ProstyHeker 1 876 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października (edytowane) W kampanii wyczyściłem właśnie sekcję (pierwszą?) open world i poem tak - o ile misje liniowe są naprawdę spoko, tak ten open world trochę na siłę wydłużanie czasu gry. Przemycanie warzone i DMZ do kampanii bardzo średnio mi się widzi. Zadania mega powtarzalne, nieciekawe i mam wrażenie, jakby to zrobił ktoś inny. No i zbieranie śmieci plus wkładanie armor plejtów chyba już będzie jakimś nowym standardem w singlu Edytowane 26 października przez ProstyHeker Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 października Autor Opublikowano 26 października Ale to multi to parujące gówno jest dosłownie po 3 meczach mam ochotę wyjebac z dysku i nie wracać więcej. Strzela się gorzej niż w MWIII, spawny klasycznie spierdolone tak jak w becie, balans taki że widać od razu że Tanto 22 będzie meta (SMG które strzela jak DMR xD), mapy póki co widziałem dwie inne niż z bety i nic ciekawego. Omnimovement to gimmick dla ludzi którzy lubią ten ADHD movement. W sumie zaskoczony nie jestem bo różnić od bety nie ma, tam nie dałem rady dobić do 15 poziomu. Autentycznie bawiłem się lepiej w Cold War i NAWET w Vanguard. a z tymi obleśnymi pierdolonymi skinami doszliśmy do momentu że wstyd grę odpalać przy kimś kto się nie zna na gierkach, bo nie wytłumaczysz w żaden sposób dlaczego w grze wojennej z lat 90tych cyborgi strzelają do laseczek w różowych czapkach 1 3 1 2 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października W kampanii wyczyściłem właśnie sekcję (pierwszą?) open world i poem tak - o ile misje liniowe są naprawdę spoko, tak ten open world trochę na siłę wydłużanie czasu gry. Przemycanie warzone i DMZ do kampanii bardzo średnio mi się widzi. Zadania mega powtarzalne, nieciekawe i mam wrażenie, jakby to zrobił ktoś inny. No i zbieranie śmieci plus wkładanie armor plejtów chyba już będzie jakimś nowym standardem w singlu Na siłę też w kampani jest tryb zombie… Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października 5 godzin temu, MaZZeo napisał(a): Ale to multi to parujące gówno jest dosłownie po 3 meczach mam ochotę wyjebac z dysku i nie wracać więcej. Strzela się gorzej niż w MWIII, spawny klasycznie spierdolone tak jak w becie, balans taki że widać od razu że Tanto 22 będzie meta (SMG które strzela jak DMR xD), mapy póki co widziałem dwie inne niż z bety i nic ciekawego. Omnimovement to gimmick dla ludzi którzy lubią ten ADHD movement. W sumie zaskoczony nie jestem bo różnić od bety nie ma, tam nie dałem rady dobić do 15 poziomu. Autentycznie bawiłem się lepiej w Cold War i NAWET w Vanguard. a z tymi obleśnymi pierdolonymi skinami doszliśmy do momentu że wstyd grę odpalać przy kimś kto się nie zna na gierkach, bo nie wytłumaczysz w żaden sposób dlaczego w grze wojennej z lat 90tych cyborgi strzelają do laseczek w różowych czapkach Wyjebac z dysku i spokój. Cytuj
Amer 1 373 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października 9 godzin temu, MaZZeo napisał(a): a z tymi obleśnymi pierdolonymi skinami doszliśmy do momentu że wstyd grę odpalać przy kimś kto się nie zna na gierkach, bo nie wytłumaczysz w żaden sposób dlaczego w grze wojennej z lat 90tych cyborgi strzelają do laseczek w różowych czapkach Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października MaZZeo poznaje uroki gier multiplayerowych z najebanymi kolorowymi skinami. Tak jest wszędzie, nie tylko cod cierpi na takie pojebane pomysły. Mnie to ryra, jak trzon gameplayu działa dobrze, to można jebać te skiny, a jeszcze lepiej, jak widzisz takiego różowego debila to szybciej go zajebiesz. Cytuj
