jimmy 1 615 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia No to po starym MW3 masz kilka jak nie kilkanaście odsłon cyklu z 'akcją akcją, wybuchami i skryptami w starym stylu'. Ja tam jednak wolę żeby eksperymentowali jak w najnowszym BO6 Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Cross off łaskawcy dodadzą. Jak już hackerzy zniszczyli rankedy. No, ale hajs się zgadza. Mehh. Cytuj
Czezare 1 488 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Te nowe mapy to funkiel nówki nie śmigane, czy jakiś recykling? Lifeline śmierdzi na kilometr Hijacked z BO2... Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 9 godzin temu, Czezare napisał(a): Te nowe mapy to funkiel nówki nie śmigane, czy jakiś recykling? Lifeline śmierdzi na kilometr Hijacked z BO2... Grind i lifeline stare. Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 10 godzin temu, Czezare napisał(a): Te nowe mapy to funkiel nówki nie śmigane, czy jakiś recykling? Lifeline śmierdzi na kilometr Hijacked z BO2... Grind nie pamiętasz? Nawet w Cold War był. Cytuj
Sven Froost 499 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Czekam na nowe bronie i powod do gry w postaci battle passa, podobno nowe bronie beda tez w polowie sezonu Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego W dniu 29.01.2025 o 20:49, Sven Froost napisał(a): Co myslicie o nowym sezonie? Chujnia. Serwery już popierdoliło totalnie. 1 Cytuj
Adams76 0 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Witam mam taki problem. Osiągnąłem poziom 55, prestiż odblokowany a nie mogę grać. Jest komunikat " Aby uzyskać dostęp przerwij dobieranie graczy" proszę o pomoc nie wiem jak zrobić. Cytuj
[InSaNe] 2 543 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ma Ktoś ochotę pograć w tryb zombie i porobić trofea z tym związane? Mam już dosyć gier z debilnymi randomami. Dziś na mapie Terminus grałem z trzema typami, w połowie dwóch wyszło, a trzeci myślałem, że jest ogarnięty... Przynajmniej wszystko na to wskazywało. Niestety pomyliłem się Po dwóch godzinach dozbrajania się, by rozwalić ostatniego bossa, rozpoczęliśmy ostatnie starcie. Została mu 1/3 HP, a typ zamiast robić to samo - czyli grać uważnie i biegać dookoła bossa zapragnął użyć kierowanej rakiety powietrze - ziemia Podczas jego zabawy otoczyły mnie zombiaki i padłem ZARAZ PRZY NIM, ale oczywiście kretyn zamiast mnie od razu podnieść, byśmy razem dobili bossa, to nie przerwał swojego celowania rakietą i też dorwały go zombiaki. I tak dwie godziny uzbrajania się po zęby chooj strzelił Nie mam już cierpliwości do grania z nieogarniętymi ludźmi, więc jakby był Ktoś zainteresowany grą w trybie zombie (szczególnie mapa Terminus), dajcie zaproszenie na PSN Cytuj
Krzysztof93 1 494 Opublikowano wczoraj o 13:30 Opublikowano wczoraj o 13:30 To jest proszę państwa dramat Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Kurcze, okazało się, że w CoDa grają dzisiaj głównie Z-etki i alfy a nie fani militariów? Żodyn nie wiedzioł. Cytuj
Krzysztof93 1 494 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Kurcze, okazało się, że w CoDa grają dzisiaj głównie Z-etki i alfy a nie fani militariów? nie wiem czy fani militariów grali kiedyś w CoDy bo niegdyś było sporo różnych serii dla takich kolesi z klasy co 3 lata nauczania czekali żeby popisać się swoją znajomością czołgów na lekcji historii. Ja się bardziej zastanawiam czy te zetki i alfy to one są chore jakieś, tak? Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No niestety, gimnazjaliści wolą słodkie. Cytuj
Bzduras 13 091 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Kiedyś grali fani militariów, ale to było dawno temu i w odległej galaktyce, gdy ta seria jeszcze trzymała się klimatów militarnych. Bo teraz to jest zwykła szczelanka (tak, nawet nie strzelanka) dla gimbazy, która ma w pompie swój rodowód. Najwyraźniej poważne gierki się nie sprzedają, a sranie tęczą w mikrotransakcjach tak. Ostatnio nawet ktoś na forum wrzucał taki filmik w statusy. Cytuj
Rozi 879 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu W nowym Rainbow Six X mają być skórki transformujących się karabinów w miecze, więc fortnajtyzacja dochodzi już do samiutkiego końca. Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Te żółwie to beka sroga xd raz widziałem w rankedach. Gra się nadal świetnie jak serwery nie odwalają maniany. Trochę mnie już nudzi mimo wszystko. Ale to po 2 dniach grindu, a potem na kolejnym wolnym znowu rak się uaktywni ehhh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi