów wyborowych i snajperek i będę się powoli żegnał z tegoroczną odsłoną.

• Lubię! 3
Opublikowano

Skończyłem dziś singla, ogólnie naprawdę dobry z jednym ale, trochę za dużo już dziwactw i poziomów w jakiś zwidach. 

W multi nie planuję już się wgrywać, od strony technicznej pięknie się w to gra, ale za duży lunapark się z tego zrobił. 

Opublikowano

Ostatni raz grałem w CoD Cold War i zakończyłem to granie platyną. Z uwagi na fakt, że aktualnie są dobre promocje na tę gierkę, to chciałbym kupić ją sobie na święta. Jak to jest z platyną? Słyszałem, że tylko wersja na PS4 ma platynę, a wersja na PS5 to takie jakby DLC do Warzone.

Czyli jak kupię pudełkową wersję, to normalnie trofea pojawiają się jak w każdej grze, a dopiero upgrade na wersję PS5 (darmowy?) powoduje zmianę układu trofeów?

Opublikowano
1 godzinę temu, [InSaNe] napisał(a):

Ostatni raz grałem w CoD Cold War i zakończyłem to granie platyną. Z uwagi na fakt, że aktualnie są dobre promocje na tę gierkę, to chciałbym kupić ją sobie na święta. Jak to jest z platyną? Słyszałem, że tylko wersja na PS4 ma platynę, a wersja na PS5 to takie jakby DLC do Warzone.

Czyli jak kupię pudełkową wersję, to normalnie trofea pojawiają się jak w każdej grze, a dopiero upgrade na wersję PS5 (darmowy?) powoduje zmianę układu trofeów?

Nie wiem jak na sonce, ale na Xboxie wszystkie osiągnięcia są wrzucone do jednego wora. Co mnie wpienia strasznie. 

Masz 3000 GS MWII, III i teraz black OPS doszedł. 

Opublikowano
1 godzinę temu, [InSaNe] napisał(a):

Rozumiem, że chcesz kupić Cold War, a nie BO6?

Opublikowano

COD MW2 i 3, BO6 są połączone w jednym hubie i traktowane jako dlc. Nie wiem jak to wygląda na sonce ale na xboxie trzeba zrobić wszystkie 3 na 100%, żeby mieć calaka. Dopóki nie dodadzą następnej gry :sadkek:

• This 1
Opublikowano
6 minut temu, Chewie napisał(a):

COD MW2 i 3, BO6 są połączone w jednym hubie i traktowane jako dlc. Nie wiem jak to wygląda na sonce ale na xboxie trzeba zrobić wszystkie 3 na 100%, żeby mieć calaka. Dopóki nie dodadzą następnej gry :sadkek:

mają haka na acziwmentowe dziwki, jak ktoś kiedyś wbił jednego acziwa w mw2 to już musi kupować regularnie

Opublikowano
6 minut temu, [InSaNe] napisał(a):

Chodzi mi o BO 6 oczywiście :potter: Czyli kupując wersję na PS4, nie mając wcześniej styczności z MW II i kolejnymi, da się zrobić platynę, tak? 

Na pytanie przez Ciebie zadane nie odpowiem, ostrzegę jednak, że w BO6 w odróżnieniu od starych części takich jak np BO2 są pucharki za Multiplayer, w tym niektóre dość czasochłonne np zdobycie diamentowego camo na jednej z broni. Nie jestem i nie byłem nigdy zwolennikiem tych rozwiązań ( puchary za Multi), wszak jestem świadom tego, że nie wszystkim tryb wieloosobowy w CoD-ie odpowiada. Kiedyś nie przymuszano nikogo do multi, natomiast teraz owszem...

Opublikowano

W Cold War był ten tryb ludzików z góry, to dopiero było przeje... :) Graliśmy chyba w to chyba z 50 godzin i w końcu się udało :)Ilu ludzi grając w ten tryb poznałem. Zombie też było fajne. 

Generalnie nic na siłę, natomiast jak jest możliwość zdobycia platyny i można popróbować, to lepiej by była ta możliwość, więc jak wersja na PS4 ma taką opcję, na nią się zdecyduję :thumbsup:

Opublikowano
W dniu 14.12.2024 o 19:55, Czezare napisał(a):

Kiedyś nie przymuszano nikogo do multi, natomiast teraz owszem...

No chyba niekoniecznie, mam na świeżo World at War, BO1, BO2, BO3 i we wszystkich są trofea multi. Na szczęście serwery wciąż sprawne. Chyba dopiero ta nowa trylogia MW przestała mieć trofki online, ale nie pamiętam jak było w starych MW.

W dniu 14.12.2024 o 18:52, Chewie napisał(a):

Na PS5 wygląda to tak, że platynę możesz wbić za MW2. Za MW3 i BO6 platyny nie ma, bo są jako DLC do MW2 :balon: Na szczęście w dalszym ciągu nie ma to wpływu na MW2 i do tej platyny potrzebne są tylko trofki z tej jednej gry.

• Dzięki 1
Opublikowano

No cóż, wczoraj wleciał szósty prestiż, a sezon pierwszy wykonałem na 100%. Do tego mam diamentowe camo na wszystkich czterech karabinach wyborowych. W związku z tym robię sobie długą, bo do 28.01 (start 2-go sezonu) przerwę techniczną, aby po pierwsze nie zrzygać się od nadmiaru CoD-a, po drugie nabrać świeżości i motywacji do zrobienia diamentów na snajperkach i obrzynach (zostało naprawdę niewiele). Liczę też, że w drugim sezonie ukaże się któraś z ikonicznych map z BO2 w nowej odświeżonej wersji, a nie guvna pokroju Launch z jedynki.