Amer 1 373 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) IMO nie tyle poznaje uroki (bo w FPSy gra od lat), co raczej idealnie podsumował (słowami które zacytowałem). Sam spędziłem z gierką połowę wczorajszego dnia i choć gra mi się dobrze (to pewnie z racji 5 letniej przerwy od CoD), tak na koniec dnia czułem się strasznie wytarmoszony faktem, że poświęciłem na coś tak straganiarskiego tyle czasu. Serio, odczułem mentalnego kaca. Te obrzydliwe skórki i gesty (po meczach) kompletnie psują mi odbiór gierki (jej oprawy i otoczki). Bo samo strzelanie i rozgrywka naprawdę spoko. Edytowane 27 października przez Amer Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Czy na prawdę nie ma gry dla waszego targetu, że musicie przechodzić takie katusze grając w CoD? Cytuj
krzysiek923 1 660 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) oczywiście nie jest to (jeszcze) poziom coda, ale jak odpaliłem sobie po dłuższym czasie bf2042 to tam też już skiny zaczynają wchodzić coraz mocniej. na pewno nie można powiedzieć, że są realistyczne i jakkolwiek wpisują się w setting przyszłości w tej części 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Czy na prawdę nie ma gry dla waszego targetu, że musicie przechodzić takie katusze grając w CoD? niestety gra dla naszego targetu stała się grą dla waszego targetu, bo nie mogli wam stworzyć waszej własnej od podstaw i dlatego teraz cierpimy katusze Edytowane 27 października przez krzysiek923 1 3 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października 5 minut temu, krzysiek923 napisał(a): oczywiście nie jest to (jeszcze) poziom coda, ale jak odpaliłem sobie po dłuższym czasie bf2042 to tam też już skiny zaczynają wchodzić coraz mocniej. na pewno nie można powiedzieć, że są realistyczne i jakkolwiek wpisują się w setting przyszłości w tej części niestety gra dla naszego targetu stała się grą dla waszego targetu, bo nie mogli wam stworzyć waszej własnej od podstaw i dlatego teraz cierpimy katusze Co roku miauczysz tak samo. Może pora przestać. 1 Cytuj
krzysiek923 1 660 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października przestudiuj sobie swoje posty w tym temacie zanim zaczniesz mi zarzucać pierdolenie tego samego 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Chcesz poudawać real soldiera to leć ze znajomymi na paintballa, tylko niech kontrola przed wejściem czy nikt kolorowych majtek nie założył i koniecznie naboje tylko w kolorze czarnym. 1 Cytuj
krzysiek923 1 660 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października argumenty godne typa któremu się takie gówno podoba. w grach liczy się coś takiego jak immersja i ten zjebany argument można przypisać każdej grze, fajnie by się grało w takiego alana wake'a w skórce nicki minaj 2 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października To nie kwestia czy mi się podoba takie coś czy nie. Gra mi sprawia mega radość POMIMO TEGO. Chyba od tego są gry? Jeśli mi jakaś się nie podoba to elo i nie stękam po temacie. W singlu chyba nie ma skórek? Bo chyba nie porównujesz Alan Wake 2 do multika w codzie, gdzie każdy może być kim chce. Co więcej możesz nie używać tych skórek i być immersyjny jak Alan w swojej grze. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Gracze 2024: gra się naprawdę spoko i spędziłem przy tym tytule pół dnia, ale jest chujowy bo można kupić skórki, więc się obrażam i już nie będę w to grał. Ale rozgrywka spoko Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października No i jeszcze mnie zabijajo ciągle w multi jak żyć!? Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Pierwsze wrażenie te cutscenki, wow. Później kolejny pierdolony HUB w grze FPS i zbieranie jakiś śmieci (kasa). Quo vadis Call of Duty :p Cytuj
izon 995 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) 17 minut temu, SnoD napisał(a): Pierwsze wrażenie te cutscenki, wow. Później kolejny pierdolony HUB w grze FPS i zbieranie jakiś śmieci (kasa). Quo vadis Call of Duty :p W Return to Castle Wolfenstain 20 lat temu też zbierałeś kasę HUD to zajebisty pomyśl i mega pasuje klimatem do tej gry. Edytowane 27 października przez izon Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 października Autor Opublikowano 27 października 6 godzin temu, number_nine napisał(a): Gracze 2024: gra się naprawdę spoko i spędziłem przy tym tytule pół dnia, ale jest chujowy bo można kupić skórki, więc się obrażam i już nie będę w to grał. Ale rozgrywka spoko Przecież to nie chodzi o to że jest sklepik ze skinami tylko ile tam tego jest i co tam jest. Ja w MW 2019 kupiłem prawie autentyczny uniform polskiego GROMu i innych realnych jednostek wojskowych, teraz zapomnij o czymś takim, masz do wyboru złote kosciotrupy na przemian z laskami z anime. Gra do niedawna była względnie realistycznym mil simem pod kątem designu a teraz to pierdolony cyrk i naciąganie dzieciaków przez streamerow. Przecież ta gra od paru lat to jest dobudowywanie kolejnej części do sklepu z bundlami do tego stopnia że BO6 technicznie jest DLC do MWII z 2022 roku. Już nawet pomijam jaki ten sklep ma wpływ na całą branżę bo to dyskusja na temat w graczpospolitej. Wydawało mi się że na forum gdzie ludzie najebali 30 stron tematu o tym że w AC Shadows będzie murzyn kwestie takie jak dysonans, wytrącanie z immersji albo po prostu wciskanie czegoś na siłę jest istotnym problemem w obecnych grach o których warto mówić. ale dobra już kończę pisać bo zaraz znowu ktoś się przypierdoli że narzekam w temacie gry. Za parę tygodni nikt w tym temacie nie będzie pisał w ogóle oprócz Dona który będzie się flexował diamondem na rankedach wywalczonym z licealistami opitymi monsterkami co nikogo kurwa to nie obchodzi xd 7 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października W tym roku Crimson. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Ale mi siedzi ta gra, no kurde jest syndrom jeszcze jednej rundy. Najlepszy COD od MW2019, zdecydowanie (Cold War też był spoko). Nie mam się do czego doczepić, a przez ten omnimovement można takie akcje robić, że łoooo. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października To najlepsza część od MW2019. Szybka i agresywna. Grafika jest śliczna,mapy super, strzela się wybornie, drewniany Cold War nie ma podjazdu. Tylko dźwięk mógłby być lepszy no ale nie można mieć wszystkiego. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Ja z tego powodu przestałem grać w PUBG. To była świetna, poważna gra, takie przeciwieństwo Fortnite. A teraz walczysz z ludźki w stroju kurczaka i inne gówna. Odziera to tytuł z klimatu i wczówy zupełnie Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 10 godzin temu, MaZZeo napisał(a): Przecież to nie chodzi o to że jest sklepik ze skinami tylko ile tam tego jest i co tam jest. Ja w MW 2019 kupiłem prawie autentyczny uniform polskiego GROMu i innych realnych jednostek wojskowych, teraz zapomnij o czymś takim, masz do wyboru złote kosciotrupy na przemian z laskami z anime. Gra do niedawna była względnie realistycznym mil simem pod kątem designu a teraz to pierdolony cyrk i naciąganie dzieciaków przez streamerow. Przecież ta gra od paru lat to jest dobudowywanie kolejnej części do sklepu z bundlami do tego stopnia że BO6 technicznie jest DLC do MWII z 2022 roku. Już nawet pomijam jaki ten sklep ma wpływ na całą branżę bo to dyskusja na temat w graczpospolitej. Wydawało mi się że na forum gdzie ludzie najebali 30 stron tematu o tym że w AC Shadows będzie murzyn kwestie takie jak dysonans, wytrącanie z immersji albo po prostu wciskanie czegoś na siłę jest istotnym problemem w obecnych grach o których warto mówić. ale dobra już kończę pisać bo zaraz znowu ktoś się przypierdoli że narzekam w temacie gry. Za parę tygodni nikt w tym temacie nie będzie pisał w ogóle oprócz Dona który będzie się flexował diamondem na rankedach wywalczonym z licealistami opitymi monsterkami co nikogo kurwa to nie obchodzi xd to o czym piszesz wiedzą wszyscy od jakichś 5 lat jak nie więcej, więc nie wiem po co się dalej produkujesz. Wiedziałeś z góry jak ten CoD będzie wyglądał, a i tak zdecydowałeś się zagrać na premierę z licealistami opitymi monsterkami 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi